sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Persoonallinen neuletakki - A little different cardigan...Odd Molly. Nimikin sen sanoo, ei ihan tavallista perushuttua. Jakaa varmasti tyylillään mielipiteet kahtia. Joku inhoaa ja joku tykkää.  Minä tykkään Odd Mollyn vaatteista noin yleisesti ottaen. Ja filosofiasta siinä määrin kuin nyt kaupalliseen filosofiaan voi uskoa. Mollyn vaatteet ja filosofia ovat vähän erilaisia, juhlistavat erilaisuutta ja omanlaisenaan naisena olemista ja vaatteet osittain ekologisempiakin (niissä käytetaan paljon ekologisesti tuotettua puuvillaa) ja minusta mallit ovat hauskoja, kuten on kaiketi tarkoituskin. Ainoa vika niissä on hinta. Isolla H:lla. 

Tämän neuletakin näin heti kun se tuli aikanaan markkinoille, hintalappu oli ihan päätä huimaava ja huokailin tosi pitkään että joo, ei ikinä muuta minun vaatekaappiini. Kesällä kävi kuitenkin tuuri ja onnistuin bongaamaan sen -70% alennuksella viimeisenä kappaleena. Ei ihan siinä värissä (punaisena) kun olisin halunnut, mutta kuitenkin. Puuh, joskus se paistaa se aurinko risukasaankin... 

Olen käyttänyt tätä neuletakkia tosi paljon. Kaikkina kylminä heinäkuun ja elokuun aamuina se on päälle päässyt. ja se on ensimmäisiä vaatteita, joka lähtee kaapista päälle kun lähden asioille kirpsakan kylmässä illassakin. Huppukin on hauska tekokarvoineen. Kuvioneule tekee siitä aika paksun ja lämpimän, saa nähdä kuinka pitkälle syksyyn siinä tarkenee.

Ennestään kaapista löytyy tällä hetkellä myös toinen Molly, joka sekin on ollut ahkerassa käytössä koko viime talven ja tämän kevään, siitäkin tykkään tosi paljon. Blogissa se on nähty (täällä) ja varmasti tulee olemaan myös yksi tämän syksyn lemppareista. sekin. Sitä olen käyttänyt paljon myös töissä. Sen ihan ehdottomana plussana on kaulus joka suojaa vedolta ja helman pituus ja rimssut, joka yhdessä sopivan mittaisen puseron kanssa tuo vaikutelman siitä ettei olisikaan niin pallo kuin on... Heheh, konstit on monet sanoi mummo kun kissalla pöytää pyyhki...

Sunnuntai ja viikon viimeinen päivä. Virallisesti ensimmäinen syksyviikonloppu. En tiedä olenko ainoa, jolla on nyt yksi vuodenaika kokonaan hukassa. Siis se kesä... Tyhjensin viikonloppuna vanhaa puhelinta erittäin vanhoista kuvista ja siellä eteen pölähti kuvia sekä hikisistä hellekesistä että erittäin lumisista talvista. Sellaisista joissa talo lähes hukkuu lumeen. Ihan sellaista talvea en sentään toivo, toivon pitkää, aurinkoista ja lämmintä syksyä ja lumitalvea jossa pakkasta on sopivasti ja lunta vähän. 

Mutta vielä aion tehdä skootteriretkiä ja olla ajattelematta sen pidemmälle. Pihalla ja vähitellen kuitenkin punertuu syksyn väreiksi.

Kaunista syyssunnuntaita<3 Im a big fan of Odd Molly´s clothes, but my budjet isnt. I saw this cardigan once it hit the shops, but the price tag was soooo out of my range.

After watching it for a long long time I saw it on a season sale with a tag -70% and managed to get the last piece. Sometimes you just have luck with you. (most of the time all the xl sizes are long gone). Since I bought this I have been wearing it quite a lot. Its a perfect piece for chilly mornings and evenings. I know its a different but so is Odd Mollys whole philosophy too. Im more a casual type leaning towards little odd like Mollys usually are so I feel at home in this cardican. I do have one other Odd Molly cardican that has been one of my favourites since I bought it, you have seen it (here) and Im pretty sure that this other will be one of my favourites as well. 

Officially first Autumn weekend and allready Sunday. Time flies. Im not sure if we even had summer this year. I so hope that the Fall will be long, sunny and dry this year... 

Enjoy your Sunday lovelies<3 

4 kommenttia:

 1. Tykkään ihan hirmuisesti, en vain ole raaskinut ostaa. Ihanaa kun kisu mukana meiningeissä. <3 Suloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi hyvä tuuri kun sain viimeisen xl-kokoisen... Ei kovin usein ole xl-koossa mitään enää jäljellä viimeisissä parhaissa alemyynneissä, oli nyt merkki ihan mikä hyvänsä. Tai vaikka kokonaan merkitön. Alerekkiä kun selaa niin se on aina m, m, s, m, m... Muistuttaa enempi Kekkosen vaalilaskentaa...:)) Meidän vanha rouva 13v osaa olla kuvauksellinen kun haluaa... Osaa myös olla melkoinen ränttätää... Taatusti seudun kingi.

   Ihanaa sunnuntaita<3

   Poista
 2. Kaunis neule - ja kyllä, joistakin Odd Mollyn vaatteista tykkään, mutta se hinta...liikaa tavallisen virkanaisen kukkarolle;)
  Upeaa syksyä ja hyviä skootterikelejä, Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Kävin tänään vielä ajelemassa, alkaa olla jo vähän viileä, pitää jostain kohta haalia villapöksyt jotta tarkenee ajella...;)) Odd Mollyt (tai ainakin suurin osa) on kivoja silloin kun hintalapussa lukee -70%. Harvinaista herkkua siis!

   Aurinkoista syksyä myös sinne Turun suuntaan<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)