perjantai 8. maaliskuuta 2019

Kevätasusteita ja naistenpäivää - Spring accessories and Womens Day...


Heipat tältä puolelta ruutua asukuvien muodossa tällä kertaa. 

Ensimmäinen kerta aikoihin kun olen kiinnittänyt varsinaisesti huomiota muuhun kuin vaatteiden mukavuuteen pitkästä pitkästä aikaa. Ja nytkin asu oli varsin tyypillisesti omalla mukavuusalueella. Vaaleaa kevään kunniaksi ja asusteetkin osuivat tällä kertaa kaulaliinaa lukuun ottamatta samanväriset. Se oli sinällään sattumaa, lisäksi ainoat mustat nahkahanskani lähtivät jo alkutalvesta Ikean kassalla jonkun pitkäkyntisen mukaan ja uusien hankinnalle en ole vielä suonut yhtään ajatusta. Ja muutenkin, ruskea on enempi oma juttu... Mutta toki mustat hanskat kuuluvat niin vaatekaapin perusteisiin että uusien hommaaminen on edessä. 

Viikon olen nyt talvilomaillut ja se on ollut enemmän kuin tarpeeseen. Harmi vaan että nuo upeat hankikantokelit tuntuvat olevan nyt tältä erää ohi. Vielä keskiviikon viimassa käytiin tuolla pelloilla ulkoilemassa koirien kanssa ja voi että osaan nauttia siitä kun pääsee kulkemaan niin kauan kuin silmä kantaa upeassa valossa ja kauniissa peltomaisemissa. Hankikannon päällä on jotenkin helpompi kävellä tuolla minun murtuneella nilkallanikin, ehkä se jotenkin joustaa kuitenkin paremmin jalan alla kuin tavallinen tie. Ja kuten kuvista näkyy, eipä noilla meidän hiekkateillä ole paljon asiaa kävellä ilman nastakenkiä. Vielä mennään hetken aikaa kuin luistinradalla...

Naistenpäivä tänään, hovikuvaaja muisti ruusukimpulla, tosin itse luulin jo eilen että olisi ollut naistenpäivä, vaan eipä vielä ollutkaan. Ihanaa naistenpäivää sinne ruudun toiselle puolelle, muistakaa tänään hemmotella itseänne jollain tavalla. Minä ajattelin vielä keittää iltakahvit viimeisen lomapäivän kunniaksi! Joskus pienistä asioista tulee paras ilo. Alla naistenpäivän kunniaksi Heli Laaksosen runo:

"Naise elämää?"

Jos sää ole itsenäine, sää ole pelottava.
Jos sää ole ystävälline ja ymmärtäväine, sää ole liian kiltti.
Ku sää sano, mitä sää ajattele, sää ole rääväsuu. Jos sää ole hiljaa, on sus jotta kummallist. Jos sää anna, sää ole helppo nakki. Jos sää pihtaat, haeta joltain muult.

Yritä täsä sit olla. Jua pari lasi kuaharii. Venytel tualis semmottos, et pää menee taakse ja kattelet maailmaa ylösalasi. Hiukka hianon näköst. Ei iloseks tulemiseks enemppä tarvita.

Pan lähettäen kaikil, joil o väsymyst ja kaikil, joil ei ol ja si kaikil, joil halut viesti laitta.


<3


It doesnt look like Spring but it is... Living here in the countryside we still have quite a bit of snow and even more ice as you can see. Today was wet and chilly but I felt like putting on something more spring like allready so I chose light neutral colors and tan coloured accessories. In general I do like more tan than black. At least with off-white and cream they just seem like the perfect choice. 

Womens Day today, important to remember the womens rights allover the world<3 2 kommenttia:

Kiitos kun jätit viestin...:)