torstai 31. toukokuuta 2018

Luonnonväreissä - Colors from the Nature...

Heipat taas.
Ensimmäinen "viileämpi" päivä takana.
Jotenkin ihan ihana pihatyöilma helteen jälkeen. Jaksaa paremmin ja tekee mieli hakeutua aurinkoon kun pitkän aikaa on joutunut vähän viilentelemään, suorassa paahteessa on ollut tukala tehdä mitään kovin raskasta. 

Työuniformuna tällä kertaa vihreä neuletakki ja beiget farkut. Minulla on taito lähteä aamulla töihin juurikin tuohon kaikkein kylmimpään hetkeen, joten neuletakki ei ole ollut yhtään liikaan. Huomasin näiden kuvien edustavan värejä luonnosta kun katselin ne. Vihreää, rusehtavaa ja toki valkoista kuten niin monen kukat. Syreeni kukkii, vanha omenapuu on täynnään kukkia, osa jo variseekin. 

En ole lukenut juurikaan uutisia, vaan keskittynyt töiden jälkeen lähinnä ulkona olemiseen. Tulee kauniilla säällä vähän jo sellainen olo että on pakko olla ulkona niin kauan kuin tätä kestää. Töissä meidän kesurit sanoivat samaa että sisällä olosta tulee ihan huono omatunto. Viikko on taas melkein lopuillaan vielä yksi työpäivä. 

Ajatelkaa, huomenna jo kesäkuu! Aika lentää kuin siivillä. Vaan loma on vasta jossain 7 viikon päässä. Sitä odotellessa!
Ai niin, Pyry vasta opettelee olemaan kuvassa, ei se oikeasti ole kyttyräselkäinen, vaan kun maltti on jäänyt saamatta niin pitää pitää vähän pyllystä kiinni ettei häivy ennekuin kamera räpsähtää...:))
Aurinkoista torstai-iltaa<3 

I didn´t even notice that I was actually wearing all the color from nature untill I saw these photos. Forest green cotton cardigan for chilly Mornings and chilly office. Beige jeans and shoes and white t-shirt. Normal work uniform for the office. 

I love these days when everything blooms. I would like to be more outside, but unfortunately I still have 7 weeks before my summer Holiday starts... 

Enjoy your Thursday<3 

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis kokonaisuus. Beiget farkut sopii kyllä tähän aikaan vuodesta hyvin ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Beige on aika hyvä väri, ainakin koiraperheessä jossa valkoinen on valkoinen vain hetken...

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)