tiistai 15. toukokuuta 2018

Väriä kesäiseen säähän - Wearing summer colors...
Monta kertaa jo täällä nähty kesäbleiseri. Tämä on ehkä ominta pukeutumista aurinkoisina työpäivinä. Rentoa ja mukavaa. Väri piristää päivää ja yksinkertainen teeppari jonka päälle heitetty kesäisen värinen bleiseri on aika tyypillistä kesäpäivän meno- tai työasua minulle. Kiva joskus pitää värejä ja jollei kesällä niin milloin sitten? 

Toinen josta on tullut tapa ja jonkinlainen oma tyyli on kaksi eri mittaista kaulakorua. Viime aikoina en ole juuri muita koruja käyttänyt. 

Aurinko ja helle on meitä hellinyt jo jonkin aikaa. Jotenkin ihmeellisesti siirtymä kylmästä tähän on mennyt kivuttomasti, mutta toisaalta ilmastoidussa toimistossa säällä ei ole väliä mutta autossa olen kiitellyt ilmastointia tässä muutaman päivän. Olin tänään vapaalla ja aamupäivän asioilla, keskipäivällä kotiin tullessa varjon puolella mittari näytti +30,5 astetta. Taitaa olla jonkinmoinen ennätys toukokuulle. 

Nautittavaa niin kauan kuin ei tarvitse liikoja rehkiä päivän kuumimpana hetkenä. Itseä helle tuntuu ainakin väsyttävän vaikka kuinka yrittää juoda tarpeeksi ja pitää kehon suolatasapainon kunnossa. 


Meillä on kahdessa päivässä alkaneet kukkia kirsikankukat! Tänään vasta ne huomasin. 

Muistakaahan juoda tarpeeksi ja auringonsuoja jos olette auringossa!

Lämmintä alkanutta viikkoa<3 Summer weather here! Weeks before its time. It was time to go out with color and enjoy the sun! These summer blazers (jackets) with colors are very typical office outfits or go-to ouufits for me during the summer time. Im sure some of you have allready seen this combo in the past. "If it aint broken, why fix it?" 

Still very wearable and this color always brings joy to these hot Spring days. Today its been +30 degrees celsius here so its time to enjoy summer colors ladies!

Enjoy your week<3 

6 kommenttia:

 1. Onpahan freesi asu ja hei nyt minäkin haluan pinkin blazerin ja ai hitsi miten toimii valkoisen ja hei myös tummansinisen kanssa. Harvoin näkee kaupoissa, ihan pöhköä, sillä mahtava väri kesään. <3

  Ihanaa viikon jatkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Yhtenä vuotena näitä oli vaikka missä väreissä. Tyypillisenä hamsterina ostin kolmessa värissä, löytyy tämä pinkin/lohenpunainen, vaalean turkoosi ja ihan tavallinen beige. Parasta kesäpäiviin! Pitäisikin kurkata minkälainen värivalikoima on tälle kesälle, mutta tässä helteessä vaateostokset eivät ole olleet ihan ensimmäisenä mielessä! Ulkona pitää päästä olemaan mahdollisimman paljon, nyt tästä nauttii monen kesän edestä! Aurinkoisia päiviä sinne<3

   Poista
 2. No nyt on kyllä niin kaunis asu että! Niin ihanan värikäs ja kesään sopiva, samalla juuri sopiva kesän offiisipäiviin. Turkoosi jakku on jo, näinköhän oppisin pinkkiä pitämään :D Houkutuksia!

  Upeaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Suosittelen, punaisen sävyt on niin kesäisiä! Kesällä pitää heittäytyä ja kauniista säästä nautiskella<3 Aurinkoisia päiviä ja hyvää uutta viikkoa<3

   Poista
 3. Nämä kelit ovat kyllä niin...! <3 Kukat tuli ja monet jo meni, apua miten äkkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Kelit on kyllä ihania, mutta jotain kukintaa olisi kiva nähdä ja nautiskella loppukesästäkin! Omenapuut kukkivat täällä parhaillaan ja varisevat ihan saman tien! Siltikin toivottelen aurinkoa loppuviikonloppuun<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)