maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kevättä ilmassa - Spring is in the air...


Kevätsäihin kuuluu auttamattomasti se, että aamuisin on viileä ja iltapäivällä lämmin. Se tuo hieman haastetta pukeutumiseen kun aamulla töihin lähtiessä ei halua palella ja iltapäivällä taas vastaavasti on helposti liian kuuma niissä vaatteissa, joissa aamulla lähti.

Keksin yhden ratkaisun tähän pulmaan, pienen karvaliivin, joka ei vie laukussa liikaa tilaa, jota on helppo kuljetella ja vaihtaa neuletakin sijalle kun iltapäivän aurinko alkaa toimistolla lämmittää. Melkein mikä tahansa paitis käy sen alle. Iltapäivällä on sitten vaan rahdattava aamuinen neuletakki takaisin kotiin.

Ajatelkaa, maaliskuun loppua viedään jo ja vieläkin on lunta maassa. Joinain vuosina huhtikuun alussa on ollut jo lumeton kuiva maa ja t-paita kelit! Maltan tuskin odottaa että pääsee puutarhatöihin, tulisipa lämmin kevät!

Mukavaa toista Pääsiäispäivää<3

Spring time makes its own challenges what comes to clothing. Mornings are chilly and afternoons warm. I have solved this by wearing a cardigan in the morning and a fur vest in the afternoon when its warm in the office. I dont mind carrying the extra cardigan back home, its better than to be all too hot and sweating in the sun. I do have to soon go through my closet to find different vests, I cant keep on wearing this same one every day at the office...
Do you have your own solution for this?

Wish you all good Easterday<3

2 kommenttia:

  1. Kaunis asu kauniilla naisella. Nyt ollaan jo niin lähellä kevättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju<3 Kevät tulee. Vähän ehkä keikkuen mutta tulee kuitenkin<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)