sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Kesäinen neuletakki - Summer cardigan...Heipat taas. Viikko vierähti taas niin että hupsis... 

Täällä viikko oli vähän takkuinen, hovikuvaajalla flunssa ja allekirjoittaneella oli vatsatauti. Omituinen kesä kerrassaan, töissä on ollut kaikkea keuhkokuumeesta tavalliseen flunssaan, vaikka on ollut kohtuullisen lämmin kesä! Itselläkin on vähän tukkoinen olo, äiti oli juuri flunssassa ja hovikuvaajan flunssa ei tunnu hellittävän. 

Töissä on pakko pukeutua kesälläkin lämpimästi, viime viikolla toimistolla oli tosi viileää. Varpaat palelivat koko ajan ja niska sai taas kaikenmaailman puhalluksen päälleen. Yksi päivä kuulkaa istuin omalla paikallani ja oli pakko vetää villainen poncho, jota pidän toimiston kaapissa päälle kun oli niin kylmä!

Kesän lempparineuletakiksi on jostain syystä noussut tänä kesänä juuri tämä hiekan värinen neuletakki, vaikka usein suosin vaaleampaa. 

Kaikki hiekan sävyt, vaaleat ja tummemmatkin miellän itse vähän harmaaseen taittaviksi ja juuri siksi ne on omia lemppareita. Punaiseen taittavat beiget värit ovat puolestaan niitä, jotka vievät väriä naamasta, eivätkä muutenkaan ole omaan mieleen. Ei vaatteissa, eikä myöskään sisustuksessa. 

Vielä olisi n. 3 viikkoa lomaan, ensi viikolla tosin on vielä edessä käynti Ihotauti- ja allergiasairaalassa, jossa taas leikellään nenästä lisää ja katsotaan onko siinä vielä tyvisolusyöpää. Muistakaahan ihanaiset tuo auringolta suojautuminen, solujen mutaatio pahanlaatuiseksi saattaa ilmetä vasta vuosikymmenten päästä. Ei minun ikäisteni lapsuudessa mitään aurinkosuojaa laitettu, lähdettiin vaan koko päiväksi kesällä pyöräilemään ja uimaan, välillä käytiin kotona tai ystävän luona syömässä ja taas mentiin. Voitte arvata että aurinko ehti todella tarrata ja polttaakin aina silloin tällöin.

Huomenna jo heinäkuu! Kesä puolessa välissä. 

Nautinnollista sunnuntaita ja lomaa niille, jotka jo lomalla ovat<3Casual summer cardigan. You might wonder why cardigan in the summer? Eearly mornings are super chilly here in Finland and evenings very often too. Not to mention that we have a  chilly Office and there is no way I can survive that just in camisole or in t-shirt. 

Sleeves summer blouse and cardigan, ballerinas. Thats equals summer uniform for me. Light cardigan is easy to take off and carry if its warm during day time. 

Enjoy the summer Sun<3 

2 kommenttia:

  1. Toi ilmastointi on muuten jännä homma. Istuin itsekin tuossa toimistossa villasukisa ja puuvillaneuletakissa että en jäätyisi. Sokki mennä ulos oli jonkunmoinen kun siellä olikin lämmin. No, onneksi toimistoon voi tuo lämmikkeitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmastointi on kumma juttu. Toisille se sopii ja itselle taas tulee aina kylmä ja niska menee jumiin. Viime viikolla istuin toimistolla villaneuleessa... Ärsyttää kun pitää kantaa turhia vaatteita mukana. Tunsin itseni erittäin omituiseksi kun iltapäivällä oli +20 ja aurinko paistoi ja hyppäsin autoon villaisessa neuletakissa! Ihanaa sunnuntaita sinne Satu<3 Toivottavasti päivä vähän lämpenee.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)