maanantai 4. huhtikuuta 2016

Keväthaaveita I - Spring dreams I





Saahan sitä ihminen haaveilla, vaikkei kovin suurta tarvetta olisikaan uusille vaatteille? Ja osa näistä Elloksen sivuilta bongaamistani kevääseen sopivista ihastuksista löytyy sitä paitsi jo omasta vaatekomerosta / meikkipussista. Edelleen vaan tykkään samoista. Kevään omat suosikit ovat valikoituneet aika monikäyttöisistä ja ajattomista vaatteista ja asusteista. Koralli huulikiilto alkaa olla lemppari kun aurinko paistaa ja kynsilakoissa nuden sävyt on suosikkeja. Vaatteissa harmaa, valkoinen, musta, tummansininen, roosa ja farkunsininen tottakai!








Nilkkureita ja romantiikkaa unohtamatta! Kevät ei ole oikein kevät ilman mokkanilkkureita. Minä taidan vielä kopistella vanhoissa, mutta nuo vaaleanharmaat ovat kyllä kauniit.






Aurinkoista alkanutta kevätviikkoa<3




Spring dreams. You can always dream, even when you are not buying, right? Spring isnt really a spring without booties or denim blue or coral shade in in lipgloss. Right?

Have a great week<3



4 kommenttia:

  1. Sinisen ja roosa yhdistelmä on nätti. Oikein keväinen.

    VastaaPoista
  2. Valkoiset lenkkarit ovat kyllä tänä keväänä ostoslistalla.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä myös, taitaa olla aika monella ostolistalla tänä keväänä<3 Onneksi ne saavat nyt jo olla jotkut muut kuin converset. Mukavampaa kun on paksu pohja. Mukavaa kevään jatkoa<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)