lauantai 13. heinäkuuta 2019

Pääkallohuivi - Scarf with skulls...


Score! Olkootkin että pääkallohuivit ovat niin out varmaankin kuin olla ja voi, olen ylen onnellinen tästä uudesta! Sen ostaminen vaati 5 vuotta ja rutkasti kärsivällisyyttä. Tätä mallia on ollut olemassa iät ja ajat, mutta se ei ikinä ennen ole ollut alessa. Ei missään, eikä koskaan. Nyt se oli -50%... 


Paketti nökötti tuossa kuistilla kun tulin töistä kotiin viime viikolla ja vihdoin se on täällä. Älkää edes kysykö miten voi olla niin iloinen pääkallohuivista... Jotkut asiat vaan on. Värit on just hyvät mustan ja monen muunkin kanssa ja kevyttä kesähuivia on kaivattu. En ole ikinä, enkä vieläkään yhtään välitä onko vaate merkiltään pirkka vai merkkituote, mutta tämä on vaan ollut omasta mielestä niin kaunis että oli pakko valita se merkkituote. Huivi on siis Zadig & Voltairen Kerry garden scarf. Siinä on pääkalloja ja perhosia. Ei ihan joka makuun, mutta minun makuuni kyllä. Hovikuvaaja kommentoi että onpa erikoinen. 

Lahja itselleni viimein kun 5-kymppisistä on jo hyvät puoli vuotta. Kaikki muu on vienyt ajan ja energian, enkä ole ehtinyt ajatella itseäni pitkään aikaan. Nyt palkitsin itseni. 

Heinäkuu kohta jo puolessa välissä, vielä viikko töitä, sitten lomalle lomps. Miten ruudun toisella puolella? Olen ollut kuolla kateudesta ja kollega yksi toisensa jälkeen on jäänyt lomalle. Tuntuu että pyörtyy kohta jollei pääse nollaamaan päätä työasioista. Joko siellä lomaillaan vai onko loma vielä edessä?

Onneksi on kuitenkin viikonloppu ja aurinkokin tuolta vähän pilkistelee!

Nautitaan kesästä ja olemisesta, hienoa viikonloppua Ihanaiset<3 I know… Scarf with skulls is sooo old and gone out of fashion, but to me its new. This is my first ever and I have been watching this particular scarf about 5 years and this was the first time ever it was on Sale!
Score!
Finally bought it and love it. 

Weekend is here, lets enjoy<3 


4 kommenttia:

 1. Onpas kiva huivi, ihan mahtava ja vähän erilainen.

  Itse tykkään olla kesällä töissä, toimistolla on ihan eri fiilis ja jään sitten lomalle siellä kesän lopussakun kaikki muut ovat jo takaisin töissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Kesällä toimistolla on eri fiilis. Jotenkin leppoisampi. Ehkä ihmiset loman ja levon jälkeen on vaan rennompia. Meikä on kyllä ollut vähän aikaa jo ihan loman tarpeessa, nyt yhden lomapäivän jälkeen ei vielä tunnu siltä että olisi oikeasti lomalla, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa... Ihanani aurinkoisia päiviä sinne teidän toimistolle ja mukavaa loman odottelua<3

   Poista
 2. Hieno huivi, tykkäsin oikeasti, mahtavat värit jota kalloteema täydensi, jotenkin niitä ei edes mieltänyt semmosiksi, mikään pääkallofani en ole mutta tähän ne sopivat❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irja. Tykkään huivista tosi paljon, mustapohjaisia kesähuiveja on kaivattu, niitä kun ollut tähän mennessä kaapissa vain yksi ja nykyään on tullut käytettyä aika paljonkin mustaa! Tykkään ja minusta huivissa saa olla huumoriakin, varsinkin mustan kanssa ja on pikkuisen tylsää itsessään.
   Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)