keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Pakkasella - Winter outfit...-23 ja edelleen pakastuu. Huh pakkasta. Nyt viimeistään pitää kaivaa ne kaikkein paksuimmat ja lämpimimmät takit, töppöset, pipot, hatut ja muut esiin ja pukea päälle. Minä olen ollut alkuviikon lomalla ja huomennakin olen vielä kotona tekemässä töitä etänä. Osa ajasta kului hammaslääkärin penkissä ja osa on kulunut kirpputorivaatteiden setvimisessä. Paljon on lähtenyt tavaraa kirpparille, mutta paljon olen laittanut huonokuntoisia vaatteita poiskin. Ihan jopa sellaisen kuntoisia ettei niitä voi viedä edes UFF:n laatikkoon. Miten sitä lempivaatteistaan saakin joskun niin nukkavieruja että ne on pakko jo heittää roskiin?

Kuvat ovat viikonlopulta, kaivoin esiin yhden lämpimän beigesävyisen toppatakin, jota tulee harvemmin käytettyä. Yleensä muistan sen olemassaolon vasta joskus helmikuulla kun olen täysin kyllästynyt pitämään harmaata ja mustaa. Nyt se muistui mieleen, koska päällä oli karvaliivi, joka ei mahtunut tavallisesti käyttämäni toppatakin alle. Tämän beigen alle mahtuvat hyvin bleiserit ja karvaliivit. Olen huomannut että yksi vähän väljempi talvitakki on tarpeen silloin varsinkin kun on jotain bleiseriä vaativaa menoa talvella. Laitan mieluummiin bleiserin aamulla päälle kuin kanniskelen mukana jossain eväskassissa tai muussa. Miten siellä ruudun toisella puolella? Mihin mahdutatte bleiserin talvella? 

Luvassa on vieläkin kovempia pakkasia, minäkin lupaan että pipo pysyy kyllä päässä tästä lähtien. Tai oikeastaan se on ollut päässä jo kyllä koko viikon. Vaikka mikään pipo ei näytäkään tässä päässä mitenkään kivalta, nyt se on kyllä jo pakko olla lyhyelläkin matkalla. Viikonloppuna vielä pärjäsi nopean rautakauppareissun ilman. Seuraavassa postauksessa onkin sitten luvassa vähän maalaushommia. 

Pakkasesta tuli muuten mieleen, että nyt kun se alkaa lähennellä -30 astetta, minä aion viedä autoon varusteeksi toppahaalarin, ihan vaan siltä varalta että joku järjestelmä autosta tuonne pakkaseen saattaa hyytyä. 

 
Leppoisaa loppiaista<3

 Winter outift. What can I say? -23 degrees celsius aka -9,4 fahrenheit. Time for all the warmest coats, boots, scarfs and hats you can find (I had my beanie with me but it didnt end up in the pics). By friday its even getting colder. We wished for a real winter, seems like sometimes you have to be careful what you wish for...:D  I wanted to wear a lighter colored winter coat for a change. What do you think about wearing beige in the middle of the winter?


10 kommenttia:

 1. Nyt pitäis alkaa lähteä etsimään itselleen talvitakkia. Muuten huomenna jäätyy. Sulla on kyllä kaunis takkia ja sopii sulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti takki löytyi! Olipas kylmät kelit... hurrr.

   Poista
 2. Olet tarjennut olla ulkona kuvauksissa , hrrr ! Minua vilukissaa ei meinaa nyt saada edes pakollisille asioille ;) tänään näytti aamulla 22 astetta , mutta luki että tuntuu kuin 34 ! Auts !
  Nuo haalarit autoon on hyvä idea, olen usein miettinyt, miten kamalaa olisi jäädä pakkasella tien päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä noissa kuvissa tarkeni, eipä ole tarjennus sen jälkeen, tai on ollut pimeää taikka sataa lunta. Nuo haalarit autoon (ja pakkaskengät) on ihan järkevää, koska jos joutuu tuolla kylmässä jo tunninkin odottamaan vaikka hinausautoa, niin siinä ajassa tulee jo ihan jäätävän kylmä. Mukavaa viikkoa<3

   Poista
 3. Satuin ostamaan jo tuossa syksyllä sinisen parkatakin turkishupulla. Nyt on takille käyttöä.
  Sinulla on kaunis takki ja nuo saappaat sopivat sen kanssa mainiosti. Antaa pakkasten paukkua... sinä olet pukeutunut järkevästi pakkaseen.
  Pirteää pakkasviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula<3 Nyt on ollut varmaan juurikin sun uudelle takille käyttöä! Pipo kuvasta puuttuu, mutta on se normaalisti päässä sekin! Mukavaa uutta viikkoa sinne<3

   Poista
 4. Beigenväriset vaatteet ovat kuin tehty sinua varten! Kermaiset,
  pehmeät värit saavat sinut säteilemään.
  Tulin juuri reippaalta kävelylenkiltä, asuna pilkkihaalarit.
  Ei tarvinnut palella, vaan hiki tuppasi tulemaan.

  Auringonsäteitä viikonloppuusi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija<3 Beige on kiva virkistys talven tummien takkien keskelle. Pilkkihaalari on kyllä ihan omaa luokkaansa noilla kaikkein kylmimmillä säillä! Vaan sen verran pakkaset kylmäsivät nassua ja koirien tassuja ettei ihan kunnon lenkkejä tehty pahimmilla paukkupakkasilla. Nyt sitten näyttää olevan lumisateen vuoro. Mukavaa alkanutta viikkoa ihanainen<3

   Poista
 5. Kaunis takki ja sopii sinulle erinomaisesti. Nuo pakkaslukemat hirvittävät kyllä - lämmin takki ja saappaat ovat ihanat olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna<3 Kyllä vaan olivat aikamoiset nuo pakkaslukemat, tuntui ettei mikään riitä päälle. Käsiä ja kasvoja palelsi ehkä eniten. Nyt se on sitten lumen vuoro, mukavaa alkanutta viikkoa ja kiva kun löysit tänne kommentoimaan<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)