lauantai 2. tammikuuta 2016

Katsaus menneeseen vuoteen - Flashback 2015...

talvi 2015

 Talven lempiasut olivat ihan ehdottomasti neuleet!
talvi 2015

Tiedän että lähes kaikki muutkin bloggaajat tekevät tämän saman postauksen viime vuoden asuista, mutta joskus pitää kääntyä hetkeksi katsomaan menneeseen osatakseen katsoa tulevaisuuteen. 

Mennyt vuosi on ollut antoisa ja monella tavalla hyvä vuosi. Olen saanut teiltä lukijoilta enemmän kannustusta kuin koskaan, kiitos siitä ja kiitos menneestä vuodesta! Minusta tuntuu usein kun avaan blogin ja istun tähän kirjoittamaan että vaikka blogi onkin "tavallinen", tavallisista asuista, tavallisesta sisustuksesta ja muusta kauniista hömpästä koostuva, niin yksi epätavallinen elementti tällä blogilla on. Ja se olette te! Olen tullut siihen tulokseen että minulla on maailman parhaat lukijat. Joskus ihanat kommenttinne liikuttavat minut jonnekin hymyn ja kyynelten välimaastoon. Liikutun nykyään herkemmin kuin aiemmin, liekö syynä ikä? 

Mennään nyt kuitenkin kurkistamaan menneeseen vuoteen ensin ennenkuin katsotaan sinne tulevaisuuteen. Ohessa kuvakavalkaadia lempiasuista menneeltä vuodelta. 

kevät 2015

 Keväänkin lemppareina paljon neuleita ja yllättäen vähän punaista...
kevät 2015Kesä oli lyhyt... Välillä tosi kylmäkin, untuvatakki pääsi myös kesällä päälle.

kesä 2015

kesä 2015

Syksy oli ensin pitkä ja lämmin, kunnes muuttui sateiseksi. Muistatteko vielä?  
syksy 2015

syksy 2015
Leppoisaa talvista viikonloppua!Flashback 2015. My year 2015 favourites. 
Enjoy your Weekend!

10 kommenttia:

 1. Kiva kooste!
  Kuviasi selatessani huomasin, että tykkään rokkityylistäsi yhdistettynä kihariin hiuksiin :-)
  Nahkahousut ovat hyvät, samoin pitkät saapikkaat, mitä olen tainnut jo aiemminkin hehkuttaa. Pontsot ovat myös omaan makuuni.
  Mukavaa uutta, kuluvaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva K.<3 Samoja taitavat olla omatkin suosikit. Saappaa ovat ihan ylivedot näin talvipakkasilla ja ponchot ovat lemppareita ja nahka aina vapaa-ajalla suosiossa. Ihanaa alkanutta vuotta 2016 sinne<3

   Poista
 2. Tämä on kiva tapa listata vähän itselleenkin, että millaisia asuyhdistelmiä on onkaan onnistunut tekemään. Näistä voi saada sitten idoita uuden vuoden pukeutumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin. Kun palaa vähän takaisin, näkee mikä on toiminut ja mikä ei... Joskus toimivimpia ovat ihan yllätyksiä itsellekin. Yläkuvissakin on mm harmaanvihreä neuletakki, joka on vuosia vanha ja toimii hyvin edelleenkin. Aina uusi ei ole parasta.

   Poista
 3. Kiva kooste - ja olen sitä mieltä, että se miksi me lukijat sinusta niin tykätään onkin juuri se tavallisuus - enkä tarkoita tällä tylsyyttä, vaan sitä, että sinun asusi ovat sellaisia, joihin meillä useimmilla on varaa ja ne ovat saavutettavia. Kivoja vinkkejä siitä, että hei, noinkin voi tuollaisen liivin yhdistää ja paljon muuta. Kiitos, että olet <3
  Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Lady<3 Tuo lämmitti kovasti mieltä. Näin juuri olisi se tarkoituskin, eli edullisesti, kestävästi ja toimivasti. Joskus sitä onnistuu, aina ei. Hyvää ja Onnellista uutta vuotta myös sinne<3

   Poista
 4. Koosteet ovat hyvä tiivistelmä asupostauksistasi :-) Mukavaa alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Ihanaa alkanutta vuotta myös sinne<3

   Poista
 5. ♥niin ihana Sinä!♥ Oikein hyvää vuotta 2016!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka<3 Hyvää Uutta vuotta sinulle <3<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)