perjantai 17. maaliskuuta 2017

Yksi väri, monta sävyä - One color, many shades...
Minusta olisi ihanaa jos osaisin tehdä toimivan "kapselivaatekaapin" tai mikä se virallinen suomenkielinen nimitys asialle sitten ikinä onkaan. Eli siis teoriassa valitaan 2 perusväriä alaosiksi ja niille 2 perusväristä kaveria yläosiksi, joita voidaan teoriassa yhdistellä miten vaan. Perusvärien pitäisi olla tyyliin musta/harmaa/tummansininen/beige/valkoinen tms...

Mutta jos on kuin minä, ei vaan osaa valita? En pysty heivaamaan vaaleanpunaista, en beigeä, en harmaata, en tummansinistä, en mustaa... En edes ruskeaa tai kirjavia. Jottas se siitä toimivasta kapselivaatekomerosta...

Sitä paitsi Suomessa on 4 vuodenaikaa. Pitäisi valita 4 kertaa kapsuli...

Thanks but no thanks. Ajattelin sen sijaan kokeilla välillä miten onnistuu yksi väri ja monta sen sävyä.

Tässäpä kokeilun ensimmäinen tulos. Joskus ehkä kiva, mutta joskus on kiva kun on vähän kontrastia. Kukin tavallaan ja päivän fiiliksen mukaan.

Menossa on kuitenkin vaatekomeron totaalikarsinta kaikesta liian pienestä, vähälle käytölle jäävästä, katsotaan sitten mitä jää jäljelle. Joka tapauksessa enemmän värejä kuin kapselissa.

Mistä teidän vaatekaappinne on tehty? Löytyykö sieltä ruudun takaa toimiva kapselivaatekaappi, vai menettekö vähän fiilispohjalla kuten minä?
I have been dreaming about working capsule wardrope. You know that. In capsule you basicly choose 2 basic color for trousers and jeans and skirts and then 2 another basic colors as shirts and knits and blazers.

Never gonna happen with me... Im simply not able to choose from all the beautiful colors that exist. No way.

In stead I decided to try one color, different shades every now and then and see how that works.

This is the first combo. What do you think?

Im looking forward to see whats going to be left in my closet since Im middle of cleaning away to recycle everyhing too small ( too big I dont have) and everything that I really dont have been using for a couple of years. Maybe I end up with something close to capsule. Who knows...


2 kommenttia:

  1. Minä ihailen Pinterestissä noita capsule wardrope -kuvia ja haaveilen, että jonain päivänä saisin itsestäni aikaiseksi samanmoiseen. Kiva tuo sinun kokeilusi. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Balladonna<3 Täytyy käydä katsomassa mitä tuolla haulla tulekaan Pinterestistä! Antaisin paljon jos osaisin olla niin määrätietoinen ja tiukka että vain tarpeellinen löytyisi kaapista... Kateellisena kysyn että mitähän muuta täydellisten capsule vaatekaapin omistajilta löytyykään salaisesta piilosta...:))

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)