maanantai 30. huhtikuuta 2018

Pieni sisustupostaus - Home decoration...
Pakko kirjoittaa välillä pienistä sisustusjutuistakin. Joskus kun saa jotain kivaa mitä on tahtonut pitkän aikaa, se inspiroi kotona vähintäänkin siivoamaan ellei sisustamaan uudelleen viereisen paikan. 

Muistatteko sen olkkarin tv-kaapin, josta olin superiloinen? Löytyi Torista ja maalasin sen valkoiseksi ja tekniikka piiloutui sinne! No, ennen sitä kaappia olin ajatellut että pitäisikö siihen seinälle saada joku peili valoa lisäämään, kun sitä tulee seinän vastapuolelta vähän naftisti. No, kaappi tuli ja peilin paikka meni, mutta sitten löysin Tokmannilta edullisen metallisen sisustustaulun. Teksti on simppeli, Live, laugh, love. Jota ei muuten voi koskaan liikaa muistuttaa... Elä, naura ja rakasta. Minulta tuppaa välillä tuo nauraminen unohtumaan, eli kivan tekeminen arjessa. No niin taas rönsyiltiin sivuraiteelle... 
Taottu sinkki? Heijastaa valoa vähän peilin tapaan ja samaan hintaan mietelause, ei paha!
Tykkään<3 
I had thought about getting a mirror to the living room wall for adding the light, but since this tv-cabinet replaced old furniture, there is really not room enough for a mirror. So when I found this decoration quote picture made out of metall I instantly knew that this is something I need. 

It reflects the coming light and whats more important than Living, laughing and loving? 

Nothing. This is just perfect in my eyes. 

2 kommenttia:

 1. Onpas kiva tuo kaappi. Ihan mahtava idea piilottaa elektroniikka. Ja taulu sopii niin kauniisti kokonaisuuteen.

  Hyvää alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu<3 Tekniikan piilottaminen olkkarista näkymättömiin oli ehkä paras päätös ever! Tykkään kun se iso musta valoa imevä pinta, jota myös telkuksi kutsutaan, on poissa silmistä. Tosin myös poissa mielestä, koska en muista milloin sitä on edes viimeksi kaivattu! Leppoisaa ja rentouttavaa viikonloppua sinne myös!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)