sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Päivän casuaalit eli harmaa neuletakki - Todays casual grey cardigan...







Mitenköhän tuokin casual sana on suomen kieleen rantautunut? En varsinaisesti ole omituisten lainasanojen ystävä, mutta jotenkin mikään ei oikein ole hyvä käännös suomeksi tuolle sanalle ja se kuitenkin ehkä parhaiten kuvaa henkilökohtaista tyyliäni. Aina yhtä casual toimistolla tai muuten. Elämässäni oli joskus jakso jossa casual ei työpaikalle käynyt ja vaikka vaihdoin työpaikkaa niin jotenkin se kynähame-avokkaat tyyli jäi pitkään päälle. Nykyään kun istun päivät pitkät satulatuolissa, olisi moinen mahdotontakin.





Mikä on sen helpompaa kuin tunika ja tunikan päälle lämmin harmaa pitkä neuletakki? Halusin vielä rikkoa asua enemmän casuaaliksi ja valitsin kamelin väriset nilkkurit. Voisikohan casual sanan kääntää arkiseksi? Sekään ei ehkä kerro sanasta tarpeeksi. Casual varmaan sanana rantautui Suomeen joskus silloin kun oli vielä jotain business tilaisuuksia joiden kutsuissa luki asuna vaikka "Business casual tai Smart casual"

No, joka tapauksessa casual on paras..
Lämmintä toimistolle ja pitkästä aikaa kaivoin tämän kuviotunikan sen alle. Hovikuvaaja kysyi että mikäs tunika tuo on? Ja muuten tykkäsi kovasti asusta. Tosin väitti ettei ole KOSKAAN nähnyt sitä aikaisemmin ja minä taas väitän että ihan varmasti on, ei vaan muista. Tunika nimittäin on mm. täällä ollut aiemmin kuvissa. Miehet!



Eilen oli kuulkaa kotona sellainen suursiivouspäivä että pois alta! Pesin kaikki sohvien ja nojatuolien päälliset, koneeseen mahtuvat pikkumatot,vaihdoin sohvan värin, ripustin puhtaat valkoiset pellavaverhot olohuoneeseen ja vaikka mitä... Puuskan aiheutti se että meillä on ollut viimeiset 3 viikkoa poikkeuksellisen kosteaa ja tihkusateista niin että piha ei ole kuiva koskaan ja eläimet ovat tuoneet enemmän kuin paljon hiekkaa, lehtiä ja kaikenlaista roskaa sisälle. Viime keskiviikon työreissulla Tampereella totesin että monessa muussa paikassa on ollut paljon kuivempaa. Tampesterissa oli kuulkaa myös harvinaisen kaunis ruska. Paljon kauniimpi kuin täällä etelämmässä. 

Se on sunnuntai, leppoisaa sellaista teillekin toivottelen<3 




Casual grey cardigan and casual tunic. One of the easiest outfits to combine. I must admit that I love casual outfits. There has been time in my life when casual wasnt possible at workplace and now Im taking back that time. No more official outfits for me. Casual is so much easier, comfy and variants are endless! 

Sunday allready, Enjoy<3 




8 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Olet kuule ihan oikeassa Anni, tykkäänkin yleensä pysyä siellä taka-alalla. Taidan olla vähän sellainen tarkkailija luonne. Käytänhän usein myös mustaa ja tummiakin värejä ja tosi usein mm. vihreää. Nyt vaan on ollut "vaalea" fiilis. Joskus värejä, nykyään vähän vähemmän, elämä on niin hektistä että värittömyydellä sitä hieman tasoittelen. Enpäs ole tullut kysyneeksi mitä ystävät mun värimaailmasta ajattelee, yksi kolleega taannoin kommentoi beigeä päivää sanomalla että olet niin hillityn tyylikäs. Vaan yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Niinhän sen pitää ollakin. Kivaa ja värikästä sunnuntai-iltaa sinulle<3

    VastaaPoista
  3. Hihi voihan casual.:)

    Tässä on asu minun makuun ja tuo paitiskin on niin ihana. Nyt on kiva kääriytyä juuri isoihin villatakkeihin.

    Mukavaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne<3 Nyt pitäisi vielä keksiä miten saisi siistittyä vähän jo nuhjaantuneet neuletakit uudenveroisiksi. Villan nypyt vielä on helppo siistiä mutta mitenköhän tämä pörhöinen alpakkasekoitus? Siinä on vielä vähän haastetta.

      Poista
  4. Ihana tuo tunika!
    Casual on kyllä kaikin puolin hyvä, itsekin sillä menen aika pitkälle. Joskus on päiviä kun ei, mutta aika harvassa ovat nykyisin. Tai no, miellän itse t-paidan ja jakun casualiksi, en ole ihan varma mieltävätkö kaikki muut. Farkkujen kanssa kun pitää niin aika rennolta se kokonaisuus tuntuu.

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, enemmän voisin pitää minäkin t-paita jakku ja farkut yhdistelmää. Vilukissana vaan aina jotenkin se neule tarttuu helpommin näppiin. Viikonloppu kun meni jo ajat sitten, niin toivottelen täältä mattimyöhäisenä kivaa loppua tälle viikolle, taitaa tulla talvisempi keli!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)