tiistai 17. maaliskuuta 2020

Helppo ja ruokaisa kanakeitto...





Nyt kun ollaan paljon kotona Koronan vuoksi ja kotiruokailu korostuu, ajattelin jakaa yhden helpon, ruokaisan ja maukkaan keiton reseptin, jota meillä kotona aika paljon suositaan. Muuten koitan olla tulematta ruokabloggareiden tontille...


Tämä keitto vie nälän, on helppo ja nopea tehdä, aineksiakin voi varmasti varioida. 


1 pussillinen valmista peruna-keittojuurisekoitusta (saa ainakin Lidl:stä ja Rainbow merkin alta Salesta)
1 pussillinen pakastekeittojuureksia 
n. 3 litraa vettä
2 luomu kanaliemikuutiota
400gr kananpojan tai kanan jauhelihaa
1 purkki aurinkokuivattu tomaatti tuorejuusto (paprikatuorejuustokin käy ihan hyvin)
1 tölkillinen maissia


Laita vesi kiehumaan, kun kiehuu, lisää pakastevihannekset ja kanaliemikuutiot. Paista sillä aikaa kanajauheliha hyvin kypsäksi, mausta suola, pippuri, chili, paprika (tai mistä muusta nyt sitten tykkäätkin) 


Kun keittojuurekset kiehuvat, lisää paistettu jauheliha, anna keiton kiehua about 8 minuuttia, lisää maissi tölkistä, keitä 2 minuuttia lisää. Sen jälkeen ota kattila liedeltä ja sekoittele tuorejuusto sinne. Kun juusto on sinne sulanut, nosta kattila vielä liedelle ja kuumenna kiehumispisteeseen (älä keitä, juusto voi sakkaantua). ja keittosi on valmis. 


Tässä on minusta hyvä nopea ruoka joka maistuu koko perheelle. Meillä ainakin. 


Koronasta huolimatta, Hyvää aamua kaikille, pitäkää huoli toisistanne<3


2 kommenttia:

  1. Kiitos keittovinkistä! Mietin juuri mitä tänään syötäisiin. No sun kanakeittoa, totta kai :) Nyt kaupan kautta kotiin! Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin<3 Tuosta kanakeitosta on tullut ihan meidän lempparikeittoja, molemmat tykätään.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)