lauantai 27. kesäkuuta 2015

10 asiaa, joita en ole koskaan tehnyt ja lauantailinkki... - 10 things I have never done and saturday link...
Tämä oli niin hauska haaste, että tähän oli pakko tarttua. Käykääpä vaikka Tiian tai Ladyn blogissa lukemassa, mitä muut yli 4-kymppiset naiset eivät ole koskaan tehneet. Tässä haasteessa on siis tarkoitus luetella niitä ihan tavallisia asioita, joita ei syystä tai toisesta ole tullut koskaan tehneeksi tähän saakka... 


Tämä haaste tuli hyvään saumaan, koska asukuvatkin liittyvät tavallaan aiheeseen. Ne on otettu matkalla rautakauppaan silloin kuin kauppakassina piti olla ostettavan tavaran vuoksi vähän isompi auto...

Tässä niitä tulee. 

1. En ole koskaan ajanut kuorma-autoa. Se on kyllä ämpärilistalla, se olisi hauskaa ja voisin kuvitella ihan hyvin ajavani kuorma-autokortin ja tehdä vähän miehisempää hommaa. Kuorma-autossa matkustaminen on sitäkin tutumpaa. Nuoruuteni "adoptio" isoveli ajoi kuorma-autoa työkseen ja joskus lukioaikana vei minua mm. kouluun kun ei ollut vielä omaa ajokorttia. Ja jos koulu otti päähän, karkasin päiväksi istumaan kuorma-auton kyytiin... Älkää kysykö, en siis enää siinä vaiheessa asunut kotona, eikä ollut vanhempia kieltämässä, tein varmaan lukion toisella luokalla jonkinlaisen lintsaamisen ennätyksen, siitäkin huolimatta kirjoitin kyllä aikanaan L:n paperit...

2. En ole koskaan kokeillut laitesukeltamista. Se on ämpärilistalla! Hiljainen vedenalainen maailma kaloineen houkuttaa.

3. En ole koskaan silittänyt miehen paitaa. Periaatepäätös joka on pitänyt tähän saakka.

4. En ole koskaan käynyt manikyyrissä. En vaan ole kokenut tarvetta tuhlata rahaa asiaan, jonka voin tehdä itsekin.

5. En ole koskaan käynyt kylpylähoidoissa enkä minkäänlaisessa hemmotteluhieronnassa. Heittäytyminen vieraan ihmisen käsiteltäväksi/hemmoteltavaksi tuntuu vaikealta. 
"Tavallisella" hierojalla ja urheiluhierojalla olen toki käynyt, mutta pahasti jumiutuneiden lihasten kivuliasta survomista tuskin lasketaan hemmotteluksi... Auts.

6. En ole koskaan käynyt Interrail-matkalla. Mukavuudenhaluisena ihmisenä ison repun raahaaminen selässä pitkin kesähelteistä eurooppaa ei houkutellut nuorempana eikä houkuttele vieläkään...:))

7. En ole koskaa edes maistanut sushia. Enkä luultavasti syö sitä siksi että suomalainen graavilohi uusien perunoiden kanssa on taatusti parempaa. Tässä kohtaa skippaan mielipiteeni japanilaisesta epätasa-arvosta, josta minulla on entisestä työelämästä kokemuksia.

8. En ole koskaan käynyt Kansallismuseossa. Helsinkiläisenä se on ollut "liian lähellä" ja unohtunut välistä. Kaikki muut Helsingin museot olen luultavasti kolunnut. 

9. En ole koskaan sovittanut valkoista morsiuspukua. tai pukeutunut sellaiseen. Menin naimisiin vasta paljon yli 3-kymppisenä ja poikatyttönä mietin että onko pakko laittaa mekko ylipäätään...:D  Päädyin lopulta kyllä mekkoon, ja joskus ehkä se mekkokin päätyy vielä asukuviin.

10. En ole koskaan ollut tavallisen purjeveneen kyydissä. Veneily kuuluu muutenkin sarjaan sitten joskus eläkkeellä... Lomareissulla on tullut oltua katamaraanien kyydissä, mutta tavallinen purjevene on jäänyt välistä. En usko että edes pitäisin moisesta vinosta kyydistä. Alusta jalkojen alla pitää olla mielellään suorassa, vino horisontti aiheuttaa helposti huonon olon. 

Jos ämpärilista kuulostaa oudolta, niin se on siis englannin kielen termistä bucket list. Lista asioista jotka ehdottomasti täytyy kokea tässä elämässä. 

Tarkkasilmäinen huomaa että asukuvista löytyy uusi huivi. Aleostos puoleen hintaan. Kaksi vuotta olen tätä huivia ja kuosia katsellut ja nyt sen alesta bongasin itselleni. Joskus kärsivällisyys kannattaa.

Launtain linkkinä on tällä kertaa Style Waltz, jonka kesäisiä kuvia kateellisena katselin. Ensi viikolla luvassa vähän lämpimämpää säätä muutenkin, jee! 

Rentoa viikonloppua<310 things I have never done in my life... This is a list that lot of finnish bloggers have allready done, and now its my turn. The goal is to find 10 ordinary things you never have done in your life so far. It was not very easy to find those things actually, but here goes. 

1. I have never driven a truck (or a lorry as englishmen would say), but I can easily imagine myself driving a truck. I would be fun to do a little more manly thing for a change! I will put that on my bucket list.

2. I have never tryed real scuba diving, that is something that is definately in my bucket list

3. I have never ironed my hubbys shirts

4. I have never had a manicure by someone else.

5. I have never had any kind of treatment or massage in a spa.

6. I have never done Interrail. Im way too lazy to carry a huge back pack in the summer heat around the Europe...:D 

7. I have never eaten sushi. I prefer the finnish way of eating raw fish and new potatoes. 

8. I have never visited the Finnish National museum allthough its located in the same city I have lived most of my life. 

9. I have never worn a white wedding dress. (I actually asked if I HAVE TO WEAR A DRESS at all when I got married...:D)

10. I have never been on a sail boat. Im not too fond of the idea of the horizon being not straight... 

As you can see from the outfit pics, I do have a new scarf! And the summer heat is still not here... Woolen scarf in the end of the June!  That must be a some kind of a record...

Saturday link is Style Waltz
At least there seems to be summer. 

Enjoy your weekend<3 
10 kommenttia:

 1. Olipa kiva, että sinäkin tämän haasteet teit - ja löytyihän sieltä muutamia juttuja, jotka minunkin listallani olivat - tai olisivat voineet olla;)
  Sushia olen syönyt ja varmaan syön jatkossakin, mutta oikeassa olet: kyllä suomalainen graavilohi ja uudet perunat pesevät japanilaisen herkun mennen tullen;)
  Kivaa viikonloppua, Sari - ja uusi huivi on ihana - myös minä olen tykästynyt tuohon kuosiin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lady<3 Huivi on mieleinen vaihtoehto sille harmaa/mustalle tähtihuiville, jota niin usein käytän ja blogissakin jo monen monta kertaa nähty. Nyt voi vähän vaihdella! Sushia en varmaan syö jatkossakaan, uskon kyllä että hyvää on varmaan sekin. Hymyilytti tuo sinun listasi viimeinen kommentti siitä että onnistuit sentään sanomaan tahdon ilman muita jaaritteluja...:) Taidetaan olla siinäkin vähän samanlaisia. Ihanaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 3. Kivoja paljastuksia. Mun yksi kaveri on kanssa ollut samoilla linjoilla, että ei voi mennä hemmotteluhoitoihin, kun ei kestä ajatusta, että joku vieras ihminen sen tekee... Itse taas olen onnellinen jokaisesta hemmotteluhoidosta ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kumma juttu se vieraan ihmisen käsittey. Siitä joko tykkää tai ei. Olisi ihanaa käydä joskus hemmottelemassa itseään. Ehkäpä jonain päivänä... Aurinkoista hellepäivää<3

   Poista
 4. Muiden paljastuksia on mielenkiintoista lukea :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, oli kiva lukea itsekin näitä muiden blogeista, yllättivät. Ihanaa hellepäivää<3

   Poista
 5. Huomenta! Maanantaita täältä! Oli niin kivat "En koskaan" -jutut, että aloin heti miettimään omia.
  Aika hurjia voisit vielä toteuttaa, kuorma-autolla ajo ja laitesukellus, hui! Onpa kaunis "rekkamiehen asu". Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Ritu ja ihanaa helleperjantaita<3 Tiedä niiden hurjuudesta, mutta poikien kanssa kasvaneena taidan olla vähän poikatyttö. Ajan muutenkin mielelläni "isoa" autoa. Toistaiseksi suurin on ollut amerikkalainen Chevy Van joiden rateissa olen viihtynyt vuosien varrella.

   Poista
 6. No ei ole tosi, nyt sen mun kommenttini sitten katosi johonkin :/ No sitä mä vaan, että melkein samiksia ollaan, ainoastaan 7 ja 8 on mun osaltani done :) Mies jaksaa viikottain patisella mua kuorama-autokortin hankkimaan, mutta toistaiseksi olen onnistunut keksimään tekosyyn välttääkseni katastrofin joka todennäköisesti olisi edessä, jos mut ison auton rattiin päästettäisiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, täällä ei patisteta kuorma-auton rattiin, mutta toisaalta ei kyllä kielletäkään! Voi olla että katastrofi olisi valmis jos sinne pääsisi, mutta kyllä sekin pitää varmaan joskus kokeilla....:D Ei kai ne anna edes korttia jossei opi??? Toivottavasti. Katselin yksi päivä kylällä kun postin mäessä oli iso kivikuorma-auto parkissa ja meidän ikäinen hyvin pieni naisihminen heitti ensin postipaketin edellä sinne kahden metrin korkeuteen ja sitten kiipesi itse näppärästi perässä ja lähti matkaan.... totesin että joo, ehkä ei noin suurella sitten meikäläinen...:))

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)