perjantai 21. kesäkuuta 2019

Laiskaa Juhannuksen viettoa - Lazy Midsummer Day...


Se on täällä taas. Yhtä yllättäen kuin joka vuosi, ihan kuin joulu, se vaan tulee niin nopeasti ettei ehdi iitä sanoa. Juhannus. Keskikesän juhla.

En ole varsinaisesti mikään Juhannus ihminen. Juhannus ei herätä mitään suuria tunteita, eikä tee mieli madella autoletkassa mökille. No, eipä siis ole mökkiäkään enää eikä tarvetta sellaiselle kun asuu valmiiksi maalla.

Hienointa juhannuksessa on kukkien puhkeaminen kukkaan, rento oleilu ja vapaa. Juhannusta edeltävä viikko on aina töissä kiireinen, ihan niin kuin viikot ennen pääsiäistä, joulua, uutta vuotta eli kaikkia juhlapyhiä. Se imee kuulkaa ihmisestä turhat mehut. Ei jaksa enää sen päälle höyrytä juhlapyhien vuoksi. Ennen juhannuksen ruokapöydässä oli enemmän istujia, tänä vuonna vietellään juhannusta ihan kahden ja tietysti koirien ja Sohvi-kissan kera. Jotain hyvää ruokaa varmaan myös laitetaan, meillä on viime aikoina innostuttu kovat esimerkiksi parsan syömisestä. Se tahtoo hävitä jo pannun luota talouspaperilta valumasta parempiin suihin ennen kuin sen saa tarjoiluastialle...


Nyt aion nauttia laventelin ja pionin tuoksusta, kuumasta säästäkin vaikka en ihan suurin kuumuuden ystävä olekaan ja yritän saada vähän pihatöitä aikaiseksi ja pitää parempaa huolta pihalla olevista ruukkukasveista ja pioneista. 

Ajatelkaa, eilen aamulla kun lähdin töihin, kaikki pionit olivat vielä nupussaan, kun tulin iltapäivällä takaisin osa oli aukaissut nuppunsa. Niin suuri vaikutus tuolla helteellä on. En muista koska viimeksi pionit olisivat olleet kukassa juhannuksena? 

Lämmintä ja iloista Juhannusta ihanaiset<3 Midsummer is here. Faster than ever. I dont know where all the time has gone, since me and garden, we are not ready yet. 

This year we dont have any quest coming so its time to enjoy lazy and easy going Midsummer fest. Im going to tend garden, smell Peonies and eat something good. 

Enjoy your Midsummer<3 
2 kommenttia:

 1. Juhannus ei täälläkään ole se suosikkijuhla, mutta extra vapaa kelpaa kyllä <3
  Ihanaa kesäkuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Kohta siirrytäänkin jo heinäkuun puolelle ja loma häämöttää jossain siellä vielä vähän kaukana. Sitä odotellessa lämpöisiä ja ihania kesäpäiviä<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)