lauantai 6. helmikuuta 2016

Tavisarkea, hapsuja ja lauantailinkki - Ordinary everyday life and saturday link...

Vaikka en muista ihan varmuudella
minä päivänä nämä kuvat on otettu niin voisin vaikka veikata että maanantai on se päivä kun minä kaikista luultavimmin lähden ovesta ulos päällä vähän sitä sun tätä...:D Yleensä lähden töihin puoli kuuden aikoihin aamulla ja joskus sitä ei siihen aikaan tule miettineeksi paljoakaan ylimääräisiä. Olisin tietysti voinut rajoittaa vähän värejä. Samassa asussa ruskeaa, harmaata, mustaa ja tummansinistä. Mutta ehkäpä tämä on juuri sitä arkista pukeutumista, tavisarkea. Pahimmillaan tai parhaimmillaan. Aina ei ehkä tarvitse olla niin viimeisen päälle. Muutenkin vierastan nykyään vähän ajatusta asusteidenkin mätsäämisestä keskenään. Tulee vähän liian laitettu olo, jos laukku, hanskat ja kengät ovat kaikki ihan samaa sävyä.


Viikko hurahti ohi ihan huomaamatta. Ensimmäinen kokonainen työviikko influenssan jälkeen. Kyllä huomasi että vielä väsymys vähän painaa. Kodinhoitohuoneessa odottaa vieläkin röykkiö pyykkiä selvittäjäänsä ja koko kämpsy on vähän hurlumhei, mutta joskus pitää vaan osata sytyttää ne kynttilät sinne sekasorron keskelle ja ottaa elämä iisisti. Tunttu että kaikki jo vähän hehkuttavat kevättä ja minä vasta käytän viime vuotista pitkää takkia ensimmäisiä kertoja. Hapsuponcho on synttärilahja viime kuulta, taas tuli vuosi enemmän mittariin. Syntymäpäivät jäivät tällä kertaa juhlimatta, koska ne olivat juuri sen tammikuisen pahimman pakkasen aikaan ja silloin meillä oli jäätynyt tientukko tuolla pihatiellä, joka esti tehokkaasti kolmen päivän ajan tontilta poistumisen ja tänne tulemisen. Onneksi oli työkone kotona ja sai sentään työt hoidettua vaikka kauppaan tai muualle ei päässytkään. 

Tämä on ollut aivan kumma talvi. Välillä jäätyy 30 asteen pakkasessa ja välillä sataa vettä. Ottaisin ennemmin "tavallisen" talven ja vaeltelisin koirien kanssa pikkupakkasessa napsimassa kuvia tuolla pelloilla. Huomenna on taas luvassa vesisadetta. 

Miten teidän viikkonne on sujunut? 

Tähän postaukseen sopii hyvin tämä linkki The Darling detail
Ei epäilystäkään etteikö laukku ja kengät mätsäisi toisiinsa...:) 

Kodikasta viikonloppua täältä kaaoksen keskeltä<3  
Im falling little behind with the outfit pics. These were taken last monday and you totally see its monday. Im wearing so many colors. Blue, black, grey, sand and brown. Sometimes this is just how my ordinary busy mornings go. However Im not a big fan of matching anyway. I feel too put together if Im wearing matching shoes, gloves and bag. Its just not me. What do you think? Does everything have to match? Or do you keep in mind the rule of 3 colors per outfit? 

Saturday link today is The Darling detail

Enjoy<3  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)