lauantai 10. syyskuuta 2016

Aamusta iltaan ja lauantailinkki - Day to night and saturday link...

Huomasin tätä postausta suunnitellessani yhden hassun asian. Minä pukeudun muodollisemmin töihin kuin mihinkään vapaa-ajan menoon. Kun katsoo blogeja maailmalta niin ainahan niissä on näitä day-to-night postauksia, mutta yleensä niissä tehdään asusteilla muodollisempi tai vähintään juhlavampi asu illaksi. Minä teen juuri päinvastoin. Kovin juhlavat tai muodolliset asut eivät edes kuulu normaaliin päivääni juuri koskaan, siinä kohtaa tunnustan olevani ihan ehdottomasti relan ja mukavien asujen koukussa. Valitsen mukavan ja rennon aina kun se on mahdollista.

Työasuna oli tällä kertaa syksyisen viininpunainen neule ja klassisella ruutuhuivilla, nilkkureilla ja mustalla satulalaukulla höystettynä oivallinen työasu.
Muuten kaikki on vanhaa, nilkkurit ovat "uudet" Eccon alesta viime keväältä. Istuvat jalassa kuin hansikkaat ja lähes puoleen hintaan hankittuna kohtuuhintaiset joista on iloa moneksi vuodeksi.

Illan rentoihin menoihin heitin nilkkurit (siis korot) nurkkaan, mokkasiinit jalkaan ja laukku vaihtui tuohon viime vuonna hankittuun rentoon isoon nahkalaukkuun joka periaatteessa vetäisee sisäänsä vaikka vaihtovaatteet. Kevytuntsika mukaan ja näillä olisi jo pärjännyt vaikka vuorokauden reissun tai illan terassilla. Mielessä kävi kyllä jos olisi käynyt Porvoon jokirannassa hetken istumassa, mutta tämän viikon työt ja muu ylimääräinen oli imaissut mehut niin tehokkaasti että kävin vain hoitamassa arkisia asioita ja haaveilin omasta sängystä.

Ihanaa kun on viikonloppu!

Lauantailinkkinä tällä kertaa ihana Something delightful .
Nautitaan viikonlopusta<3There is a big difference between finnish 40+ day to night compared to what it usually means. Usually day to night postings are about making the outfit more festive to go a coctail or date night.
For me day to night means loosing the heels and formal bag and slipping into more relaxing moccasins and my favourite weekend bag. I had  long long friday and had just time to swing by home and loose the heels and get out again to run errands in flats and same outfit.
Wine red knit means fall is here. Mixing it with white  makes if more fresh. Adding formal bag and booties with heels and classic scarf makes it a pefect friday casual office outfit.

Im so glad weekend is finally here!

Saturday link is gorgeous Something delightful

Enjoy<3

2 kommenttia:

 1. Sama on pukeutumisfilosofia täälläkin: täihin formaalimpaa (jos on pakko) ja vapaa-ajalle rennompaa.
  Nuo Eccon kengät ovat ihanat - mutta taitaapa niissäkin olla nykyjaloilleni korkoa liikaa. Damn.
  Ihanaa syyskuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Oiskohan Eccoissa korkoa 7,5cm, alkaa olla maximi minunkin nilkalleni. Eccot on kyllä usein siinä hyviä että tuntuvat matalammilta kuin oikeasti ovat. Lesti tuntuu sopivan minun jaloilleni. Eccollahan on paljon myös 5,5 ja 6,5cm korkoja, kannattaa kurkkia, Eccoja näkyi taas olevan alessa.

   Ihanaa alkanutta syyskuuta myös sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)