sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Boyfriend farkut - Boyfriend jeans...






Mitähän näistä nyt sanoisi? Vähän lyhyen lännät, mutta aivan supermukavat, pehmeät lämpöiset ja kivan roheat. Tykkään<3 


Boyfriend farkut ovat olleet ostoslistalla jo pitkään, mutta en ole raaskinut ostaa kun kyseessä ovat kuitenkin ensisijaisesti kotifarkut. Älkää ymmärtäkö väärin, kyllä minut nähdään näissä myös julkisesti, mutta töissä ei. Käytän ylipäätänsä vanhoja kulahtaneita ja paikattuja farkkuja kotona paljon, ne vaan suurimmaksi osaksi sattuvat olemaan tosi pitkiä vanhoja bootcut mallisia jotka ovat pihalla ja sateessa hyvin epäkäytännölliset kun tuppaavat laahaamaan maata kun vanhemmiten olen vähän kutistunut pituudesta. Nyt sain kotifarkut joissa on hyvä olla, eivätkä taatusti laahaa maata. Näistä voisi laskea vähän pituutta, näyttäisi käärityissa lahkeissa olevan varaa siihenkin. Toisaalta nyt kun mikä tahansa housun pituus on käypä, onko sillä niin väliä? Ja kesällä sitten avokkaiden kanssa pituus voi ollakin ihan kiva.

Mitä tykkäätte boyfriend mallisista farkuista siellä ruudun toisella puolella? Vapaa-ajalla ja kotona?

Nämä löysivät tiensä meille Henkkamaukan alelaarista. Paljon ei ollut enää kokoja jäljellä, boyfriend farkut ja valmiiksi revityt farkut näyttävät tulleen jäädäkseen. Aivan huima määrä on kaupan kaikenmallisia revittyjä malleja. Nämä olivat sieltä ehjemmästä päästä. Vielä en ole haksahtanut noihin ihan revittyihin malleihin, tosin kotona odottavat yhdet tylsän näköiset kesäfarkut työstämistä, ajattelin tehdä niihin vähän kulumaa ja revityn näköä. 



Nyt meillä alkaa joulun laittaminen ja koristelu, satoi tai paistoi!

Leppoisaa sunnuntaita ja Hyvää Itsenäisyyspäivää<3 



Boyfriend jeans. My first real ones that I actually bought. I do have old worn and patched jeans allready that I use at home. But since the are mainly bootcuts they are too long to be practical around the yard and in a wet weather. 
 These sure are short enough, perhaps even little too short? What do you think about boyfriend jeans? Yes or no? I love this new pair, its super soft, comfy and practical around the house and with dogs<3 Im in love! Im pretty sure this length is perfect in the summer with pumps. 

Have a Great sunday<3

10 kommenttia:

  1. Aivan huippukivat!
    Sinulle vielä sopii tuollainen lyhyempikin lahjemalli, kun tuota jalan pituutta piiiiiiisaa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Tykkään tosi paljon, nämä ovat kivaa vaihtelua arkeen ja NIIN paljon käytännöllisemmät näillä mutakeleillä kuin piiitkät bootcutit! Mukavaa loppuviikkoa sinne<3

      Poista
  2. Moi! Minä mummo kun ensin kuvittelin, ettäne ovat hovikuvaajan vanhat farkut. Eli tämän verran tiedän farkkumerkeistä.
    Hyvältä ja pehmeiltä kuitenkin näyttää.
    Ja hyvä, että ovat käärittyinä vähän lyhyemmät, minä ainakin tykkään kotona pitää joko trikoita tai farkkucapreja. Normaalimittaiset farkut tai housut tuntuisk kuumilta..
    Kiitos muuten taannoisesta kaappien siivousblogista! Sait minutkin innostumaan ja samat sanat, hävettää tunnustaa miten öaljon jauhoja tms meni bioroskikseen. Nyt on keittiön kaapit siistit ja nikssä on tilaa.
    Hyvää Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritu<3 Hyvä kun tuli kaappien siivous inspis sinullekin. Nyt ainakin tietää mitä kaapeissa on ja mitä tarvitsee lisää ja meillä ainakin kaappiin tuli "liikakin" tilaa! Pitää oikein miettiä että mitäs kaikkea sieltä nyt sitten puuttuukaan jouluaikaan ja vähän muutenkin. Hyvä kun muistutit jauhoja tarvitaan meillekin, ettei tarvitse enää syödä spelttilettuja...:D Vaikka hyviä nekin olivat. Speltti ei vaan oikein pysy kasassa letuissa. Mukavaa loppuviikkoa<3

      Poista
  3. Farkkujen monimuotoisuus vaan alleviivaus miten ikuisesti ajankohtainen ja fantastinen farkku on materiaalina! Ja ihanaa tässä ajassa on se koko mallien kirjo - ja ne kaikki ovat ookoo.
    Itse käytän farkkuja lähes päivittäin, erivärisiä, mallina boot cut, biker,boyfriend, Capri, lyhyt nilkkamalli, slim tai straight. Ja olen onnellinen että kaupoissa on valikoimaa!
    Aina käy. - Kuten kuvistakin käy ilmi ☺!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkut on pop! Melkein aina mullakin on farkut jalassa, nyt harmittaa tuo sade kun ei voi ikinä laittaa bootcut mallisia jalkaan kun lahkee laahaa muuten mudassa!!! Pöh.. Jollei kohta lakkaa satamasta niin muutan Rovaniemelle... Yks työpäivä vielä muru, sitten on viikonloppu, natinati.

      Poista
  4. Täällä myös farkkutyttö (tai pitäisikö sanoa -täti). Tykkään boyfriend-farkuista. Ja nuo sopivat sinulle erinomaisesti. Rennot farkut ovat monikäyttöiset. Tulin viikolla kotiin Puerto de la Cruzin reissulta, mutta siellä farkut olivat liian kuumat. Sellaisia khakityyppisiä housuja käytin ja shortseja.
    Vaan taas on farkut jalassa.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta lomalta. Päästä täältä pimeydestä aurinkoon! Farkut on mun lempparit, niin kotona kuin töissäkin jollei ole mitään ihmeellistä työpäivän aikana. Mukavaa alkanutta viikkoa sinne<3

      Poista
  5. Ihanat boyfriendit, ihana sinä <3
    Itsellänikin on H&M:n vastaavat farkut,
    ne ovat lempparini vapaa-ajalla.

    Oikein hyvää kolmatta adventtia!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)