perjantai 1. tammikuuta 2016

Ihanaa alkanutta vuotta 2016 - Happy New Year 2016


Hyvää alkanutta vuotta 2016! 
Olkoon se kaikille vielä parempi vuosi kuin mennyt vuosi<3

Yksi teistä lukijoista kirjoitti kerran kommentin vanhasta miespuolisesta esimiehestään joka oli sanonut vaaleanpunaista aikuisen naisen päällä nähdessään: 
" Vaaleanpunainen on vanhenevan naisen viimeinen epätoivoinen yritys näyttää nuorelta". 
Toivottavasti lainasin kommenttia oikein.

A) vaaleanpunainen kaikkine sävyineen on kaunis väri, B) en koe tarvetta näyttää nuoremmalta kuin olen, C) en ole epätoivoinen ikääntymisen suhteen ja D) tykkään vaaleanpunaisesta! Se on naisten juttu ja sallittua missä iässä vaan...:) Sitäpaitsi Pantone on julkistanut vuoden 2016 värit ja suurta osaa näyttelee ruusukvartsi tulevan kevään väreissä. Pantonen vuoden 2016 värit voi käydä kurkkaamassa täältä

Tuo yllä lainattu kommentti on jäänyt niin hyvin mieleen, että muistan sen joka kerran kun puen jotain vaaleanpunaista ylleni. Kommentti hymyilyttää minua suuresti. Olisi kiva tietää mihin väriin vanhenevan naisen sitten tulisi pukeutua? Mustaan? Musta ikävä kyllä vanhentaa meistä useimpia ja tekee kasvoista kelmeän väriset. Mietin usein että mitä ne ihmiset ajattelevat, jotka pukeutuvat ainoastaan ja vain mustaan aina. Tuoko musta arvovaltaa olemukseen? Kuvittelevatko ihmiset niin? Minusta fiksuin tapa käyttää mustaa on jonkin kontrastia tuovan kanssa, esim. leopardikuvioinen tai musta/kermansävyinen huivi tai punainen tehostevärinä toimivat kivasti. Pelkkä musta tuo helposti rypyt ja juonteet esille. Vaalenpunainenkin on mustan kanssa kiva. Toinen seikka johon olen kiinnittänyt huomiota mustaan pukeutumisessa on laatu. Ei näytä yhtään arvovaltaiselta kun päällä on joku venähtänyt trikoohömpsäke ja parhaat päivänsä nähneet mustat housut, linttautuneiden avokkaiden kanssa. Jos pukeutuu mustaan kannattaa kiinnittää huomiota vaatteen laatuun ja materiaaleihin. Musta on tyylikästä vain silloin kuin se on laadukastakin. 

Tälläisiä ajatuksia väreistä vuoden ensimmäisenä päivänä. Taas vähän asian vierestä, kun vuoden ensimmäisissä asukuvissakin on vielä jouluviikolla päällä nähtyä farkunsinistä ja vaaleanpunaista. Ei kovin arvovaltaista mutta kodikasta ja lämmintä. Käy niin kotona kuin toimiston kätköissäkin meillä missä eivät asiakkaat liiku.

Miten ruudun  siellä puolella on uusi vuosi pyörähtänyt käyntiin? Minkälaisia ajatuksia vuoden vaihtuminen herättää? Täällä vuosi vaihtui suhteellisen rauhallisesti ja uutta otetaan vastaan laiskottelun ja aamukahvin nautiskelun merkeissä. 

Happy New Year 2016!I hope this year will be happy and bright for all of you! My first morning 2016 has started with lazy morning coffee and enjoying the idea of having more than 2 days off work. And ofcourse writing to you. 

These oufit photos are from last week (before the drop of snow we got). Pink sweater, warm and big scarf and blue jeans. One of my favourite go-to outfits. One of my readers once told that her male boss had once said: "Dressing into pink is the last desperate wish of aging woman to look younger". What do you think? I dont mind the aging and I most defenately are not desperate about it...:) I simply like pink shades. Rosequartz is by the way one of the upcoming trendcolors for year 2016 according to Panone. Here

Have a Great start of year 2016<3
 

2 kommenttia:

 1. No jestas, siellä on alentava lause laitettu kiertämään ja hölynpölyä sanon minä. Muuten omassakin eilisessä postauksessa meiläläinen oikein keimailee vaaleanpunaisessa villakangastakissa ja takki saa aina niin hyvän mielen. Ei välitetä, sillä mehän elämme omaa elämäämme, eikä muiden, pukeutukoon muut niin halutessaan mustaan tai muiden mieliksi. Oma vaatekaappini on jetsulleen oman näköinen ja siellä on jopa hassu Disneymekko, Ivana Muumimekko ja ne kauhunsekaisia katseita aiheuttavat minulle hyvää mieltä tuovat punaiset paljetti Uggit.

  Ihanaa ja iloista uutta vuotta jatka samoilla linjoilla eli pukeudu yhtä tyylikkäästi ja kauniisti kuten ennenkin. <3

  Halit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen<3 Ja onnellista alkanutta vuotta 2016 koko perheelle! Vaalenapunainen on käytössä jatkossakin, tuli mitä tuli. Ja sitäpaitsi kelpasipa vaaleanpunainen Jackie Kennedyllekin...:D

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)