lauantai 31. tammikuuta 2015

Vilukissan mustat ja harmaat, muita päivityksiä ja lauantailinkki - Greys and blacks of the week a and saturday link...


Viikko on taas mennä vierähtänyt. Siihen on kuulunut paljon töitä, omituista väsymystä ja vatsakipua, joka sitten osoittautuikin vatsataudiksi (päivä meni taas sängyn pohjalla) ja kiirettä kaiken maailman asioiden kanssa. Se on kumma juttu miten kiire keskellä talvea kun haluaisi vain vetäytyä talviunille, vie viimeisetkin energiat. Kiire keväällä ja kesällä on ihan eri tuntuista, silloin jaksaa selkeästi paremmin, liekö syynä valon tai D-vitamiinin määrä? Eilen yllättäen paistoi aurinko pienen hetken täällä pääkaupunkiseudulla, vaikka säätiedoissa ei ollut moisesta mitään mainintaa ja aloin oikein miettimään että kuinka kauan siitä oikein onkaan kun olen auringon viimeksi nähnyt? Viikkoja, jollei jopa toista kuukautta sitten! Tämä talvi on ollut harvinaisen pimeä normaaliin verrattuna. Ei ihme jos vähän väsyttää ja vastustuskyky on koetuksella, vaikka kuinka yrittäisi syödä terveellisesti ja muistaa ottaa D-vitamiininsa. Kuinka viikko on sujunut siellä ruudun toisella puolella? 





Sää on tuonut omat haasteensa pukeutumiseen, toisaalta myöskin ehkä enemmän mahdollisuuksia hyödyntää syysvaatteita talvipukeutumisessa kun ei ole ollut erityisen kylmä. Minäkin kaivoin hieman ohuemman mustan neuleen kaapista, mutta vilukissana varustauduin kuitenkin extralämpimällä villahuivilla. Kostean kylmä talvisää ei ole mikään lempisää, kuiva pakkanen on jotenkin helpompi kestää. Hovikujaaja sairasti sopivasti flunssaa tällä viikolla ja pääsin pitkästä aikaa hyödyntämään hiukan tarkempia kuvia. Musta neulekin on oikeasti musta kuvissa! Toki mustaakin on montaa eri sävyä, tämä neule taitaa olla mustin, joka kaapista löytyy. Koska mennään kevääseen päin, talvella H&M:n alesta napatut 6 euron luonnonvalkoiset farkut pääsivät keventämään mustaa tunnelmaa. Ja tietysti uusi kaulakoru kulkee mukana harva se päivä! Vähän alkaa olla kevättä rinnassa, nimittäin minulle on alkanut tulla värihimotuksia jo keväälle. Jostain syystä katse on viime aikoina kiinnittynyt vaaleansiniseen ja koralliin, juuri kahteen sellaiseen väriin, joiden sopivuudesta itselleni en ole lainkaan vakuuttunut, varsinkaan vaaleansinisen. Joko siellä ruudun takana on kevätvaatteet mielessä?

Lauantailinkissä piipahdetaan kevään ja valon toivossa Lousianassa nuoren Jenn:n blogissa Haute off the rack, joka on täynnä nuorta iloa, kevätvärejä ja ihania New Orleansin herkkuja lautasella. Jos asut tuntuvat liian nuorekkailta, niin ruoka ainakin näyttää herkulliselta! Saisipa jättikatkarapuja New Orleansin tapaan! Minut on muuten koukuttanut ihan täysin tulossa olevat hihattomat trenssiliivit!

Ihanaa viikonloppua!


Has it been a week since the last posting allready? Its been crazy busy week with a stomach flu on top of that! After spending a day in bed in that stomach flu the friday at work was even crazier that usually! How has your week been like? I feel that these busy weeks during the dark winter are much more a handful than busy weeks in spring or summer. The missing light (and probably insufficient amount of vitamin D) makes stress harder to handle. The lack of light is not also good for your immune system, we seem to get sick much easier during the winter months than during the sunny time of the year. 

I have been wearing many knitted sweaters during this week. I even duck up some "fall" knits since its not been very cold. But since Im very cold sensitive I did however wear this black "fall" knit of mine with a warm grey woolen scarf rapped around my neck...  Also almoust every day the new long necklace has been part of my outfits! I really enjoy wearing it, its very versitile. Since the spring isnt that far away anymore I decided that its time to wear off white jeans allready to chear up the black a little bit. What do you think? Is spring allready on your mind? I have had strange urge to start wearing spring colors allready. I have been thinking about baby blue and coral lately. Hope they can be found in the colors of the next spring! 
The saturdaylink today is lovely Jenn from Lousiana with her Haute off the rack block that is allready filled with spring in the air and lovely food tips from New Orleans! 

Enjoy your Weekend!

10 kommenttia:

  1. Harmi että olet ollut kipeä. Ihana kaulakoru sinulla! Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja<3 Sairastelen näköjään kunnolla kun olen kerran aloittanut, vuorossa hovikuvaajalta saatu flunssa... Kivaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
  2. Vatsataudit on ikäviä... hus, hus pois kaikki taudit. Ihana tämä sun asusi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju<3 Tällä kertaa tuo hus hus pois kaikki taudit ei auttanut, vuorossa on hovikuvaajalta saatu flunssa, mutta kyllä se tästä! Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  3. Täällä näkyi eilen aurinko muutaman tunnin ajan, kyllä tuntui mukavalta. Mukava asu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkoa alkaa ollaa jo ikävä! Ensi viikolle luvattiin yksi aurinkoinen päivä<3 Sitä odotellessa mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  4. Kiva kokonaisuus! Ja joo, kevätvaatteet... joo, vaikka heti samantien kuule :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Kyllä ne kevätvaatteet tosiaan alkaa jo olla mielessä ja mulla ainakin värit! Alkaa jo tämä valottomuus maistua puulta... vähän aikaa kun odotellaan niin kevät on jo täällä!

      Poista
  5. Minustakin kiva kokonaisuus ja tuo kaunis kaulakoru kruunaa kaiken. Huh vatsatauti, se on kauheaa, olen tosin säästynyt, ainakin toistaiseksi. Sitä on myös täälläpäin liikkeellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritu<3 Minä olen näköjään näin vuoden aluksi päättänyt hoitaa ihan kaikki sairastamiset pois...:D Jospa sitten loppuvuoden terveenä? Mukavaa loppuviikkoa sinne!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)