tiistai 20. lokakuuta 2015

Uusi harmaa neuletakki - New grey cardigan...





No nyt viimein pääsi esittelyyn tämä uusi harmaa neuletakkini. Tämä korvaa kahta vaatekaapista kulumisen ja nyppyyntymisen vuoksi poistuvaa vähän vastaavanlaista "vaarintakkia". Halusin uuden "vaarintakki" mallisen sen vuoksi että suuri osa neuletakeistani on sellaisia shaalikauluksellisia joiden kanssa ei oikein voi käyttää tavallista kauluspaitaa. Tämä malli taas on oivallinen kauluspaidan kanssa ja siten ehkä vähän "toimistokelpoisempi". Väriksi valikoitui vaalea harmaa. Uusi neuletakki on aivan taivaallisen lämmin ja vaikka onkin alesta hankittu, vanhoja hinnakkaampi. Elän toivossa ettei tämä uusi nyppyynny yhtä herkästi ja säilyy sitten pesusta huolimatta lämpöisenä ja meistä tulee vuosiksi kaverit. 


Mitä mieltä olette? Tuleeko tästä neuletakista talvivaatekaapin peruspilari vuosiksi eteenpäin? Materiaali on villan, mohairin ja polyamidin sekoitetta ja suloisen lämmin. Toimistolla jopa riisuin villiksen viime viikolla iltapäivän auringonpaisteen ajaksi. Muuten voisin asua tässä takissa 24/7.


Lämmintä alkanutta viikkoa<3 



I love my new light grey cardigan<3 Its fluffy, warm and so cozy. I wanted the model to be oversized and without any collar whatsoever because this is the simply best model to wear with a normal shirt. I bought this to replace 2 of my old ones which are so worn out that I might have to recycle them. What do you think? Im planning this cardigan to be one of my winter essentials for years from now. Its made of wool, mohair and polyamide. And Im in love! 

Enjoy your week<3

6 kommenttia:

  1. Täällä on myös etsinnässä toimisto-kelpoinen villatakki. Kotona lämmittää juurikin se nyppyyntynyt, venynyt, LÄMMIN villis, muttei sillä kehtaa töihin tulla. Pari-kolme vuotta vanha musta villatakki Repeatin villatakki on edelleen aika ookoo, mitä nyt siihen on kiinnittynyt miljoona vaaleaa koirankarvaa, mutta ehkä juuri siksi kaipaisin jotakin vaaleaa...
    Toi vaaleanharmaa on tosi kaunis väri.
    Oletko kiinnittänyt huomiota millaisia villatakkeja miehet käyttävät? Meillä oli tästä mielenkiintoinen keskustelu toimistolla, itse laittaisin pannaan kaikki miesten trikoiset "villatakit" sekä kaikki tasaraitaiset omituiset takit joissa he kaikki näyttävät pikku-pojilta tai papoilta. Ja kuvittelevat näyttävänsä rennoilta miehiltä. Missä meni vikaan? Miesten villatakki tilanne on PAHA.
    No, tämä pienenä rönsynä.
    Jatkan etsintöjä.
    Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimistokelpoisen LÄMPIMÄN villatakin etsintä ei muuten ole ihan helppoa! Tämäkin on luultavasti vähän venyvä malli ja kun on valmiiksi "ylisuuri" niin pelko on että valahtaa pian vielä suuremmaksi...:( Lapussa luki ettei saa säilyttää henkarissa??? Mutta tää on muru ihan superlämmin, luultavasti liiankin lämmin sulle. Mutta jos kelpaa sun mielestä toimistolle niin suosittelen lämpönsä puolesta, mutta ehkä kannattaa ottaa omaa kokoa yksi pienempi...

      Heh. Sen mitä olen katsellut miesten villatakkeja niin juu, aika mielenkiintoisia kuvioita löytyy. Kuviolliset pitäisi ainakin laittaa pannaan! Neulepuserot on parempi valinta. Jotenkin tietyntyyppiset villatakit tosi herkästi vanhentaa miestä. Outo juttu!

      Hyvää työviikkoa muru<3 P.S. Et osta mustaa villatakkia, käytät sitä vanhaa jos tarvitsee mustaa ja ostat jonkun kivan värin uudeksi!

      Laita mustan kanssa pesukoneeseen autonpesusienen leikattuja paloja, karvat hyppää takista niihin....

      Poista
  2. Harmaa on hassu väri. Se ei ole muuten mun juttu ollenkaan sen paremmin vaatteissa kuin sisustuksessakaan, koska olen enempi Täti Ruskea, mutta heti jos on tollanen pehmeä neule kyseessä, niin se onkin ihan toinen juttu. Ja jotenkin se pehmeys varmaan tekee sen, ettei harmaakaan ole niin jyrkkä, eikä tee tästäkään naamasta entistä kalpeampaa. Siksi ilahduin kun löysin itselleni vähän vastaavan pehmoisen harmaan neuleen (tosin se ei ollut takki, vaan tunika tai mekko), mutta hirmu pettymys, kun jo ennen ensimmäistä pesua se nyppyyntyi hihoista ja kyljistä ihan tosi ankeaksi :(. Plääh.

    Mutta siis juu. Neuletakki on oikea kaikkien peruspilarien äiti :). Mukava päällä, mutta riittävän asiallinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa on vähän hassu väri kieltämättä. Sisustuksessa tykkään, vaatteissa olen aina vähän kahden vaiheilla. Ruskean sävyt on ihan lemppareita myöskin, mutta tänä vuonna on ollut kivoja sävyjä nuivasti tarjolla ja tummanruskeaa ei lainkaan! Tykkäsin (tai siis tykkään) vanhasta tummanruskeasta vaarintakista tosi paljon, muttei ole enää toimistokelpo...

      Harmaa reilun kokoinen tunika/mekko on täälläkin etsinnässä, koska viime talvena ostettu teki saman jutun kuin sinun mekkosi ja on ihan nyppyyntynyt ja kun materiaali on superpehmeää ja joustavaa niin niitä nyppyjä ei saa pois edes nypynpoistajalla. Joten sekin vaate on jäänyt täysin kotivaatteeksi.

      Neuletakit on ihan lemppareita toimistolla. Helppoja ja lämpimiä. Kivaa alkanutta viikkoa sinne<3

      Poista
  3. Ihana villatakki, tykkään väristä ja se sopii sinulle hyvin. Muuten, kuvastakin näkee, että on laadukas. Varmasti on monen vuoden vaate.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Ritu<3 Nyt en voi enää valittaa etteikö olisi lämmintä villatakkia! Tämä on ihan superlämmin, nähtäväksi jää miten se mahtuilee takkien alle talvella...

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)