tiistai 10. joulukuuta 2013

Talvikoroissa...





Casual linjalla taas mennään, pakkanen on paukkunut sen verran että kaivoin komerosta talvinilkkurit. Siis ihan oikeasti talvikäyttöön tehdyt nilkkurit. Niissä on pitävä pohja ja lämmin vuori. Korkoa on sen verran että enempi jo hirvittäisi. Kuvissa nuo eivät kovin edukseen näyttäydy, koska ovat tuollaista valmiiksi kulutetun näköistä nupukkia, jonka salama tekee vähän läikikkääksi. Todellisuudessa ovat ihan nätit. Kaiken kukkuraksi päälle löytyi pakkasaamuna enemmän kuin casual look. Ylisuuri vihreä (tiedän, suurinpiirtein kaikki suomalaiset inhoavat vihreää..) villainen neuletakki ja kulutetut farkut. Toimiston perukoille ihan kelpo asu.

Täällä sataa tällä hetkellä lunta jään päälle, joten koitetaan pysyä pystyssä loppuviikko! 
Koroilla tai ilman. Mukavaa viikkoa!

Casual look with a green cardican. Since it was cold and slippery I took out my winter booties with a outer sole that isnt slippery on the snow and ice. These are the highest heels I can walk in the winter.

6 kommenttia:

  1. Saappaat ovat kauniit, saavat jalkasi näyttämään entistäkin pidemmiltä. Itse tykkään vaatteissa vihreästä, mielestäni se sopii monelle suomalaiselle hyvin, kuten myös sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja totta puhut Rouva Kivitikka, vihreä sopii monelle suomalaiselle! Olisi kiva nähdä sitä paljon enemmän blogeissa, saisi itsekin vähän ideoita mitä kaikkea vihreän kanssa voisi käyttää. Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  2. Noissa saappaissa on kyllä juuri sellainen korko, jollaisesta haaveilen. Siis korollisista saappaista, joilla pystyisi jopa kävelemäänkin. Ja olet kyllä kuvissa pirteän näköinen - täällä raahustaa tällä hetkellä joku kummitus!
    Mukavaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady, kyllä se täälläkin on tahti kummasti hidastunut. Ja harmittaa kun on niin liukasta ettei oikein pääse kävelylenkeille tankkaamaan energiaa! Nuo nilkkurit on muuten Eccot, niissä on hyvä lesti ja korosta huolimatta tosi helppo kävellä, jopa minun murtuneen nilkkani kanssa. Kenkähankinnoissa ihan varteenotettava vaihtoehto.Mukavaa loppuviikkoa myös sinne!

      Poista
  3. Vihdoinkin ehdin tänne blogiisi vierailulle, aikomus on ollut jo pitkäänkin, mutmut...Nilkkurit on kivat, vähän bootsimaiset. Ja minä en ainakaan vihreeää inhoa, sitähän on niin montaa eri sävyäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun ehdit vierailulle! Nilkkurit on tosiaankin vähän bootsimaiset nyt kun sanoit, en vaan ole aikaisemmin kiinnittänyt siihen huomiota. Bootsit on aina lähellä sydäntä muutenkin! Taisin löytää juuri ne kolme ihmistä, jotka pitävät myös vihreästä...:) Mukavva loppuviikkoa!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)