sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Uusi toppatakki - New quilted jacket...


Tammikuun aikana ehdin tehdä kaksi tarpeellista hankintaa vaatekaappiin. Toinen niistä on tämä Luhdan Ilona toppatakki (klik), jonka klikkasin ostoskoriin nettikaupasta, jota en tiennyt olevan olemassakaan. Olin kiinnittänyt tähän takkiin aikaisemmin ihan toisessa kaupassa huomion värinsä ja pituutensa vuoksi, mutta hylännyt ajatuksen sen hankinnasta korkean hinnan takia. Nyt se oli tarjouksessa puoleen hintaan ja sillä hinnalla jo sen raaskin hankkia. Tämä ei siis todellakaan ole mikään Luhdan mainospostaus, tuo nettikauppa oli minulle ihan uusi tuttavuus ja toimintakin oli vähän erilaista kuin tavallisessa nettikaupassa. Se siis toimi niin että takin sai tilattua netistä, toimituksen lähimpään Luhdan myymälään, jossa sen pystyi käydä kokeilemassa ennen maksamista. Tapa osoittautui hyväksi, koska ensimmäisessä takissa oli virheitä vetoketjun kiinnityksessä ja huolittelussa, eikä vetoketju toiminut kunnolla ja se sai jäädä suosiolla kauppaan. Ennestään minulta ei löydy yhtään Luhdan vaatetta, joten tämä on ensimmäinen kokeilu merkin kanssa.

Minulla kävi hyvä tuuri sillä vielä samana päivänä sain soiton että olisi toinen yksilö kokeiltavissa ja se osoittatui virheettömäksi kappaleeksi. Nyt jää sitten nähtäväksi kuinka lämmin tuo untuvajälkitelmä on tosipakkasilla. Väri on nutria, tykkään väristä tosi paljon, jostain syystä en osaa ajatella että ensisijainen talvitakkini olisi musta. Pieni kiilto takin pinnassa on myös tällaisen harakan mieleen. Musta takki olisi jotenkin niin synkkä.

Vanha tummanharmaa untuvatakkini (klik), jota siis rakastan yli kaiken ja käytän aina, on tulemassa kohta tiensä päähän nyyh. Siinä alkaa olemaan saumojen kohdilla jo kylmiä kohtia ja se saa jäädä vähän lämpimämmille talvi-ilmoille koti- ja koiranulkoilutustakiksi. Uuden takin helma on vähän pidempi ja siinä on myös säädettävä vyötärö sisäpuolella. Pituudesta ja väristä ehdotonta plussaa. Huppu on kiinteä, toisin kuin vanhassa takissani, mutta ei ole kyllä koskaan tullut mieleenkään irroittaa huppua, joten kiinteä on ihan hyvä. Käytän huppua aika paljon muutenkin talvitakeissa. Tekoturkis hupun reunassa lämmittää kivasti ja on kivan värinen. 

Mitä mieltä olette uudesta hankinnasta? 
Peukut pystyyn että se olisi lämmin myös tosi pakkasilla! 

Hus tälle vesisateelle!This year I have been shopping for couple of things. One is this new quilted winter coat. Its not down jacket like my old one here, but it should be as warm. That remains to be seing. I love the nutria color of the new coat and the fact that it is little longer, so it keeps your thighs nicely warm.  I was lucky I had been looking at this same coat before but didnt buy it and now I found it for a half price. All and all Im pleased with this new one. Im not really a wool coat person. I prefer quilted coats when its really cold.

What do you think?

8 kommenttia:

 1. Kaunis toppis. Mulla on ollut hakusessa jo pari vuotta toppis, mutta aina vaan on jäänyt ostamatta ja taitaa jäädä myös tänä talvenakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti maiju<3 Ei taida olla kovin suuri menetys jos uusi toppis ei löydy tälle talvelle... ennemminkin etsisin uutta sadetakkia ihan vaan...:))

   Poista
 2. Houkuttelit sitten minullekin uuteen nettikauppaan :-) Takkisi vaikuttaa hyvältä hankinnalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Heh. Mitään en tunnusta. Tosiasiassa en tiennyt että noita Luhdan kauppojakaan on olemassa. Sekin oli uutta. Nettikaupast puhumattakaan.

   Poista
 3. Kiitos nettikauppa-vinkistä! Takkisi on upea. Väri on kaunis ja ajaton. Ja tuohon on helppo yhdistää muita värejä, vaikkapa mustaa. Hyvä ostos!
  Sari, minulla on sinulle blogissani haaste. Toivottavasti otat sen vastaan.
  Hyvää helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula<3 Käyn heti kurkkimassa mikä haaste tällä kertaa ja kiitos haastamisesta. Palaan haasteeseen heti kuin suinkin ehdin. Olen vähän hidas aina niiden kanssa kun niitä pitää aina miettiä vähän enemmän. Mukavaa alkanutta viikkoa ja pidellään sadetta<3

   Poista
 4. Luhdan Ilona toppatakin väri on ihan sulle tehty, niin on hiusten väriin sopiva. Sopiva on takin mittakin, ainakin jos käyttää öidempiä neuleita tai tunikoita.
  Mukavaa, että olet toipunut flunssasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Ihana kuulla sinustakin välillä! Mukavaa viikkoa sinne! Tykkään kun takki on pidempi, se lämmittää juuri sopivasti reisiä ja peittää pidemmät neuleet ja tunikat.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)