tiistai 15. toukokuuta 2018

Väriä kesäiseen säähän - Wearing summer colors...
Monta kertaa jo täällä nähty kesäbleiseri. Tämä on ehkä ominta pukeutumista aurinkoisina työpäivinä. Rentoa ja mukavaa. Väri piristää päivää ja yksinkertainen teeppari jonka päälle heitetty kesäisen värinen bleiseri on aika tyypillistä kesäpäivän meno- tai työasua minulle. Kiva joskus pitää värejä ja jollei kesällä niin milloin sitten? 

Toinen josta on tullut tapa ja jonkinlainen oma tyyli on kaksi eri mittaista kaulakorua. Viime aikoina en ole juuri muita koruja käyttänyt. 

Aurinko ja helle on meitä hellinyt jo jonkin aikaa. Jotenkin ihmeellisesti siirtymä kylmästä tähän on mennyt kivuttomasti, mutta toisaalta ilmastoidussa toimistossa säällä ei ole väliä mutta autossa olen kiitellyt ilmastointia tässä muutaman päivän. Olin tänään vapaalla ja aamupäivän asioilla, keskipäivällä kotiin tullessa varjon puolella mittari näytti +30,5 astetta. Taitaa olla jonkinmoinen ennätys toukokuulle. 

Nautittavaa niin kauan kuin ei tarvitse liikoja rehkiä päivän kuumimpana hetkenä. Itseä helle tuntuu ainakin väsyttävän vaikka kuinka yrittää juoda tarpeeksi ja pitää kehon suolatasapainon kunnossa. 


Meillä on kahdessa päivässä alkaneet kukkia kirsikankukat! Tänään vasta ne huomasin. 

Muistakaahan juoda tarpeeksi ja auringonsuoja jos olette auringossa!

Lämmintä alkanutta viikkoa<3 Summer weather here! Weeks before its time. It was time to go out with color and enjoy the sun! These summer blazers (jackets) with colors are very typical office outfits or go-to ouufits for me during the summer time. Im sure some of you have allready seen this combo in the past. "If it aint broken, why fix it?" 

Still very wearable and this color always brings joy to these hot Spring days. Today its been +30 degrees celsius here so its time to enjoy summer colors ladies!

Enjoy your week<3 

1 kommentti:

  1. Onpahan freesi asu ja hei nyt minäkin haluan pinkin blazerin ja ai hitsi miten toimii valkoisen ja hei myös tummansinisen kanssa. Harvoin näkee kaupoissa, ihan pöhköä, sillä mahtava väri kesään. <3

    Ihanaa viikon jatkoa Sari <3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)