sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Joulunodotusta ja uusi neuletakki - Waiting for Christmas in new cardigan...












Heipat täältä ruudun takaa pitkästä aikaa!

Pitkään jatkuneeseen radiohiljaisuuteen on syynsä. Ensin oli äidin asunnossa taloyhtiön huonosta sadevesiputken sukituksesta johtunut tulva, jossa juostiin lattioita kuivaamassa yhdessä huoltomiesten kanssa, sitten kolmen viikon flunssaa/infulenssaa muistuttanut tauti meillä kaikilla ja heti perään äiti 92vee muuttikin sitten meille eteisen koneellista kuivatusta ja remonttia pakoon. Sitä ennen kotona tehtiin isot järjestelyt, muutimme mm makuuhuoneen paikkaa, jotta saatiin itsemme ja koirat väistötiloihin kotona etteivät koirat pääse äitiä kaatamaan. Makuuhuone sijaitsee nyt ihan toisessa päässä taloa kuin ennen. 

Sitten tietysti töissä on vielä vuoden kiireisin aika. Se onneksi päättyy huomiseen viimeiseen ponnistukseen, jonka onneksi pystyn tekemään etänä kotoa käsin. Flunssa jätti kummallisen väsymyksen myös jälkeensä, tuntuu että koko syksy on menty jonkinlaisessa selviytymismoodissa ennemminkin kuin tavallisessa elämässä. Vieläkin saatan välillä nukahtaa illalla pöydän ja Netflixin ääreen istualleni jos syön jotain iltapalaa. Ihan siis suoraan pystystä pää nyökkää pöytään ja uni tulee kesken katselun. 

Varmaan väsymykseen on osasyynä myös tuo keli. Pitkään toivoin valkoista joulua, nyt tuo toive on kutistunut jo siihen että toivon vain kuivaa joulua... Pieneksi käy nämä toiveet tässä sateessa ja pimeydessä. 

Onneksi hovikuvaaja bongasi kauppareissulla yhden jälkeen jääneen kappaleen tällaista neuletakkia, jonka väri väkisinkin piristää vähän mieltä. Totta puhuen olen etsinyt ihan juuri tämän väristä neuletta jo muutaman vuoden. Näin vastaavan värisen neulepuseron muutama vuosi sitten hovikuvaajan kanssa kaupoissa kierrellessäni ja nyt sitten kun oltiin ihan muilla ostoksilla niin hovikuvaaja bongasi tämän yhden ainoan kappaleen ja muisti että tämän väristä se vaimo kaipasi... Heh. Valikoiva muisti sanon minä, yleensä mies ei edes muista maitoa kaupasta mutta tämän värin muisti sitten parin vuoden takaa...:) En kuulkaa edes sovittanut, oli jo myöhä ja töissä oli ollut pitkä päivä, joten nappasin vaan kainaloon ja tässä se nyt on! Hintaa sillä oli kokonaiset 25euroa. Tänä vuonna neuleissa näyttää olevan suuret napit ja lyhyempi malli.

Huivi löytyi oman komeron kätköistä. Ainoa tuon sävyinen jonka omistan ja oli ihan passeli tämän neuleen kanssa. 

Meillä tehdään vasta joulusiivousta, ei ole tulossa vieraita, joten millään ei ole erityisen kiire onneksi. Perjantaina ehdimme jo käymään Cantores Minores konsertissa ja maantantaina olisi tarkoitus koittaa säästä huolimatta päästä joulun tunnelmaan toisessa joulukonsertissa. 

Mukavaa Joulun odotusta sinne ruudun toiselle puolelle<3 




Im waiting for Christmas. I was waiting for white Christmas but this year its not going to happen. We are going to have rain instead. Rain for Christmas isnt something that I look forward to, nobody does. Im Still keeping my fingers crossed and hoping that rain will go away. 

I Still have one more work day left tomorrrow, but at least I found (or actually hubby did) find a new and uplifting cardigan for me last week. I have been looking for a knit of this particular color for couple of years and now we kinda stumbled on it. I just love the color. 

Happy holidays<3 




2 kommenttia:

  1. Aivan ihana väri neuletakissa. <3 Sydämellistä uutta vuotta Sari. <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, samoin sinne ihan koko perheelle, olkoon alkanut vuosi edellistä parempi ja onnellisempi<3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)