torstai 17. maaliskuuta 2016

Sininen pusero kevääseen - Blue blouse for spring...Tämä pusero on ollut saamassa häädön vaatekaapista monesti. Se vaan on NIIN sininen. Jostain ihmeen syystä se nyt vaan on edelleen tässä. Viimeksi taisi olla hovikuvaaja joka sanoi että kun se on noin kauniin sininen niin säästä se vielä...

Nyt kun huushollissa on hyrskynmyrsky käynnissä ja kevätsiivous vähän KonMarin tyylillä (Marie Kondo) on siis kehittänyt tämän siivous- ja raivausmetodin ja kirjoittanut siitä myös kirjan, jossa selitetään tätä hermoja rauhoittavaa tavarapaljoudesta luopumista (jota en ole vielä onnistunut saamaan käsiini) eli kaikki turha saa lähteä. Tässä siivousmetodissa siis periaatteessa käydään huushollin jokainen tavara läpi ja esitetään pääosin kaksi kysymystä:

- tekeekö tämä tavara minut onnelliseksi?
- missä tämän tavaran paikka on?

Tämä siis yksinkertaistettuna.

Ei se ihan noin yksinkertaista siis ole, siksi tämä puserokin on nyt päätynyt päälle ja käyn läpi erilaisia yhdistelmiä joiden kanssa sitä voisi käyttää. Sininen väri tekee minut onnelliseksi, siksi se saanut toistaiseksi jäädä, mutta en ole ihan varma sopiiko näin sininen minulle ja tuleeko sitä käytettyä. Mielipiteitä otetaan mielellään vastaan. Saako se jäädä vai onko sen kohtalona kierrätys?

Voin muuten vinkata että tämä turhasta tavarasta luopuminen on henkisesti tosi raikastavaa, hovikuvaajakin on jo monesti sanonut että ihana kun jossain pöydällä on vain muutama tavara, eikä mitään ylimääräistä. Ihan kuin saisi tilaa hengittää!
We have been spring cleaning the house lately with the same style as Marie Kondo does in KonMari method and its been really inspiring! It feels like you get more space to breath when one corner is done and all the extra is gone! Higly recommend. Its basicly very simple. You just pick up every item in the house and ask yourself:

- does this item make me happy?
- does it have a place in this house?

Sounds simple enough. But then there is these inbetween clothes like this blue blouse. Its SO blue. I love the color but havent actually ever used it before so now Im trying different outfits with it to decide wheather it should stay or go. What do you think? Is it too blue for me? Im not sure at all...4 kommenttia:

 1. Puserossa on tosiaan kaunis sinisen sävy, tykkään myös tuosta vaaleasta liivistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Liivi on muuten ollut toinen samanlainen murheenkryyni...:)) En saa helmoista ikinä pesun jälkeen symmetrisiä ja siksi sekin on ollut häädön partaalla monesti! Nyt päätin että olkoot helmat vaan eriparia rauhassa ja liivi ainakin jää vielä. Mukavaa torstai-iltaa<3

   Poista
 2. Kunpa pystyisinkin tuohon, toki aina ajoittain teen raivausta, en ole siis jyväjemmari. Annan ystäville, hyväntekeväisyyten jne, mutta silti olisi raivattavaa vaikka kuinka.

  Sininen on ihana. <3

  Upeaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan kuule vielä alkumetreillä raivaamisen kanssa, mutta onneksi siihen tulee himo kun sen aloittaa...:D Ja on ihan oikeasti helpompi hengittää. Tottakai tärkeät tavarat saavat jäädä ja aina sitä varmaan piisaa sellaista jota ei voi hävittää vaikka joskus tekisi mieli... Pitäisi olla miljonääri jos jokainen tavara olisi just täydellinen eikä melkein. Aurinkoa viikonloppuun ihanainen<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)