keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Shoppailua omassa komerossa - Shopping in my own closet...

Hyvin hämmästynyttä shoppailua tänään tuulisen päivän alkajaisiksi. Etsin nimittäin hiekanväristä puuvillaneuletakkia, joka on ollut talven ajan säilössä ja aamulla ihmettelin sen löytäessäni ettei se oikein vastannut muistikuviani viime kesältä. No eipä tietenkään koska kyseessä oli eri neuletakki. Se vihdoin selvisi minulle päivän kuluessa kun ihmettelin että miten voin muistaa niin väärin. Mistä ja miten tämänpäiväinen neuletakki on komeroon päätynyt, en muista yhtään...


Tälläinen myrkyisen päivän pikapostaus tänään. Viikko jo yli puolen välin ja ajatelkaas, minulla on enää yksi työpäivä tälle viikolle jäljellä ja perjantain vapaapäiväksi tiedossa kotona pientä sisustusrupeamaa. Siitä lisää myöhemmin.

Mukavaa keskiviikkoiltaa, minä kipaisen takaisin Castlen pariin!

I thought I took out my old cotton cardigan from last summer today and was wearing it. I just wondered how I remembered it to be different. Well ofcourse it was different because todays cardigan wasnt the same one. How this one ended up in my closet I have no idea... But luckily I love wearing beige cardigans...:)

Allready Wednesday, have a good rest of the week<3

8 kommenttia:

 1. Hih, ihana löytö! Hyvää iltapäivää ja nautihan huomisesta vaparista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos L<3 Kaunista viikonloppua sinne täältä vapaapäivän keskeltä<3

   Poista
 2. Hauska kuulla etten ole ainoa jolla muisti katkeilee ;-) Terkkuja ja hyvää vapaapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Funky and Fifty<3 Juu... et ole ainoa jonka muisti katkelee...:D, vieläkään minulla ei ole aavistustakaan neuletakin alkuperästä, jokohan se dementia alkaa iskemään todella??? Eikä muuten ole aavistustakaan että missä se neuletakki jota etsin on!

   Poista
 3. Kauniin asun olet shoppaillut omasta vastekomerosta, mukava yllätys. Ihan semmoinen, mikä sopisi minullekin, tummahiuksiselle.
  Kivaa sisustusviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Tämä taitaa olla väri, joka sopii monelle, on sitten tumma tai vaalea. Se toinen neuletakki, jota oikeasti etsin on muistaakseni vähän vaaleampi, toivottavasti löytyy sekin pian! Aurinkoista viikonloppua<3 Minä alan niihin sisustushommiin.

   Poista
 4. Kaunis on asusi. Välistä sitä tekee parhaimmat löydöt sieltä omasta kaapistaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju<3 Totta puhut, hyvä löytöhän tämä on! Kivan hiekanvärinen, se jota etsin on muistaakseni vähän vaalempi, mutta vielä hukassa... sisustus ja siivouspäivä tulee siis tarpeeseen! Aurinkoista viikonloppua<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)