sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Unohtuneet salsahame ja nahkatakki asukuvat- Forgotten long skirt and leather jacket outfit pics...





Nyt tuli todistettua että 4-kympin jälkeen sitä ei muista viikon takaisia asioita enää. Ei edes sitä harvaa kertaa kun olen kulkenut hameessa. Mikä lie varhaisiän dementia iskenyt taas. Nämä kuvat on siis otettu viikko sitten lauantaina ja nyt ihan sattumalta bongasin ne kameran muistikortilta! Viipotettiin erinäisiä asioita hoitamassa hovikuvaajan kanssa ja ajattelin että nyt kerrankin toteutan pitkään hautuneen asukuvaidean kun on jo nilkkuriaika ja laitan hameen ja nilkkurit. 



Itse tykkäsin asusta ja ajattelin itsekseni että joo, näin mä alan pukeutua kun joskus pääsen eläkkeelle. Vähän boheemisti ja isoon hameeseen. Supermukava asu päällä ja tuli vähän kuumakin kun oli niin lämmin syyspäivä. Hameen ostin jo toissa kesänä 8 eurolla Elloksen löytönurkasta ennen polvileikkausta kun oli pakko saada jotain johon polven siteet mahtuvat ja ovat piilossa. Hametta olen harvakseltaan pitänyt mutta nyt se pääsi ensimmäisen kerran vasta asukuviin. 

Huivina tuollainen ohut neulottu puuvillahuivi, jonka olen saanut lahjaksi joskus ja väri on minusta aivan syötävä ihana. 

Kaunista sunnuntaita<3 

Now I have proved that as 40+ I tend to forget things very quickly. I had forgotten all about these outfit pics from last weekend. Long skirt with a leather jacket and booties. To me this was a kind of a perfect transition outfit from summer to fall with a little boho touch. What do you think?  

Have a beautiful sunday<3


11 kommenttia:

  1. Mukavat kuvat "Varhais dementikolta" valkoinen sopii Sinulle, ihan oikeasti. Muistaakseni joku muukin kommentoi samaa ihan tässä viikon sisällä. Mekko ja huivi myös hienoja ja sopii hyvin Sinulle, varsinkin nilkkureiden kanssa. Tulee jotenkin folklore mielikuva. Henk koht en laittaisi mustaa nahkatakkia, jäinkin miettimään mikä se sitten olisi parempi. En osaa vastata. Kun asu toisaalta juuri kaipaa rentoa takkia.
    Mutta minähän olenkin paljon vanhempi kuuskymppinen dementikko. Joskus nimittäin itsekseni naurattaa, kun vanha äitini, tarkka vaatteistaan oleva kommentoi jotain... "Semmoinen pitkä liehuva joku mikälie t-paitatunika" sillä oli päällään. Tekisi mieli sanoa, että niinkuin minulla vai;).
    Oikein mukavaa uutta viikkoa toivottelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritu<3 Mustan nahkatakin sijasta voisin hyvin haaveilla sellaisesta beigestä mokkatakista tämän kanssa. Äidit on niitä "pahimpia" kriitikoita...:D Minun 87-vuotias äitini harvoin jättää kommentoimatta asujani. Viimeksi taisin kuulla että käytänkö töissä tuollaista retaletta.. Taisin vaan sanoa että juu...

      Poista
    2. Hei! Meillä lähes saman ikäiset äidit. Minun äiti täyttää joulukuussa 87vuotta. Sinä taidat olla teidän perheen iltatähti, minä olen meidän sisarussarjan vanhin. Äitini on todella tarkka vaatteistaan, mikä on kyllä hieno asia. Eipä tarvitse tyttären hävetä äitiä kun olemme liikenteesä. Sitä en tiedä mitä äiti vanhimmasta tyttärestään sanosi;).

      Poista
  2. Hame on kivan näköinen ja varmasti mukava käytössäkin :-) Valkoinen paita raikastaa kokonaisuuden.

    VastaaPoista
  3. Upea nahkatakki ja on kiva pehmentää nahkatakkia juurikin vaikka salsahameella. .) Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen Tiia<3 Vähän oli ehkä tyttömäinen olo, mutta tässä iässä se on plussaa...:D

      Poista
  4. Ihanan hempeitä sävyjä ja hiuksesi ovat ekstrakivasti! :)

    VastaaPoista
  5. Kiva ja rento asu. Itsellänikin on hankintasuunnitelmissa joku tuollainen hamonen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis<3 Tämä hamonen on kyllä ollut ihan hintansa väärti vaikka tulikin vähän muusta syystä vaatekaappiin kuin normaaliostokset.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)