torstai 24. toukokuuta 2018

Vaaleaa helteesen ja varastettuja hetkiä - Light colors for warm weather...Pikaheipat täältä helteen keskeltä. Onko joku ruudun toisella puolella niin onnekas että kesäloma olisi sattunut näille keleille? Jos olette lomalla, nauttikaa säistä! Ei varmaan omana elinaikana ole tällaista toukokuuta ollut toista. Tässäkin kuten kaikessa on hyvät ja huonot puolensa. Kaikki kukkii, kasvaa ja rehottaa samaan aikaan, niin sireenit, särkyneet sydämet, omenapuut kuin kirsikkapuukin. Jääköhän loppukesälle enää mitään kukintaa? 

Meidän valkea kuulas vanhuskin tuossa takana kukkii jo. Saa nähdä tuleeko sadosta tänä vuonna tosi runsas. Pihatöitä riittäisi (ja sisätöitäkin) palkkatyön lisäksi kerralla enemmän kuin tarpeeksi, siksi on tärkeää välillä varastaa pieniä hetkiä itselleen kuten tämä blogin ääreen istahtaminen. Pihalla olisi niin paljon kaikkea mihin pitäisi puuttua että pienikin hetki ulkoa poissa tuntuu varastetulta ja syyllisyys kolkuttaa olkapäällä että nyt pitää olla ulkona kun kerrankin voi nauttia lämmöstä! 
Parasta elämässä juuri nyt on varastetut hetket puutarhatuolissa katsellen kuinka koirat leikkivät ja nurmikko kasvaa. Voi kun saisi pari vapaapäivää tähän! 
Kuvassa tyypillinen työkombo. Teeppari ja vaaleanpaakin vaaleampi beige neuletakki. Näillä on tarennut mitenkuten toimistolla. Löysin yhdet lempikengistänikin ja mikä onkaan parempaa kesällä kuin kiilakorkoiset espandrillokset? 

Viimevuotiset kylmät kesät ovat jääneet kummittelemaan mieleen, koska vähän kauhulla ajattelen vasta heinäkuun puolen välin jälkeen alkavaa lomani. Mitäs jos sitten onkin taas kylmä ja sataa? Ei ajatella sitä nyt! Hienoa ja aurinkoista loppuviikkoa ihanaiset<3 Muistakaa juoda ja syödä myös tarpeeksi suolaista, helle on täällä ainakin aiheuttanut miinuksena mm lihaskramppeja.

It´s hot hot hot... This has been the warmest May ever in Finland. I envy those who have their summer vacation right now. What would be more amazing than to just be and enjoy outdoors in this weather. Everything blooms right now. Appletrees, lilac trees, cherrytrees. Even peonies have little buds allready. 

Unfortunately Im stuck at the office all day long so cardigan is in order but at least I get to wear my favourite summer shoes! 

Enjoy your week<3 


4 kommenttia:

 1. Ihana on kombo ja ai että tykkään noista kengistä ihan mielettömän paljon. <3 Mahtavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on ihan superkivat, silloin kuin Espandrillokset on hyvät ja tarpeeksi pehmeää kangasta, niin ne on täydelliset kesäkengät! Kyllä tässä on vähän ihmeissään kun nyt jo on saanut käyttää enemmän kesävaatteita kuin viime kesinä yhteensä! Aurinkoista ja leppoista viikonlopun jatkoa<3

   Poista
 2. Ihanat kesäkuvat ja mikä ihana kesäkokonaisuus. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Vielä mieluummin olisin kyllä tällä säällä lomavaatteissa! Mutta lempparineuletakki ja kesäkengät toimistovaatteena hyviä nekin, en valita. Aurinkoa viikonloppuun<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)