tiistai 24. heinäkuuta 2012

Päivän asu 24.7.Ei pitänyt tulla päivän asua, mutta tulipas sittenkin kun piti lähteä hakemaan maitoa ja kaapista lensi vanha tunika päälle. Siis taas shoppailemassa omassa vaatekomerossa. Se on kokeilussa lähteekö sekin myyntiin vai pidänkö. On siis useamman vuoden vanha, ennen nykyistä sifonkibuumia. En ole löytänyt sille aiemmin käyttöä kun värit ovat mielestäni vähän tunkkaiset, mutta näemmä valkoisten leggareiden kanssa menettelee. Jää harkintaan, jotenkin se tuntui tänään hyvältä asuvalinnalta kun tuo sää ei varsinaisia hellevaatteita taaskaan suosi. Malliltaan ihan hyvä, peittää juuri riittävästi. Alla tässä valkoinen toppi ja leggarit.

" I didnt plan to publish outfit of today, but since I found an old tunic from my own closet. I really havent worn the tunic much before since I find the colors a bit dark for my taste. It seems that white color brightens it up just suitably. So I might keep it after all. "

5 kommenttia:

 1. Oi kun on kivan kesäinen kokonaisuus. Minä täällä vaan odottelen kesän alkamista, voisi se tässä loman kunniaksi edes pariksi päiväksi saapua. Tuo laukku on ihana <3 Kesällä tuommoisen punotut laukut ovat kyllä ihan parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! Tunika sai jäädä, pidin sitä jo pihatöissäkin ja laitoin pesukoneeseen ekaa kertaa! 2 vuotta vanhan tunikan! Totesin että kaikki mikä peittää sitä epätoivottua saa jäädä...:) Laukusta tykkään tosi paljon, saisi olla suurempi, mutta ehkä ensi kesänä...

   Poista
 2. Oikein on nätti kokonaisuus! Tunikat ovat ihan paras keksintö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin siihen tulokseen kanssa. Kaikki mikä peittää saa jäädä...:)) Täällä on suuri vaatekomeron siivous edelleen menossa, huokaus. Näyttää siltä että hilloan "parempia" ostoksia pahan päivän varalle ja sitten unohtelen niitä komeroon...:)

   Poista
 3. Ai juu! Ja Lennulle terkkuja uuden järkkärin kanssa, tee niinkuin minä sanon, eikä niinkuin minä teen...:)) Eli tässä kuvassa loistava esimerkki siitä miten käy kun ei viitsi säätää järkkäriä. Tumma tunika ja vaalea tausta ja housut. Käytä pistetarkennusta vastaavassa, niin kamera ymmärtää valoittaa tumman kohteen paremmin...:)) Minä oon laiska, en jaksa säätää ja sit kun ei ole lähilaseja vaikka tarvitsisi niin en näe kameran näytöltä lopputulosta kovin tarkkaan, näkyy vasta kun siirtää tietsikalle...

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)