perjantai 25. maaliskuuta 2016

Elämä viimeaikoina - Life lately...




Ehkä monta kuvaa toimii tässä kohtaa paremmin kuin sanat. Lomaviikolle on mahtunut kaikenmoista, alkaen lenkiltä löytyneisistä peuransarvista maailman parhaaseen uuteen guocamolereseptiin.

Lomalle on mahtunut tavaran raivaamista, hyviä ja huonoja päiviä, ihania hankikantokelejä, jotka ovat saaneet koiralenkit ihan uusiin sfääreihin. 2,5 tunnin lenkin jälkeen minä en jaksa enää i:tä sanoa tuosta murtuneesta nilkasta puhumattakaan, mutta kauniit kelit ovat tehneet ahneeksi ulkoilulle, eikä ruokailukaan ole täällä ihan paitsioon jäänyt.

Tomaatit on kylvetty, yrtit suorastaan rehottavat, kevättä on ilmassa.

Meillä on viime aikoina syöty guocamolea joka viikonloppu, maailman paras pekoniguocamole on niin hyvää että koskaan enää "pelkkä" suomalaisten reseptien mukaan tehty guocamole ei tunnu yhtään miltään.



Maailman parhaaseen guocamole reseptin joka on muunnelma "Kaikki avokadosta" kirjan reseptistä tulee siis

4 avokadoa
1 limetin mehu
1,5rkl silputtua chiliä (valitse mieto tai voimakas maun mukaan)
1pkt paistettua pekonia pieninä paloina
1-1,5dl Parmesan juustoraastetta (sitä lähes jauhoa)
1-1,5dl tuoretta korianteria silputtuna

Sekoita ainekset kulhossa ja survo haarukalla soseeksi. Ja voilá, maailman paras guocamole on valmis<3

Pääsiäinenkin alkaa tänään, me käymme pikakylässä, muuten ollaan vaan ja mennään sinne mihin jalat johdattavat.

Minkälaisia suunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on pääsiäiseksi?

Sometimes photos speak better than words. This week has been great, I had vacationtime and time to go to long walks with dogs on the hard snow. Sun was shining, herbs inside are blooming and I have done lots of decluttering at home. Reading and cooking. Its been a good week. My favourite food lately has been bacon-quocamole with tortillas.

Take

4 avocados
1,5 tbl minced chili
juice from 1 lime
1-1,5dl grated parmegano cheese
1-1,5dl shredded fresh coriander
1 package bacon (about 8 slices), bake the bacon and slice it into small bits

Add everything into a bowl and mush it with a fork to nice clumpy sauce.

Best ever<3

Enjoy coming Easter<3


2 kommenttia:

  1. Ihanan aurinkoisia lomakuvia ja hei kiitos guacamole reseptistä johon pekoni tuo mielenkiintoisen lisän. Mukavaa pääsiäistä Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, samaa meinasin sanoa sun resepteistä, ihan kuola melkein valui kun luin lihapullareseptiä. Kiitos<3 Ja mukavaa pääsiäistä myös sinne koko poppoolle<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)