lauantai 20. kesäkuuta 2015

Kadonnut neuletakki ja lauantailinkki - The lost cardigan and saturday link...
Hyvää Juhannuspäivää<3 

Melkein viikon blogitauon jälkeen täällä ollaan taas ja tällä kertaa kadonneen ja löytyneen neuletakin kanssa. Lienee aika tehdä pientä juhannussiivousta vaatekomerossa, vaikka Martat julistivatkin tänä juhannuksena että "Älkää pilatko juhannusta siivoamalla". Fiksu ajatus sinällään, varsinkin jos on juhannusvieraita, tokihan ystävät, perhe ja iloinen yhteinen aika on tärkeämpää kuin mikään siivous. 

Meillä naapuritalon viime kesänä ostanut nuoripari otti tämän seurustelun ja juhannushauskanpidon tällä kertaa vähän turhan vakavasti ja kahden vuorokauden pituisen hiphop-älämölön ja humalaisten yötä päivää myökkäämisen kävi lopulta viime yönä poliisi hiljentämässä. Mikähän siinä on kun suomalainen on selvinpäin hiljainen ja puhumaton, mutta viina näemmä avaa monen sanaisen arkun ja volyymikin nousee sellaiseksi ettei yksikään enää naapurustossa nuku? Viina on viisasten juoma. Toivottavasti teidän juhannuksenne oli hieman rauhallisempi!

"Kadonnut" puuvillainen neuletakki siis löytyi viimein, oli lähempänä kuin osasin arvatakaan ja pääsi tietysti päälle viikolla töihin. Mikään ei ole sen helpompi työasu kuin valkoinen pitkä- tai lyhythihainen t-paita, neuletakki ja siihen sopivan väriset farkut. Helppoa ja mukavaa. Olen tainnut nyt pari viikkoa käyttää joko näitä beigejä farkkuja tai vaihtoehtoisesti valkoisia. Farkkujen kanssa jalkaan ovat päässeet useinmiten nämä samat farkkujen sävyiset balleriinat, joissa on äärimmäisen mukava kävellä olla päivä toimistossa. Vielä olisi 4 viikkoa töitä ennen kesälomaa ja se tuntuu jo tässä kohtaa iäisyydeltä. Onneksi juhannus ja ensi maanantain vapaa vähän katkaisee tätä työputkea. 
 Joko siellä ruudun toisella puolella lomaillaan?

Lauantailinkki on tällä kertaa napakka Think like a boss lady
jossa löytyy niin yksilöllistä pukeutumista, kuin neuvoja raha- ja työasioisssa meille naisille. 

Midsummer day. The days are longest at the moment, but still the weather have been rather chilly and the summer heat is yet to come. Oddly enough this is the second Midsummer on a row with a chilly and rainy weather. Usually this time of the year you can wear "real" summer clothes, but not this year yet. When I leave for work in  the mornings its been around +4 to +8 degrees celsius. No way Im leaving without my cardigan or something else warm. I finally found my "lost" favourite summer cardigan and Im planning to enjoy it as long as this chilly weather lasts. The A-lined cardi is one of my all time favourites. Very versatile and beutifully ligh sand coloured that goes with anything. 

This time saturday link is Think like a boss lady
with fun outfits and monetary and career advices.
Enjoy your weekend<3

8 kommenttia:

 1. Mahtavaa että neuletakki löytyi, se onkin oikea klassikko! Mutta apua noita naapureita, se on kyllä kärsimystä... Onneksi meidän naapurissa asuu joko vanhempia ihmisiä tai pikkulapsiperheitä, mutta tuo ei ole kyllä laisinkaan kivaa! Toivottavasti ovat hiljaa nyt.

  Ihanaa juhannuspäivää Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen<3 Meteli pieneni poliisin käynnin jälkeen ja eilinen saatiin elää ilman hiphop-musiikkia, mutta bileet jatkuivat edelleen yöhön saakka, kolmatta päivää putkeen. Toivottavasti tänään jo hiljenee. 12 vuotta on saatu asua täällä kuin herran kukkarossa, nyt on kohta vuoden verran jatkunut tuota älytöntä bilettämistä silloin tällöin. Ja nyt siis torstai-illasta sunnuntai aamuun. Mahtaa olla olo tänään! Ja osa vieraista näyttää olevan liikkeellä autolla...

   Lämmintä sunnuntaita<3

   Poista
 2. ♥kaunis neule, hyvä kun oli tallessa :) Mukavaa Jussia!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että neuletakki löytyi :-) Minulla on hukassa farkkutakki .... vaatehuoneeni on sen nielaissut johonkin syvyyksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh... meillä taitaa olla yhtä aihneet vaatehuoneet! Joskus se on hyvin hämmästyttävää mitä kaikkea ne ovat nielaisseet sisäänsä...:D Onneksi löytämisestä tulee yleensä hyvä mieli ja tuntuu kuin vaate olisi taas uusi!

   Poista
 4. Thank you so much for finding my blog! I'm enjoying your outfit inspiration posts as well! :)

  Lisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I loved your blog<3 It was nicely done and so much important topics. Have a wonderful weekend<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)