sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ostoksilla omassa komerossa ja myöhästynyt lauantailinkki - Shopping in my own closet and late saturdaylink...
satttumalta monta klassikkoa samassa: jodhpur kengät, satulalaukku, a-linjainen villakangastakki, kukonaskekuvio

Kun olin päätynyt edellisten kuvia kukonaskelkuvioiseen hameeseen päivän asuna, olikin edessä takkiongelma. Minähän en omista mustaa, enkä valkoista villakangastakkia. Tai niin ainakin luulin... No tässä huushollissa luulo ei todellakaan ole tiedon väärti, ei ainakaan minun muistini kanssa. Onneksi tämä marraskuulla hankittu karvakaulustakki sattui vielä roikkumaan eteisen kaapissa. oli melkein jo unohtanut taas koko takin. Ajatus karvakauluksesta poolon kanssa ei tuntunut fiksulta, mutta takissapa on irroitettava karva ja eikun karvakaulus irti ja voilá. Uusi takki, joka sopi asuun kuin nakutettu.

Täytyy tunnustaa että nyt kun "löysin" tämän takin uudelleen, en ole juuri muuta takkia käyttänytkään sen jälkeen. Ilman karvaahan tämä on niin kaiken kanssa käyvä perustakki kuin olla ja voi. Vaalea väri tekee siitä kivan keväisen. Tässä tuli näköjään vähän kuin kaksi takkia yhden hinnalla.

Muuten elämä on ollut kiireistä, siksi jäi lauantailinkkikin sunnuntaihin, eilen oli pakko lähteä kesken blogin kirjoittamisen asioille kun ruokakaapista puuttuikin olennaisia asioita kuten kahvi. Ruokakaapin sisältö on muutenkin viime aikoina kokenut hieman kevätremonttia terveellisempään suuntaan, kerron niistä teille hieman myöhemmin.

Lauantailinkkinä tällä kertaa naisduon blogi Walz me to heaven, jossa on muotia, matkustelua ja linkkejä. Aurinkoinen sunnuntai tulossa, minä hilpaisen tästä kohta pihatöihin ja maalaushommiin, kodin pienet sisustusprojektit jatkuvat yhä (niistä lisää pian) ja märkä piha odottaa pensaiden leikkuuta ja muita kevätpuhteita, onneksi niitä saa tänään tehdä auringonpaisteessa!

Aurinkoista sunnuntaita<3When I had decided the outfit of the last posting I had a coat problem. Or at least I thought I did. I had forgotten all about this faux fur collar coat that I bought last autum... I admit, im absent minded and sometimes I do forget about the clothes I allready have (or quite often). The fur collar was out of the question, but thanfully it came off. And voilá, I had a whole new coat!

Perfect light coloured spring coat that goes virtually with everyhing. Shopping in my own closet again. The best shopping place ever...:D

Life has been busy lately, so much projects and so little time. Thats why you are getting the saturday link day late again. But here it is Waltz me to heaven. Combination of fashion, travel and intresting links. Enjoy<3

Here is a perfect sunny sunday weather and I have sooo many chores for today, Im going to enjoy little decoration projects and yard chores in sunshine!

Enjoy your sunday<33 kommenttia:

 1. Hei komea nainen!

  Kommentoin ensimmäistä kertaa, sillä asusi oli jälleen kaunis kuten aiemmissa postauksissasikin ovat olleet!

  Olisiko nyt sopiva aika vaihtaa blogikuvat isommiksi ja uusia banneri jne. Moni ystättäväni harmittelee liian pieniä kuviasi ja haluaisi, että blogisi olisi näyttävämpi.

  Olen samaa mieltä ystävättärieni kanssa ja toivon, että muutat blogisi ulkonäön vastaamaan komeita blobbauksiasi niin asukuvia kuin mmuitakin mietteitäsi.

  Uudistus toisi sinulle paljon uusia lukijoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi<3 Bloggeri alustana säätelee tuota kuvan kokoa, enkä ole oikein löytänyt tapaa sitä muuttaa, kuvat ovat aina julkaistessa samankokoisia, lataa ne sitten tänne isona tai pienempänä. Täytyy yrittää löytää joku tapa saada niitä vähän isommaksi. Kiva kun löysit tänne kommentoimaan ja kiitoksia vinkistä. Aurinkoista viikonloppua<3

   Poista
 2. P.S. Sinullakin on varmasti tietokonetaitoinen lapsukainen, joka voi tehdä muutoksen yhden päiväkahvin aikana ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)