maanantai 19. syyskuuta 2016

Villa Nokkosessa ja N´avetassa - Visiting Villa Nokkonen and N´avetta...

Moni pääkaupunkiseudulla asuva on varmaan bongannut Villa Nokkosen sisustuspuodin ja Lounaskahvila ´N´avetan vanhan Porvoontien varrelta Helsingistä Porvooseen päin ajettaessa. Minäkin olin kuullut molemmista ja olivat tosi pitkään käyntilistalla ennen kuin kesäloman viimeisinä päivinä sinne sitten ajeltiin. Meiltä päin katsottuna ovat kyllä jokseenkin sellaisessa suunnassa ettei sinne vahingossa eksy kun enää ei tule siellä käytyä muuten. Hyvä ystävä muutti pois Porvoontien varresta jokunen vuosi sitten.

Navetasta ei ole ihan kovin hyviä kuvia eikä sisältä ollenkaan kun siellä on aina sen verran paljon ihmisiä, mutta se on siis tuollainen vanha kunnostettu navetta joka näyttää tuollaiselta isolta hirsituvalta. Siellä on joka päivä tarjolla keittolounas, leipomotuotteita, kananmunia ja isosti tunnelmaa sisällä  ja  puutarhassa ruokapöytineen. Ollaan käyty jokusen kerran kesän jälkeen ja aina kuulkaa siellä on lähestulkoon täyttä. Motoristitkin ovat paikan löytäneet ja pyöräilijät ja bussipysäkkikin on ihan Navetan edessä.

Puutarha on aivan mieletön ja sen keskellä sijaitsee kukkula, jonka laella on myöskin ruokapyöytä aurinkovarjoineen. Veistetty kotka vartioi kukkulaa ja puinen karhu tontilla sijaitsevia vuokrattavia tiloja mm. sauna ja poreallas siellä on. Catering palvelutkin löytyy. 
Johanna emännöi N´avettaa ja ihana Tarja Villa Nokkosta. Todellista naisenergiaa!
Villa Nokkonen on aivan ihana. Kaikki jotka ovat jonkun aikaa seuranneet blogiani, tietävät että ekoilu on yksi jutuista joihin uskon ja Nokkosesta löytyy mm. ihanat pyykkietikat teollisten huuhteluaineiden tilalle. Ja mitä kaikkea muutakin ihanaa, kippoja kuppeja, vaatteita ja vaikka mitä mahtuu tuohon pienenpieneen sisustuskauppaan. Molemmat ovat käymisen arvoisia jos siellä päin satutte asumaan. Kesällä minulla oli kamera mukana ja sää oli ihanan aurinkoinen ja luvalla sain kuvata myös Nokkosen sisällä.


Villa Nokkonen is a lovely Home decoration shop along the old Helsinki-Porvoo road. I love visiting there. At the same Place is also a Lunch Cafe and bakery called N´avetta. Its  a lovely visiting place on a day off. You get tasty lunch soup and bakery and can visit the gorgeous tiny shop to buy among ecofriendly soaps, house cleaning items and pottery along other home decoration stuff. Highly recommend if you happen to visit Helsinki-Porvoo area.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)