sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Tapetin lämpimään syliin nukkuamaan - Sleeping in wallpapers arms...


Tunnen itseni kuningattareksi. Kyllä vaan,  saa hieraista silmiä. Ihan Kuningattareksi. On sitten korona-aika tai mikä hyvänsä niin kauneus on ihmisen sielulle hyväksi...:))
 Sanotaan että kauneus on katsojan silmissä, katsotaan mitä te tykkäätte makuuhuoneen uudesta tapetista. Valitsin tarkoituksella otsikon alle tuollaisen pimeän ja hämyisen kuvan, jotta saisi käsityksen siitä miltä makkarissa näyttää kun sinne oikeasti menee pimeään aikaan nukkumaan. Kuvasin tapettia eri valossa eri päivinä, jotta saisi käsityksen siitä miten tapetti aina elää valon mukaan. 
Tapetti on Boråsin easy up mallin nimi Thistle (Ohdake), missä liisteri laitetaan seinään ja tapetti sitten vasta. Todettiin taas hovikuvaajan kanssa (jolta siis lievästi sanottuna paloivat hermot liisterin kanssa) että tuo tapa varsinkin hämärässä tilassa yli 5-kymppisille joiden lähinäkö ei todellakaan sano onko seinän joka sentillä liisteriä vai ei, ei ole millään lailla easy (ennenvanhaan liisteritkin olivat vaaleanpunaisia jotka sitten kuivuivat läpinäkyviksi) !!! Soitto ammattirempparille paljasti totuuden,  sen liisterin voi ihan yhtä hyvin vanhanaikaisesti laittaa tapettiin suoraan, niin he itsekin usein tekevät.


Kuvasin tapettia eri valoissa, enemmän tai vähemmän hyvin lopputuloksin, tämäkin tapetti on sellainen että se vaihtaa sävyä ja ulkomuotoa valon mukaan. Ja kahdesta ikkunasta huolimatta meidän makkari ei ole siitä valoisammasta päästä. Toisesta ikkunasta valon määrää rajoittaa maakellari ja toisesta kuisti. Oispa kiva jos makkarista vielä olisi muuten pääsy kuistille suoraan, mutta eipä ole. Tuolta osin tämä talo on varsinainen suunnittelun kukkanen. Olohuoneessa on ovi joka on suljettu, siitä pääsisi suoraan pihalle, mutta ei kuitenkaan kuistille.

Meni taas jaaritteluksi... yksi remppahomma kerrallaan. Nyt oli siis uuden makkarin päätyseinän tapetointi. Niin kauan kuin muistan meillä on useammassakin makkarissa ja kodissa ollut sängyn päätyseinässä tapetti. Jotenkin se vaan kuuluu asiaan. Niin nytkin. Meillähän muutettiin makuuhuone toiseen huoneeseen syystalvella kun äiti tuli meille vähäksi aikaa asumaan ja jouduttiin tekemään muutoksia etteivät koirat pääse kaatamaan vanhusta. 

Remppa-asioissa olen usein tosi kärsimätön, niin nytkin. Tein tapettivalintaa ja listoja sopivista varmaan viikkotolkulla, taivastelin hintoja, yritin etsiä sopivaa ja edullista, kunnes tajusin että tapetin menekkilaskurilla laskettuna päätyseinään riittäisi jopa 2 rullaa tapettia ja muistin että rautakaupan poistohyllyssä oli tuo Thistle tapetti jota olin käynyt hipelöimässä jo moneen kertaan viimeisten kuukasien aikana. Niinpä hurautimme rautakauppaan ja tapetti ja liisterijauhe lähtivät sieltä mukaan muutama viikko sitten. Tapetti pääsi seinälle samantein ja kun yhdistää kauniin tapetin, pimennysverhot ja uuden kaukosäätimen jolla säätelen yöpöydän lamppua ja toista pöytälamppua suoraan sängystä tai makkarin ovelta niin tunnen itse todella etuoikeutetuksi. Ihan kuningattareksi...:)) Olen ihan rakastunut tähän kaukosäätimeen (setti mihin kuuluu yksi säädettävä älylamppu ja kaukosäädin, maksoi 20 euroa). Makkarissa siihen lisätty toinen älylamppu jotka säätyvät samalla säätimellä. Syttyvät, sammuvat, himmenevät ja vielä valon sävynkin voi muuttaa kylmästä lämpimään ja päinvastoin). Kaukosäätimellä on oma paikkansa yöpöydän kyljessä josta otan sen sitten matkaani sytytettyäni ensin valot. Meillä se on jopa turvallisuuskysymys kun monta eläintä saattaa nukkua juurinkin kulkuväylällä.... Ihana makkari ihana nukkua tapetin sylissä<3Aurinkoista sunnuntaita<3 
In case you wonder why I say sleeping in wallpapers arms, its how I feel… I love my new Wallpaper in the bedroom. I know everyone doesnt agree but I love beautiful wallpapers and since we didint have it in our new bedroom, we had to put one up. I love having wallpaper in the head of the bed. I dislike all separate head boards and just simply love Wallpaper. 
This Wallpaper is Borås Thistle and it has sweet old fashioned vibe that I aim for in my home deco style. Im also happy about my lamp remote. I makes life easier when you can controll your table lamps with remote. It controls the warmth of the light, switch on and off or dim. Just love it. Feels like Im the queen of bedroom…:))

Enjoy your sunny Sunday<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)