lauantai 19. maaliskuuta 2016

Ostoksilla omassa vaatekomerossa ja lauantailinkki - Shopping in my own closet and saturday link...








Joskus tekee löytöjä omasta komerosta. Hämmästyttävää kyllä, olen joskus ostanut punaisen takin. Niin kaukana ollaan omasta mukavuusalueesta että takin oston on täytynyt olla jokin väliaikainen mielenhäiriö. Fiksu sellainen. Mikä on on sen enemmän klassikkoyhdistelmä kuin musta ja punainen? Joskus pitää astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja hämmästyttää itsensäkin. Punaisessa ei kyllä pääse hukkumaan väkijoukkoon ja aivan varmasti kiinnittää huomiota tuolla kulkiessaan, sen verran harvoin suomalaisilla näkee kirkkaita värejä. Tämä oli tämän viikon piristys. Mitäs pidätte? Luulen että suuressa vaatekomeron luutaoperaatiossa punainen takki saa jäädä, vaikka sen kovin harvoin esille kaivankin.

Ideaa en voi omia, se tuli täältä Helenan  Brooklyn Blonde blogista joka on tällä kertaa lauantailinkki vaikka löytyykin jo tuolta sivuluettelosta. Yksi lempiblogeistani johon palaan kerta toisensa jälkeen. Ammattibloggaaja joka on jotenkin erilainen. Jotenkin kerskailematon ja aito teksteissään.

Leppoisaa lauantai-iltaa ihanaiset<3



Sometimes you find treasures from your own closet like this old red coat. Its been there for years and I had actually forgotten about it. I probably wore it couple of years ago last time. I was happy to find it again. Perfect cheer up for spring time. Shopping in ones own closet is also cheap.

I did remember the red coat when I saw this posting in todays saturday link Brooklyn Blonde, so I was kind of a copycat this time. Brooklyn Blonde is one of my all time favourite blogs that I keep on reading year after year. Enjoy.

Have a great Weekend<3


14 kommenttia:

  1. Mä harrastan aika ajoin tuota samaa. Muutenkin olen tosi vähän ostanut tänä syksynä. Jotenkin ei ole vaan iskenyt shoppailut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma komero on ehdottomasti paras (ja halvin ostopaikka). Vuosi sitten olisin varmaan väittänyt etten edes omista punaista takkia, niin unohduksissa oli tämäkin. Rekin viimeisenä. Joka vuosi ei vaan ole tietyille vaatteille osuvaa säätä koskaan, niin kuin tänä talvena ei montaa kovaa pakkaspäivää ollut... Mutta sitäkin enemmän on päässyt kyllä käyttämään muutamaa komeron perukoilta löytynyttä lämpimämmän sään vaatetta kuten tätä takkia... Aurinkoista kevättä maiju<3

      Poista
  2. Huivin ja käsilaukun kanssa täydellinen, jotenkin yleellinen fiilis, liekö tuo väri?
    Tuokin väri sopii sinulle hyvin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi oli ihan superyhdistelmä tämän takin kanssa, tykkäsin ja käytän varmasti vielä monta kertaa yhdessä<3 Kiitoksia vaan rapakon taakse ihanasta asuideasta! Kun näin itse nämä kuvat niin tuli vähän sellainen olo että kukas toi hienostotäti liian pitkässä polkassa oikein on, mutta eiköhän meissä kaikissa ole monta näköä ja monta puolta...:D Kai se on hyväksyttävä ettei ole enää 2-kymppinen... Vai onko?

      Aurinkoa kevääseen sinne<3

      Poista
  3. ehdottomasti sopii.. kun on vaaleat hiukset..muutenkin puhtaat värit sopii ja antaa nuorekkaan vaikutelman..
    minusta naisena liian lässyt värit vain vanhentaa..hieno löytö kaapista!! terv.anjamerja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia anjamerja<3 Puhtaat värit on joskus kivoja ja ne sopivat erityisesti aikuiselle naiselle siinä olet oikeassa. Minä taidan olla vähän kaikkiruokainen värien suhteen. Fiilispohjalta niitä aina valitsen. Kiva kun löysit tänne kommentoimaan ja aurinkoista kevättä sinulle<3

      Poista
  4. Upeat löydöt omasta kaapista ! Vain Loubotinit puuttuu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anneaulikki<3 Taitaa olla niin että Loubotineja ei tulisi tähän huusholliin edes lottovoiton myötä, aivan liian korkeat minulle...:D En pysyisi pystyssä kahta askelta kauempaa. Punaiset pohjat on kyllä kivat...:)

      Aurinkoista kevättä<3

      Poista
  5. Punainen oli aikanaan mun ehdoton lempparivaateväri ja mieskin muistaa, että "silloin kun tavattiin, sulla oli aina punaiset vaatteet". Eityisesti on jääneet mieleen punaiset "ratsastushousut" (80-luvun alusta), jotka oli mun ehdottomat lempparit. Voisin hyvin kuvitella, että ostaisin samanlaiset, jos ilmestyisi vielä joskus kauppoihin. Vaan ei mahda ilmestyä :D. Sittemmin mulla on ollut mm. punainen jakkupuku ja punainen trenssi, jota tosin en tainnut käyttää kuin pari kertaa. En tiedä miksi, koska se oli oikeasti kiva. Ja punainen on edelleenkin mun yks lemppari kesäväreistä.

    Kivalta näyttää sun asu. Laukun voisin omia heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, olet tainnut olla räväkkä persoona nuorena. Mieskin muistaa... Punainen on kyllä ihana voimaväri ja mitä raikkain kesäväri varsinkin valkoisen kanssa. Kadehdin niitä jotka osaavat punaisen käytön varsinkin valkoisen kanssa. Mulle usein ei pälkähdä edes päähän laittaa sitä punaista. Nyt sentään kerran pälkähti...:))

      Poista
  6. Noin kaunista yhdistelmää olet kaapissa piilotellut. Minusta niin ihanan raikkaat värit. Nyt otat useammin esille. Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritu<3 Minä olen vähän tämmöinen hamsteri... Kaapista löytyy yllätyksiä aina silloin tällöin...:D Aurinkoista pääsiäistä!

      Poista
  7. Hyvä yhdistelmä, punainen on pirteä ja antaa väriä. Me suomalaiset pukeudumme niin harmaasti yleensä, minunkin lempivärit ovat, harmaa, musta, valkoinen, sininen.. :) Pitäisi vaan uskaltaa ylittää se raja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marre<3 Lievä mielenhäiriö lienee minullakin ollut kun olen punaisen takin aikanaan hankkinut, mutta kiva piristys se on kaiken harmaan ja neutraalien värien keskellä, suosittelen punaisen väripilkun hankkimista lämpimästi<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)