sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Kosmetiikan ihmemaassa osa II - Wondering new cosmetics vol II...







Heipat täältä ruudun toiselta puolelta taas pitkästä aikaa<3


Viikko on taas mennä hurahtanut. Täällä siihen on kuulunut normi työviikkoa ja hellettä ja huonoa nukkumista. En tiedä mikä kroppaan on mennyt kun se ei millään suostu nukkumaan. Väsyttää kyllä illalla, mutta sitten ei vaan uni tule ja sitten kun viimein saa unta, niin se on muutaman tunnin pätkissä. Ehkä se on vaan joku väliaikainen yhdistelmä stressiä, myöhäisiä kahvikupillisia äidin keittiössä ja hellettä...


En tainnut teille vielä kertoakaan kun tuossa pari viikkoa sitten astuin tyhjään katukivetykseltä kun en huomannut ollenkaan sitä reunaa. Lääkärireissuhan siitä sitten, tuli kun ranteilla otin vastaan ja farkut menivät rikki  ja polvet verillä ja vielä olkapään ja lavanseudunkin satutin. Olkapää ja lapa alkoivat kiukuttelemaan vasta seuraavana päivänä ja sitä kiukuttelua tuntuu edelleen vaan jatkuvan... Eilisen helteisen pihatyöpäivän jälkeen pieni tauko on tervetullut. Siksi istahdin nyt hetkeksi tähän kirjoittamaan.


Viimeksi kun hankin kasvovoiteita, hankin samalla myös muutamia meikkejä. Osa oli vain korvaamaan jo loppuneita tuotteita, mutta ostin samalla myös muutaman meikkituotteen jotka ovat olleet pitkään jo haaveissa, mutta tosi useasti joka paikasta loppu. 


Vaikka suosinkin luomua, joskus teen syrjähyppyjä joskaan en esimerkiksi meikkivoiteissa, mutta muissa meikeissä kyllä. theBalm on ollut ostolistalla pitkään, koska pakkaukset ovat hauskoja ja meikit laadukkaita. Joitain merkin tuotteita on aiemminkin kulkenut meikkipussissa ja nyt ne saivat jatkoa. Minusta meikkaamisen pitää olla kivaa, eikä mitään totista hommaa. Olen muutenkin viime aikoina huomannut muutoksen itsessäni, teen enemmän asioita jotka itsestä tuntuvat kivalta. Elämä vaan on liian lyhyt kaikkeen tylsään tai epämiellyttävään. 


theBalmin tuotteita lähti ostoskoriin kolme mixiä. "In theBalm of Your Hand", "The Manizer Sisters" ja "Hawaii Drives License" ja kaikki kolme ovat olleet jo kovassa käytössä. Erityisen paljon tykkään tuosta Manizer paletista jossa on 3 korostus ja varjostusväriä. Ja tuo iso paletti käy lähes koko meikin tekoon. Tummimmilla luomiväreillä tekee kätevästi sumuiset rajaukset ja erillisessä osastossa olevilla huulikiilloilla (joissa on paljon pigmenttiä) punaa myös huulet sen mukaan haluaako hillityn punan vai näyttävän. Meikkivoidetta ja puuteria lukuun ottamatta paletissa on kaikki tarvittava. 



Ostolistalla oli myös ihan tavallisia kajal kyniä jotka olivat loppu. Ilman Elisabeth Ardenin Java väristä kajalia en osaisi elää. Lisäksi ostin sinisen kynän jottei elämä olisi liian totista ja harmaanruskean kajaltussin, jonka käyttöä harjoittelen.




Jottei puhuittaisi kuitenkaan pelkästään vähän kalliimmista tuotteista, joita ostan ehkä kerran vuodessa, niin katsokaapa tätä Lidl:stä ostettua meikkisivellinsettiä! Se on nyt jonkun aikaa ollut odottamassa käyttöä kaapissa ja nyt sen testasin samalla kuin Balmin meikkipaletin. Isot siveltimet ovat tosi hyviä ja pehmeitä pienemmät ovat ehkä vähän kovia, mutta hyvin niillä sai rajaukset ja silmämeikin tehtyä. Viime talvena ostetulla setillä säilytystötsineen oli hintaa n. 10 euron paikkeilla. Silloin tällöin Lidlistä löytää myös erillisiä siveltimiä tosi edullisesti. Lisäksi setti on kaunis katsella. Nuo tosi isot siveltimet pöydällä ovat bdelliumin siveltimiä, jotka joskus olen jostain tarjouksesta bongannut. Aika kauniita nekin. Minua on alkanut ärsyttää vanhojen meikkipussissa majailevien eriparisiveltimien ulkonäkö, tuntuu että näillä on  kivempi meikata...

Sunnuntai jo taas, ei voi uskoa. Miten viikonloput menevät näin nopsasti? 

Aurinkoista sunnuntai-iltaa<3 (taas)




I mostly use organic makeup, but sometimes I cant resist temptation. theBalm makeup is one temptation thats been on the shopping list for ages. Right now I cant resist anything  that makes ordinary staff extraordinary. I want to have fun with makeup. theBalm has the most fun names and packages and high quality that I just couldnt resist. 

The Manizer Sisters is one of the best countouring palette there is, usually it is sold out but this time I got lucky. What can I say? Doing makeup should be fun and make you smile. These stuff along with my new brushes does just that. 



2 kommenttia:

  1. Katoin noita paletteja jos instassa ja ne on niin ihanan kauniin näköiset <3
    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)