sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Viiden kohdan haaste...




Sain Muotia ja matkoja Kauneutta ja käsitöitä blogista tämän top 5 kohdan haasteen, joka on kiertänyt nyt jo jonkun aikaa bloigeissa. Tapani mukaan olen tämänkin kanssa vähän myöhäjunassa...
Anneaulikin kysymykset olivat:

1) Viisi mielitavaraasi, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle ( kaikki rakkaat ihmiset saisit tässä mielikuvassa ottaa mukaan , joten niitä ei tarvitse miettiä ♥)
2) 5 x lempilaulusi / musiikkikappaleesi?
3) Viisi  asiaa jotka teet joka päivä - hampaiden pesua ei lasketa :D
4) Viisi ruokaa, joita söisit vaikka joka päivä
5) Viisi rakkainta koruasi

Näitä on aina hauska lukea toisten blogeista ja koitan nyt vastata näihin itsekin, koittakaa olla pyörtymättä tylsyyteen.

1) Viisi mielitavaraa autiolle saarelle? Hmm nyt pistit pahan! Onhan teltta jo valmiina eikä sitä tarvitse myöskään valita?...:D Satunnaisessa järjestyksessä ottaisin mukaan nämä:


1) James Herriotin kirjan: Kaikenkarvaiset ystäväni (se on aina reissussa mukana ja ihmiset tuijottavat lentokoneessa kun nauraa käkerrän sen kanssa itsekseni)
2) kaikki lemmikkieläimeni
3) postauksissakin usein nähdyn tummanruskean villahuivin/shaalin
4) puikot ja lankaa
6) Pentikin kauniin lasilyhdyn kynttilän kanssa


2) Viisi lempilaulua/musiikkikappaletta
1) Something more, Sugarland
2) Les feuilles mortes, Andrea Bocelli
3) One of these nights, Eagles
4) The Dance, Garth Brooks 
5) Peaceful easy feeling, Eagles


3) Viisi asiaa, jotka teen joka päivä (näistä voi tulla vähän ruoka- ja juomavoittoisia, mutta näitä siis teen oli arki tai pyhä)

1) juon aamulla teetä 
2) kahvia ilman en voisi elää, töissä cafe lattea menee useampi mukillinen, kotona sen usein korvaa caramel latte tai tavallinen pannukahvi
3) laitan jonkinlaisen meikin
4) pussaan koiraa nenään
5) luen tabletilla blogeja


4) Viisi ruokaa joita söisin vaikka joka päivä (no niin nyt päästiin asiaan!, Eilen olisin vastannut eri tavalla ennenkuin pitkästä aikaa söin kalapuikkoja valkosipulisen kastikkeen kanssa...)

1) mikä tahansa juuressosekeitto 
2) kalapuikot, paistetut perunat ja valkosipulinen kastike
3) paistettua kalaa
4) pastasalaattia (sis aurinkokuivattua tomaattia, hernemaisipaprikaa, tuorejuustoa, kirsikkatomaatteja, tuorejuustoa, kinkkua ja vuohenjuustoa)
5) valkosipuliperunoita

5) Viisi rakkainta koruani 


1) Vihkisormukseni jossa sydämen muotoinen timantti
2) ystävältä saatu vaalenpunainen helmirannekoru
3) ystävän tekemä riipus, jossa mystic topaz
4) ystävältä saatu simpukankuorista tehty helminauha
5) Ristomatti Ratian Usko, Toivo, Rakkaus-korvakorut

Tällä kertaa en haasta ketään, koska olen tämän(kin) haasteen kanssa niin myöhässä että kaikki ovat tähän jo vastanneet, ottakaa kiinni haasteesta jos tuntuu siltä, muiden vastauksia on kiva lukea, pääsee tutustumaan vähän pintaa syvemmälle blogin kirjoittajien elämään. 

Ihanaa sunnuntaita!





 



8 kommenttia:

  1. Kiva kun vastailit :) kaikenkarvaiset ystäväni on vaan niin mainio :D ! Musiikista erityisesti Eagles kolahtaa täälläkin .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun haastoit<3 Musiikkipuolta joutui oikein miettimään että mitkä ne rakkaimmat oikeasti on. Eagles soi autossa huomattavan usein. Samoin kyllä country. Letkeää matkamusaa. Mukavaa sununtai-iltaa<3

      Poista
  2. Ihana haaste ja vastaukset. James Harriet on niin mahtava! Ja minulla on tuo sama rannnekoru, harmaa jossa sydän. <3

    Sydämellistä sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen Tiia<3 Herriot on ihan yliveto! Ja Vågan korut on kaikki kauniita, niistä on vaikea valita...

      Poista
  3. Kivat vastaukset! Herriot on huippu, tota lukiessa itkettää ja naurattaa. Kivaa uutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja<3 Kivaa loppuviikkoa sinne! Kierrätä Livboxin tavaroita kaveripiirin kanssa niin menee kaikki käyttöön. En ole kokeillut itse Livboxia kun olen jotenkin tottunut juuri siihen kosmetiikkaan joka löytyy kaapista...

      Poista
  4. Kivat vastaukset kivoihin kysymyksiin. Musiikkikysymykset tuottaa vaivaa, varsinkin kun mielellään kuuntelee monenlaista musiikkia, mutta sitten kun pitäisi valita suosikit meneekin sormi suuhun. Korusi ovat kauniita.
    En ole unohtanut sitä oman mielikorun tarinaa, jonka kerran minulle/meille vinkkasit. Olen ollut nyt vain niin kiireinen, että en ole ehtinyt. Pitää nimittäin oikein keskittyä miten sitten asettelee sanansa. Kysymyksessä tarina kadonneesta korusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritu<3 Musiikkikysymykset todella tuottivat vaivaa...:) Sitä luulee tietävänsä mitkä on ne lempparit, mutta kun niitä on niin paljon! Mielenkiinnolla odotan kadonnen korun tarinaa<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)