tiistai 11. helmikuuta 2014

Mustaa ja beigeä...

Pitkän päivän pitkä ilta. Valokin oli jo poissa kotiin päästyä, joten oli taas tyytyminen keinovalossa otettuihin asukuviin. Yksinkertainen setti pitkälle päivälle. Valkoinen paitis, beige neuletakki ja mustat farkut. Aamun sää oli melkoinen yllätys, meille oli satanut yli 20 cm märkää lunta! Olipa mielenkiintoinen ajokeli kun ei mikään aurakaan ollut paikalle ehtinyt. Talvi kai yllätti aurat meillä päin...:D Työpäivän jälkeen oli vielä kyläpyrähdys äidille, ystävänpäiväksi tulppaaneja äipälle etukäteen. Huomenna jo keskiviikko ja viikko puolessa välissä. Ystävänpäiväkortit kai pitäisi laittaa nyt matkaan jos niitä aikoo lähettää. Kuinka siellä ruudun toisella puolella vietetään ystävänpäivää perjantaina?


Simple outfit for a long day. White, beige and black. Comfortable enough to start the day early in the morning and get back home after dark. Wednesday tomorrow allready! Time to send your Valentine´s Day cards tomorrow so they´ll be on time if you are sending cards. What kind of Valentine´s Day plans you have?

12 kommenttia:

  1. Minulla on tapana ostaa jotain pientä perheen miesväelle - niillä ei mulle :D eivät taida moisen päivän viettoa muistaakaan ! Eipä silti , kyseinen päivä on jo niin kaupallistettu täälläkin , että alkuperäinen tarkoitus lienee unohtunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet...huoh. Saa nähdä muistetaanko täällä mikä päivä on perjantaina...:) Tuosta kaupallistamisesta ja krääsästä en ole kovin innostunut minäkään, mutta kiva on muistaa toisia kivalla teemalla. Minä tykkään enempi ajatuksesta että se on ystäviä varten kuin pelkkää romantiikkaa...

      Poista
  2. Kaunis asu. Sulle sopii hyvin nuo vaaleat värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti maiju! lupaan että kesällä räväytän ainakin pari kertaa ja otan sinulta oppia värien käytöstä...:) Laitetaan pinkkiä päälle ja neutraalit romukoppaan! Mukavaa viikkoa sinne!

      Poista
  3. ♥kaunis kokonaisuus jälleen, sopii sulle niin hyvin!

    VastaaPoista
  4. Kaunis kokonaisuus. Meillä meinasi koko ystävänpäivä unohtua, mutta todettiin, että josko mennään syömään. Sen suuremmin mitään tuskin toisillemme ostelemme :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu täällä, turhan ostaminen ei minusta kuulu ystävänpäivään, enemmän se ystävyyden ja rakkauden merkitys. Hyvää Ystävänpäivää teille molemmille!

      Poista
  5. Ystävänpäivä samoin kuin halloween ovat mun makuuni turhan kaupallisia, jenkeistä adoptoituja päiviä, että jäävät väliin. Sen sijaan huomaan, että nuorempaan alakouluikäiseen sukupolveen nämä uudet juhlat ovat juurtuneet luonnolliseksi osaksi vuoden kiertoa. Meilläkin erityisesti tytöt vääntävät innoissaan ystävänpäiväkortteja kavereille. Ihan ok juttu, kun siihen liittyy itse tekeminen eikä pakollinen "on ostettava jotain, kun niin vaan kuuluu tehdä". Ai joo, paitsi että ukko oli sitä mieltä, että mä olen varmaan ostanut hänelle ison kasan Geisha-suklaata ystävänpäivämuistamiseksi (suklaafriikki oli nähnyt jonkun mainoksen) =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, suklaata täälläkin toivottiin, mutta taisi jäädä haaveksi. Ystävänpäivä on musta ihan kiva siinä perinteisessä (jos nyt näin voi sanoa) merkityksessä että ystäviä on kiva muistaa toivotuksella tai kukilla, mutta mihinkään yltiöpäiseen jenkkihömppään en halua mukaan! Nyt joku on vielä keksinyt että nyt on rakkausviikkokin...:D Kattia kanssa! Lapsille ja teineille tuollainen korttien askartelu ja muu on kivaa ja tuo varmaan vähän vaihtelua arkeen. Toivottavasti amerikkalainen kaupallinen vaaleanpunainen hömppä pysyy vielä toistaiseksi siellä rapakon takana...:D Täytyy kylläkin myöntää että eilen oli hyviä sydämenmuotoisia suklaakonvehteja vadelmatäytteellä tarjolla töissä, enkä jättänyt maistamatta!

      Poista
    2. No enpä ole kuullut rakkausviikosta =D Ai kauheeta, nyt on hyvä viikko kulunut ihan hukkaan ;)

      Poista
    3. En ollut minäkään kuullut ennenkuin tuo miespuolinen täällä alkoi muistuttelemaan siitä päivittäin...:D Jostain Somesta sekin sen kuuli luultavasti. Rakkausviikolla ei kuulemma sovi kiukutella...:D

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)