torstai 1. tammikuuta 2015

Katsaus menneeseen vuoteen 2014 - Flashback 2014...

Hyvää Uutta Vuotta 2015!

Blogitauko venyi pidemmäksi kuin olin ajatellut, koska toisena joulupäivänä iskenyt flunssa ei ole vieläkään oikein kynsiään minusta irrottanut. Antibioottikuurilla ja suurinpiirtein kaikilla mahdollisilla flunssan jälkitaudeilla lopetetaan vanha vuosi ja aloitetaan uusi. Toivottavasti se ei ole mikään enne vuodelle 2015! Itse uusi vuosi otettiin täällä vastaan pitkälti eläinten ehdoilla ja vähän sydän kurkussakin kun toinen kissoista oli ulkona ja kateissa koko paukkeen ajan ja löysi tiensä kotiin sitten vasta kuin hiljeni puoli 3 aikaan yöllä. Onneksi osasi tulla kotiin! 

Tiesittekö muuten että ilotulitusrakettien ampumisen perinne on peräisin Kiinasta ja sillä karkoitettiin pahoja henkiä alunperin? Siitä se on sitten muuttunut suomalaisten kansanhuviksi ja alkuperäinen tarkoitus lienee hieman unohtunut. Pahojen henkien karkoittamisen voisi ehkä tehdä vähän hillitymminkin. Joissakin kulttuureissa pahoja henkiä on uutena vuotena karkoittu kellojen (mm. kirkonkellojen) soitolla, siitä tulee englanninkielinen sanonta "Ring out the Old and ring in the New".

Keräilin tähän muutamia vuoden 2014 omia suosikkiasujani, itse vuodesta jäi päällimmäisiksi muistoiksi tuo kesäinen polvileikkaus, alkukesän kylmyys, loppukesän ihanat helteet ja aika kiireinen työvuosi. Muistatteko vielä miten paljon lunta viime talvena olikaan? 


mustaankin teki mieli välillä pukeutua
sometimes black was the favourite color


kevään saapuessa hiusten väri oli vielä vähän tummempi
the hair was still a bit darker in the spring


blondi ja valkoiset farkut muuttivat taloon
lighter haircolor and white jeans came in


kevään pastellivärejä
spring pastels


kevään neutraalit ja vaarinpaita
spring neutrals


lempitunika ja valkoiset farkut
favourite tunic and white jeans


valkoista ja harmaata
whites and greys


vähän väriäkin
dash of color


klassista mustaa ja valkoista
classical black and white



puuterivärinen hellemekko
powder color dress


maximekko kirpparilta
maxidress from the fleamarket


vaaleanpunaista ja armyhousut kirpparilta
light pink and army pants from fleamarket


bootsit jalassa
wearing boots


raitaa ja tähtiä
white, red and blue


loppukesän neutraalit ja uudet avokkaat
summer neutrals and new shoes


uusi harmaa neuletakki
new grey knit


taas mustaa
black again


syksyn värejä
fall colors



uusi syystakki
new coat for the fall


talven valkoista ja harmaata
winter whites and greys



Se metsästetty neule
new sweater in plum


ruutua ja punaista
plaid and red for holidays 


lämmintä ja mukavaa
warm and comfort



Siinä se lyhykäisyydessään. Vuosi asuina. Voisi ehkä sanoa että tärkeintä minulle asuissa ovat mukavuus ja käytännöllisyys. Muuten olen kyllä ihan mielialapukeutuja.

Tärkeintä vuodessa 2014. - Perhe ja ystävät.
Kohokohta. - Kaikki yhteinen tekeminen rakkaimpien ihmisten kanssa yhdessä.
Kauheinta. - Läheisen ystävän äkillinen menehtyminen ensimmäisenä kesälomapäivänäni.
Suloisinta. Nuo lohduttavat karvakorvat kotona. 

Lämmin kiitos teille lukijoille vuodesta 2014! Kommenteistanne ja virinneistä keskusteluista tulee aina hyvälle tuulelle, silloinkin kun on itsellä huono päivä.


There it is. Year 2014 in outfits. Some of my favourites in pictures. Its been a pleasure to share this blog with you and I look forward sharing 2015 with you and see what new outfit ideas I can come up with. I wish you all Great Year 2015, may it be even better than the past year. Lets ring in the New!

20 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta. Hauska idea vuosi asukuvina. Minua miellytti sinun pälläsi nuo harmaat sävyt. Blondina ne käy sinulle hyvin. Lisäksi ihana tuo kisukuva. Kyllä se varmasti on kissalle aikamaoinen stressi nuo raketit, kun ei raukka tajua mistä tässä on kyse. Meillä oltaisi niin kissojen perään, mutta allergiat sanelee säännöt. Jouduimme luopumaan kissasta silloin kun vanhempi tytär todettiin 2-v allergiseksi ja siitä asti on haikailtu kissojen perään. Itse olen myös allerginen, mutten reagoinut omalle kissalle, tai ainakaan myönnä....Nauti sinä kisuliineistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mysterious M<3 Tuollainen luopuminen rakkaasta lemmikistä on varmasti raskasta, toivottavasti saatte seurailla ystävien kisuja ja ehkäpä joskus vielä omankin. Meillä nautitaan kisuliineista ja koirista kun on molempia. Muutama allerginen ystäväkin löytyy, jotka eivät voi siitä syystä meillä kyläillä, mutta sitten kyläillään toisinpäin. Mukavaa alkanutta vuotta!

      Poista
  2. Kiitos, Sari, menneestä vuodesta! Asujasi on kiva katsella - niistä saa virikkeitä tällainen tavallinen nainenkin;)
    Ja kiitos viikonlopun blogivinkeistä - niiden parissa on kulunut tovi jos toinenkin!
    Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady, nuo sanat lämmittivät mieltä kovasti<3 Minusta olet kyllä kaikkea muuta kuin "tavallinen", blogisi on niin ihana luettava! Hyvää ja Onnellista uutta vuotta sinne koko perheelle<3<3

      Poista
  3. Minä myös kiitän menneestä vuodesta, on ollut mukava seurata blogiasi! Jatka samaan tyyliin. Kiva kuvakooste, tykkäsin. Sulle sopii blondihiukset, sekä harmaa, bees, valkoiset vaatteet. Olisipa itsestä samanlainen kuvasarja olemassa.
    Kisut ja "rekut" on mukava piristys. Oikein mukavaa Uutta Vuotta 2015!
    Harmi flunssasi jälkitauteineen, niin ne monesti tulee ahkeralle puurtajalle lomien aikana. Toivottavasti nyt on jo parempi olo. Terkuin Ritva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos KässäRitu<3 Nuo sanat niin lämmittivät mieltä. Tämän vuoden lupaus voi olla että ei enää tummempia hiuskokeiluja! Pikkuhiljaa onneksi alkaa tuo antibioottikuuri vaikuttaa, aika sitkeässä on ollutkin tämä tauti. Hyvää ja onnellista alkanutta vuotta!

      Poista
  4. Ihana vuosikollaasi! Kiitos menneestä vuodesta, blogiisi on aina hyvä tulla.
    Hyvää alkanutta vuotta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Satu<3 Hyvää ja onnellista alkanutta vuotta sinulle ja kotinörtille!

      Poista
  5. Ihania asuja. Tuo vaalea bleiseri olis kyl mieluinen ja tuo tikkitakki ja ja ja kaikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Nanni<3 Tikkitakki oli sellainen hätäratkaisu kun tarvitsin kevättakin ja muissa väreissä ei ollut kokoja. Mutta nyt olen tyytyväinen kun on vähän erilaisen väristäkin kevääksi.... Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

      Poista
  6. Ihana ihana Sari, olikin jo sinua ikävä. <3 Kävin täällä jo useamman kerran kurkkimassa joko olisi uusi asupostaus. Mutta nyt tuli kerralla oikein kunnon asupostaus. <3 Kaikki ihania asuja, mutta voi jestas näytät niin kauniilta tuossa upeassa kirpparilöydössä, pinkki mekko..


    Ihana aurinkoinen sinä, täältä satelee sydämiä hirmuisesti sinulle.

    p.s. onko öljy tullut, en ole vielä saanut kuittausta, olikohan henkilö jonka kanssa hoidan blogijuttuja, lomalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis saanut sieltä yritykseltä kuittausta. :)

      Poista
    2. Kiitos Ihanainen Tiia<3 Pinkki mekko oli ihan huippulöytö muutamalla eurolla. Keski-iässä on puolensa, nuorempana en varmaan olisi noin näyttävään vaatteeseen tarttunut, mutta nyt uskaltaa käyttää sitä mistä itse tykkää! Ja sitäpaitsi mekossa jää hyvin piiloon noi vatsamakkaratkin...:))

      Ei ole vielä öljy tullut, ajattelin että on varmaan jäänyt jouluruuhkaan, mutta kipeänä en olisi edes jaksanut lähteä postiin sitä hakemaan joten en ole ollut huolissani... joutaa hyvin myöhemminkin kunhan täältä punkan pohjalta jaksan taas nousta.

      Poista
    3. Ensi viikolla kirjoitan siitä öljystä sinne ja minulla on toisen henkilönkin yhteystiedot. Luulenpa että on käynyt niin, että tämä jolle olen kirjoitellut on joululomilla, kun ei ole kuitannut viesteihini. :) Kyllä se sieltä vielä tulee, mutta minäkin haluan tietää, että homma on hoidossa <3

      Poista
  7. Kiva kun olet taas "langoilla", toivottavasti saat itsesi pian kuntoon! Mukava kooste asuistasi. Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna<3 Hyvää ja onnellista alkanutta vuotta myös sinne!

      Poista
  8. ♥ihania asuja ihanalla Ladylla! Oikein Hyvää alkanutta Vuotta!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta Sinikka<3 Hyvää alkanutta vuotta myöskin sinne!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)