sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Jäähyväiset kesälle ja perhosille - Goodbye Summer and butterflies...Kesä alkaa olla vääjäämättä ohi. On aika sanoa hyvästit kesän suloiselle lämmölle, perhosille ja sukattomuudelle. Vaikea ymmärtää taas mihin se kesä oikein taas hupsahti ja tulee ikävä lämpimiä iltoja (joita ei muuten kovin paljoa meillä ainakaan ollut) auringonpaistetta, perhosia, ilman sukkia kulkemista ja kesän tuoksua.
Tapahtumilla mitaten tämä kesä oli poikkeuksellisen rauhallinen, ei oikeastaan lomallakaan tehty mitään kovin erikoista. Kiitollisin mielin katselen silti taaksepäin, sillä kesällä parsittiin vanhoja ystävyyssuhteita, saatiin myös uusia, hymyiltiin, vietettiin synttäreitä ja vaalittiin tärkeitä asioita ja ihmissuhteita, jotka loppupeleissä ovat niitä elämän kaikkein tärkeimpiä asioita, elämä kun ei ole ikuista eikä aikaa ikuisuuksia. Talven tapahtumien jälkeistä elämää ilman anoppia vielä harjoitellaan, anoppi oli niin tärkeä, rakas ja jokapäiväinen osa tätä perhettä.


Kesällä rempattiin vähän kotia, rakennettiin (edelleen rakennetaan, kun vaan sade hellittäisi) lasikuistia, kaadettiin vihdoin puita tontilta. Kiikutettiin tavaroita kirppikselle. Katseltiin pionien kukkimista,Käytiinhän me sentään Strömforsin Ruukilla Ruotsinpyhtäällä. Siellä oli elokuussa vielä menossa mm. taontanäytöksiä, taidenäyttelyitä ja kesäteatteria. Kannattaa käydä jos siellä päin ajelette.  Paljon kivaa voi jäädä näkemättä jos vaan huristelee uutta moottoritiettä Kotkan suuntaan poikkeamatta vanhalle tielle. 


Päivän asuna tällä kertaa keväällä hankittu perhoshuivi, tuiki tavallinen tummansininen neulepusero ja valkoiset farkut kera mokkasiinien ilman sukkia. Huivi on suuri, muistaakseni modaalia ja ajattelin vielä ihan vähän jatkaa kesää pitämällä sitä myös nyt syksyllä. Goodbye Summer<3 You will be missed. Warm sunny days, bare feets, peonies, butterflies and dry weather and the scent of the summer.

Im going to hang on to this scarf, that reminds me of the summer. Im not ready to let go completely yet. 


2 kommenttia:

  1. IHana herkkä perhoshuivi, todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Se muutti keväällä vaatekomeroon todella reilulla alennuksella, lienee siis edellisen kesän malli. Tykkään noista isoista neliön mallisista, niistä saa erilaisia komboja, mutta sen täytyy olla reilun iso. Ihanaa sunnuntaita sinne, vaikka säätiedotus onkin luvannut sadetta sateen päälle!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)