sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Mintun väriä ja tähtiä - Mint and stars...


Mietin tuossa hiljan että millainen pukeutuja minusta on oikeastaan tullut? Ja päädyin siihen että kärsimätön kuvaa parhaiten sitä mitä koen kun mietin asuja. Kaiken pitäisi olla valmiina, tulen kärsimättömäksi ja äreäksi jos pitää alkaa etsimään asuun mätsääviä kappaleita. Siksi on helppoa jos on valmiita kokaisuuksia joista tietää suoraan mikä minkäkin kanssa. Olen ollut siinäkin asiassa tämän vuoden laiska, asutelineessa riippuu sekailainen sakki sitä sun tätä...

Nämä vanhat kesäbleiserit muodostavat ihanan poikkeuksen. Tämän bleiserin kanssa lähes aina sama huivi päätyy kaulaanja tunsin itseni vähän rikolliseksi kun en laittanutkaan myyränharmaita farkkuja vaan ihan tavalliset siniset. Suuri poikkeama...:))

Melkein samanlaiset kesäbleiserit monessa värissä ovat kesäisten työaamujen pelastus. Perussetti alle eli teeppari, farkut ja balleriinat ja bleiseri tutun huivin kanssa päälle ja menoksi. Helppoa kuin mikä. Alkaa vaan olla aika hankkia jostain hyviä perusteeppareita joka on tässä kokoluokassa vähintäänkin haastavaa. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan kiitos!

Tämän tähtihuivin lisäksi kaapista löytyy varmaan 10 erilaista tähtihuivia. Tähdet taitavat olla minulle kuviona se juttu johon palaan kerta toisensa jälkeen. Tähdissä on sitä jotain. Mystiikkaa symbolina, kauneutta ja jotenkin tähdet vaan puhuttelevat. Iltataivaalla tähtiä usein katselen ja niissä on jotain maagista. Ja sanotaanhan että edesmenneet rakkaat loistavat tähtinä taivaalla. 


Kävin huvikseni kameran kanssa ratsaamassa kämpsyn läpi löytääkseni sisustuksessa esiintyvät tähden. ja olihan niitä. Torkkuhuopa sohvalla, jalkarahin päälle heitetty huopa, työhuoneen kynttiläkupit (eteisessä on toiset samanlaiset)  ja vierashuoneen pöydällä oleva rottinkinen säilytysjuttu. 


Sunnuntai, meillä ripottelee vettä, eikä tälle päivälle ole muita suunnitelmia kuin olla perheen kanssa yhdessä, syödä hyvää kotiruokaa ja nautiskella elämästä. 

Ihanaa sunnuntai-iltaa<3 


One of my standard summer uniforms is this mint colored jacket with white t-shirt and jeans. This one starry scarf is my favourite with this outfit. What can I say, oldie but goldie. I just realized that Im actually very found of stars. I have several scarfs with stars and stars are found in the home as well. I like the mystery behind stars, they are magical in the night sky, so why not at home and outfits?

6 kommenttia:

 1. Tähdet toimii aina ja mintun väri. Täällä taitaa löytyä sama huivi.

  kivaa kesän alkua Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joissain asioissa ollaan niin samanlaisia. Tähdet ja tähtihuivit on vaan yhdet parhaista! Viikkohan tässä helteessä taas on vierähtänyt, joten kaunista sunnuntaita Tiia ihananainen<3

   Poista
 2. Minttu on niin kaunis väri kyllä <3

  Kivoja perusteeppareita saa Uniqlolta tilattua. Kannattaa ainakin tsekkaa, kokotaulukko on yksi parhaita jonka oon koskaan nähnyt verkkokaupassa. Paidat super mielyyttäviä päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu vinkistä! Voi kun niissä olisi vielä riittävästi pituuttakin. Se normi 65cm kun ei riitä tässä pituudessa ja paksuudessa mihinkään...:( Käyn katsastamassa, jospa nyt löytyisi, kaikkien puseroiden pituuus uhkaa aina loopua kesken! Kaunista sunnuntaita<3

   Poista
 3. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon<3 Tähdet ovat maagisia ja niin kauniita<3 Ne tuovat lohtua menetyksiin ja loistavat kauniista niin taivaalla kuin tekstiileissäkin. Ihanaa aurinkosunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle<3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)