maanantai 14. maaliskuuta 2016

Harmaata harmaata - Grey and grey...Jos olisin väri, olisin luultavasti harmaa. Ja jos olisin vaate, olisin ilman muuta pehmoinen suuri neulepusero. Harmaat uudet farkut ja harmaa neule talvella alesta hankittujen nilkkureiden kanssa ja olo oli mitä kotoisin. Pitäisi ehkä kevään myötä alkaa pikkuhiljaa innostumaan kevään väreistä, pastelliväreistä ja jostain kirkkaasta. Ehkä punaisesta?
Talvella alesta hankitut mustat nilkkurit ovat ihan simppelin malliset, ilman mitään krumeluureja. Jotenkin yksinkertaisuus on nyt mieleen. Ajaton, iätön malli ja sattuvat istumaan minun jalkaani kuin hansikkaat.

Maanantai takana ja pienten tietoteknisten ongelmien jälkeen kuvatkin ovat postauksen mukana.

Ihanaa alkanutta keväistä viikkoa<3
If I would be a color, I would without no doubt be grey. If I would be a piece of clothing I would be warm, cozy sweater. This freetime outfit felt like home. What can I say? I love my new grey ripped jeans and black booties. Simple and chic.

Monday and spring is here. Enjoy your week<3


7 kommenttia:

 1. Harmaa on NIIN minunkin suosikki!! Taidan olla sisustuksessakin aika harmaalla linjalla!
  Aivan ihana oli tuo toiseksi ylin kuva ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Harmaa on niin helppo! Ja käy lähes kaiken kanssa. Tai sitten mä vaan olen ollut vanha villapaidassa asuva kalastaja edellisessä elämässä...:))

   Poista
 2. Harmaa on vuodesta toiseen klassinen väri jossa viihdyn. Nuo nilkkurit on huikean upeat, enkä osaisi itse kävellä. ;) Aurinkoista viikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne kato olekaan nilkkurit... :)) Ne on vaan Eccot... Näillä pääsee tälläinen kömpelömpikin. Vakavastikin ottaen väitän että eccon koroilla on helpompi kävellä kuin monilla muilla korkkareilla.

   Poista
  2. Ja tietysti sitä aurinkoista loppuviikkoa<3<3

   Poista
 3. Harmaassa on helppo viihtyä! Sun asu on ihan perfect,
  ihana pehmoinen väljä neule ja kapeat farkut sopivat
  täydellisesti yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija<3 Ja näissä on superlämmin ja kotoisa olla. Aurinkoista loppuviikkoa<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)