sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kevään sisustushaaveita ja kuulumisia - Homedecoration dreaming from the sickleave...

'


Arvatkaapa miten tulee aika pitkäksi kun ei voi tehdä tai saa tehdä mitään?
Nyt ajattelin että alan vähän kokeilemaan miten niska kestää tietokoneella oloa. Onneksi sentään ehdin ennen sairauslomalle joutumista tilata Kotivinkki-lehden (tämä ei siis ole mikään maksettu mainos) ja ruokakaupasta nappasin jonkun sisustuslehden ja Ellen kun viimeksi käytiin.
Minä joka en periaatteesta tilaa mitään lehtiä kun en niitä yleensä ehdi lukemaan ja jossain vaiheessa tuli postiluukun täydeltä harrastuksiin liittyviä lehtiä asianomaisilta järjestöiltä ja liitoilta että jossain vaiheessa tuli ihan totaalinen stoppi ja sanon irti kaikki lehdet ja jäsenyydet... 20 vuotta samaa asiaa koiralehdistä riitti minulle ja samalla lopetin kaikki muutkin lehtitilaukset.
.
 Samalla vaan tuli sitten lopetettua sisustus- ja naistenlehdet.
Nyt olen iloinen kun yksi edes tulee! Siitä on ollut paljon iloa ja nyt on ollut aikaa haaveilla kun joskus menee yötkin valvomiseksi kipeän niskan vuoksi...
Tarkkaan on tullut luettua myös kaikki mainoslehtiset, kumma kyllä esimerkiksi Elloksen sisustukseen liittyvä mainoslehtinen näyttää tänä päivänä vähintäänkin laadukkaalta ja kauniilta hyvine kuvineen ja ekoystävälliseltä himmeän paperilaatunsa vuoksi. Ennen nekin tuli heitettyä suoraan roskiin, nyt niissä on suorastaan sisustusaarteita ja usein säästänkin niitä ideoita varten.

Taisin jossain välissä mainitakin että jostain ihan ihmeellisestä syystä sininen on tullut sisustushaaveisiin mukaan harmaan ja valkoisen rinnalle. Meillä kun on paljon myös tummahkoa puuta niin jotenkin sininen näyttää maanläheisten sävyjen kanssa niin ihanan raikkaalta ja erilaiselta.

Tämän kevään sisustuksessa on jotain ihanaa kerroksellisuutta, jota ei pitkään aikaan ole ollut. Myös eri vuosikymmenten tyylien suosiminen lisää siihen oman twistinsä josta tosi paljon tykkään.

Sirojalkaiset 50-luvun retrohuonekalut ovat ihan kyllä ansainneet paikkansa.
Muistattko sen "kaamean" sinivalkoisen kauden jostain, olisko ollut 90-luvulla? Mitään sellaista ei enää ikinä! Mutta sinistä ja tummia ja vaaleita maanläheisiä sävyjä kyllä kiitos!
Astioissa kyllä tykkään sinivalkoisesta. Meille muutti jopa talvella seinälle lautashylly, jossa on sinivalkoisia lautasia ja roikkuvat taivallisen ihanat englantilaistyyppiset teekupit<3
Niistä on ihana juoda iltateetä.

Muutamia juttuja olen jo ehtinyt toteuttaakin kun hovikuvaaja on ystävällisesti auttanut ja kantannut niitä postista ja suostunut ripustamaan jopa yhdet verhot....


Sinistä on muuttanut meille huomioväriksi. Silloin kun olen säryiltä jaksanut olen vähän uudistanut kotia kevättä kohti. Kuvia on kertynyt kortille melkoinen määrä kun olen vaellellut täällä kamera kädessä ilman että olisin niitä pystynyt koneelle purkamaan.
Tulppaaneista on tullut toinen ilon aihe. Ihanaa kun niitäkin saa ihan ruokakaupasta nykyään.

Kuinka nämä liki kaksi kuukautta ovat sujuneet siellä ruudun toisella puolella?

Minä saan vihdoin ehkä piakkoin ajatella töihin paluuta jos niska alkaa kestämään tietokoneella istumista....
Tuntuu kuin normaalielämästä olisi jo ikuisuus!

Ihanaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolelle<3
During this long lasting sick leave I have been very grateful that I actually made a subscription of one homedeco magazine! When you are not really able to sit on a computer, magazines are really the only thing comparing. I even have reading all the commercial add magazines conserning home decoration from top  to bottom. Many times...

It seems like here blue is THE color now and all 50´s style are trending right now. Since I have quite much dark or mid dark wood, blues is the way to go right now. Since hobby has been kind enough to carry some post-orders home I have made some changes here. Adding little blue here and there... And me and the cats are just loving it! Fresh but not too girly... Dogs dont give rats ass what color the throw pillows are but I do..

I still have few weeks to go untill I might be fit enough to sit on a computer and get back to work, but since now I will start to try to spent at least some time here and write to you guys. Wish me luck that tne neck is going to tolerate at least some writing!
Here is some photos that I have been taking along the way while trying to heel here. Untill now they have just been sitting in the camera.

See you soon! Have a Great Sunday!
6 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja malttia paranemiseen; pian olet entistä ehompi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady<3 Nyt alkaa jo vihdoin elämä voittamaan. Pikkuhiljaa. Taitaa vaan olla niin että varaosat on kohta käytetty ja takuu loppu, mutta "ettiäpäin sanoi mummo lumessa´"... Tänä vuonna mennään vähän nilkuttaen, mutta pääasia on että mennään! Kaunista kevään alkua sinne<3

   Poista
 2. Koita parantua pian. <3 Kyllä on ihania sinisiä juttuja kaikki, silmä lepää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, koitetaan. Olisi jo kiva kyetä töihin. Toi sininen on kumma juttu. Olisin voinut vannoa etten koskaan siihen enää haksahda, mutta toisin kävi. Tykkään kovasti. Ihanaa alkanutta maaliskuuta<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)