maanantai 1. helmikuuta 2016

Uutta ja vanhaa yhdessä - New and old together...Tai no, uudehkoa ja vanhaa yhdessä, jalassa siis "uudet" Uggit, jotka ostin viime keväänä alennusmyynnistä ja nyt ne pääsivät kovilla pakkasilla ensimmäisen kerran jalkaan. Vanhat Uggini, joita töppösiksi nimitän alkavat jossain vaiheessa väistämättä tulla tiensä päähän, joten ne saivat seuraajat. Tällä kertaa tummanruskeat. Olin muuten ihan hämmästynyt kun menin uusissa pihalle kun niissä olikin pitoa enemmän liukkaalla kuin vanhoissa töppösissäni. Voi olla että pohjamateriaaliin on tehty joku muutos sitten menneiden vuosien ja uusi pohja on vähemmän liukas. Aika tasainen silti, joten Uggit eivät todellakaan ole mitkään liukkaan kelin lenkkeilykengät, mutta ihanan lämpöiset töppöset silti. Minä pidän niitä usein sisälläkin kovilla pakkasilla varpaita lämmittämässä. Niissä on se hyvä puoli että ne eivät myöskään hiosta. Muutapa asussa ei sitten olekaan uutta, karvaliivi on vanha tuttu, tummanruskea merinovillainen shaali/kaulahuivi on iänikuisuuden vanha, samoin tummanruskea neule. Yhteinen nimittäjä tälle asulle on ihana lämpö! Tässä asussa kelpaa kovillakin pakkasilla vapaa-aikansa viettää. Enpä olisi uskonut että Ellokselta monta vuotta sitten ostetusta karvaliivistä on tullut luottovaate moneksi vuodeksi. Tykkään yhä edelleen sen vähän "räjähtäneestä" ulkonäöstä. 

Löytyykö teidän vaatekaapistanne karvaliivi talvipakkasille?
Onneksi mittari näyttää taas edes vähän pakkasta. Minun tuli jo ikävä sitä lumen luomaa ihanaa talvihiljaisuutta. Kaikki äänet vaimenevat ja lumi tuo ihanan rauhallisen olotilan.

Toivottavasti tulee vielä "tavalliset" talvikelit, vähän puhdasta lunta ja sopivasti pakkasta. Kaunista alkanutta viikkoa<3

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit viestin...:)