keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Vintage saappaat jalassa - Vintage boots from 80´s




Saako suomeksi sanoa vintage saappaat? Sanon nyt kuitenkin kun kuulostaa kauniimmalta kuin retrosaappaat. Muutamaan kertaan täällä jo nähty nämäkin saappaat neuletakista nyt puhumattakaan. 


Kun kevään tuleminen tuossa itsepäisesti yhä keikkuu, tuli lomalla oivallinen tilaisuus vielä kerran käyttää näitä vanhoja vintage saappaita ja tätä neuletakkia, jonka muuten olen tänä keväänä jo kaksi kertaa laittanut säilöön talvea varten ja kaivanut aina vaan uudelleen esiin! Kerran ehdin jo sen pestäkin ja ajattelin että nyt se menee odottamaan ensi syksyä. Vaan eipäs suostu kevät lämpeämään vieläkään  tarpeeksi tälle vilukissalle... Kuvissakin muuten jos tarkkaan katsoo näkee yhden pienen jääpläntin jalkojen vieressä ja kuvat on otettu maanantaina. Meillä on vieläkin muutama katolta pudonnut lumipläntti jäljellä, sen verran suojaisessa paikassa ovat.

Onko siellä ruudun toisella puolella jo talvivaatteet laitettu talteen seuraavaa talvea varten ja kevätvaatteet käyttöön? Minä olen osan laittanut säilöön ja joutunut kohta samantien kaivamaan uudelleen esiin kun aina vaan paleltaa. Yksi untuvatakkikin vielä roikkuu varmuuden vuoksi oven nurkalla. Toissapäivänä täällä satoi muuten lyhyt rae- ja räntäkuuro suoraan niskaan lähes aurinkoiselta taivaalta. Eilen sain raekuuron niskaani kotiportilla, mutta se oli varmaan vain rangaistus siitä kun lauloin autossa nuotin vierestä...:)) 

Mukavaa loppuviikkoa<3


Vintage boots and winter cardigan is what I was wearing on my last vacation day. Is this when I get to call myself senior citizen? These boots must be as old as my youngest colleges. I did put this cardigan away for the next winter allready twice, but since the spring refuses to get any warmer I´m gonna enjoy its warmth awhile. Its funny how you kind of jealously look at everyone elses spring clothes around the world and feel jealous because you dont get to wear those just yet. Just last monday we got some wet snow and hail. Oh spring please come allready!

Have a good week<3

10 kommenttia:

  1. Ihanat noi saappaat. Sopii hyvin sulle... itse lyhyenä en voisi pitää, vaikka haluaisinkin. Joo talvisaappaat on viety jo säilöön ja kaivettu vähän kevyempiä kenkiä esiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju<3 Taitaa olla niin että nämä saappaat olisivat parhaimmillaan jonkun keskipituisen päällä. Minulle jäävät vähän lyhyehköiksi. Aurinkoista viikonloppua<3

      Poista
  2. Onpa mageet saappaat! Minä vein talvikimpsut jo talvivarastoon mutta piti hakea yksi kevyttoppa takaisin tässä eräänä päivänä. Nilkkureita (joita rakastan) en ole vielä vienyt talvisäilöön. Aloinkin yksi päivä miettimään onko mulla yhtään kesäkenkiä kun noita nilkkureita riittää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis<3 Olipa kauniita reissukuvia sinun blogissasi, hieno paikka tuo Varangerin vuono! Minä alan kohta uskoa kun eivät nuo ilmat suostu lämpenemään että tarvitaankohan kesäkenkiä ollenkaan? Jospa vaan nilkkureissa, joita minäkin rakastan koko kesä mennään? Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  3. Mageet saappaat! Juuri nyt illalla laitoin paksuimmat talvitakit pukupussiin ja pesin tyttären untuvatakin. Enää en suostu niitä esille ottamaan, vaikka tulis pikku-ukkoja taivaalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuli pikku-ukkoja viimeksi eilen! Voihan taivaan talikynttilät näitä ilmoja... Untuvatakit täällä vielä odottavat pesua. Aurinkoa viikonloppuun sinne<3

      Poista
  4. Minulla oli nuo saappaat mustina ja viininpunaisina. Harmi, etten ole säilyttänyt.

    Osan talvitakeista ja saappaista olen laittanut säilöön, mutta muutamat saappaat ja takki vielä esillä, kun näitä viileitä päiviä vielä valitettavasti riittää. Tänä aamunakin nurmikko valkoisen rännän peitossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viininpunaiset olisivatkin tosi hienot, sääli kun ei ole tallessa... Muutamat saappaat täälläkin vielä esillä, nilkkurit kyllä pääsääntöisesti käytössä. Toivottavasti aurinko paistaisi viikonloppuna, mukavaa viikonloppua<3

      Poista
  5. Aivan ihana asu, juuri sellainen missä viihdyn ja niin mageet saappaat. Mutta Sari en vaan ymmärrä miksi tämä on xl blogi koska sinähän olet kyllä sellainen pitkäsäärinen rotusääri. <3

    Aurinkoa sinne, täällä ollaan taas flunssassa, mikä tässä vuodessa viiraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen Tiia<3 Kyllä tuota painoa saisi täällä kuule pudottaa ja sitten kun pituuttakin on liki 180 senttiä niin kyllä tässä aika XL on joka suuntaan.... :)) XL:llää molempiin suuntiin, vaakaan ja pystyyn...:D Nyt vitamiineja ja lepoa sinne ja toivottavasti aurinkoa viikonloppuun<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)