lauantai 31. lokakuuta 2015

Musta viikko ja lauantailinkki - Black week and saturday link...





Täällä ollaan taas, en ole mihinkään kadonnut, vaikka melkein viikko on kulunut edellisestä postauksesta. Tätä viikkoa voisi kuvailla mustaksi monella muullakin tavalla kuin vaatteiden osalta. Armotonta taistelua väsymystä ja migreeniä vastaan, sängyn kuvat silmissä menty koko viikko. Töissä tapahtuu ihmeellisiä asioita, iltaisin on ollut ihmeellisä menoja ja kaiken päälle vielä tuo kellon siirto. 

Olen elänyt kuvitelmassa että kellon siirtäminen ei juurikaan vaikuta minuun, mutta mitä ilmeisimmin olen ollut enemmän kuin väärässä. Järkyttävä väsymys on vaivannut koko viikon ja migreenit siihen vielä päälle. Yhtenä iltana oli pakko käydä migreenissä ostamassa äidille uutta pölynimuria ja ihmettelin klo 20 aikaan Länsisatamassa paitsi sitä ihmeellistä rumaa patsasta ( te luultavasti tiedätte mistä patsaasta puhun, jos ette, juttu löytyy täältä) niin sitä että miksi on pakko olla vihonviimeisessä paikassa ostamassa imuria kun kroppa tahtoisi vaan nukkumaan. Yhtenä iltana huomasin pukevani pyjaman alle rintsikoita, luultavasti kuvittelin olevani lähdössä töihin... Perjantaina töistä lähtiessä silmät ristissä yritin painaa hississä hälytysnappulaa sen kerroksen sijasta mihin olin menossa kun tuo hälytysnappi nyt sattui olemaan samassa rivissä, onneksi nuo hälytysnappulat eivät ole yhtä herkkiä kuin tavalliset napit ja mitään vahinkoa ei päässyt tapahtumaan... 

Että tämmöinen viikko täällä. Miten teidän viikkonne on sujunut? Toivottavasti hieman paremmin<3

Asuina tällä viikolla on ollut paljon mustaa, tummansinistä ja harmaata. Tällä kertaa esittelyssä musta asu. Ja nilkkurit joita olen tähän syksyyn asti vähän väheksynyt terävien kärkiensä vuoksi, mutta nyt tuntuikin kivalta laittaa ne jalkaansa<3 

Lauantain linkkinä tällä kertaa norjalainen blogi.

Leppoisaa lauantaita<3



This week has been a nightmare, I thought that turning the clock back from summertime saving time to normal time wouldnt have any effect on me, but boy was I wrong! I have been more than sleepy all week and having migrens. I dont know if its because of the darker days but I have wanted wear black, navy and grey all week long. But I managed to find these old booties from the closet that I didnt like before and now I notised that Im almoust loving them. Go figure... Woman is allowed to change her mind, isn´t she?

Saturday link comes from Norway this time.

Enjoy your saturday evening<3 

lauantai 24. lokakuuta 2015

Ruskan loistoa Porvoossa ja lauantailinkki - Fall colors in Porvoo and saturday link...






Kukapa olisi uskonut että minäkin suostun vihdoin julkisilla paikoilla kuvattavaksi? Perusluonteeltani en ole ujo, mutta huomion keskipisteenä oleminen on aina tuntunut kummalliselta ajatukselta. Olla kuvattavana jossain julkisella paikalla, jossa muut tuijottavat... Onneksi Porvoo on täynnä kamera kädessä kulkevia turisteja ja kaikki kuvaavat toisiaan ja kaupunkia, joten emme luultavasti hovikuvaajan kanssa erottuneet paljoakaan turistien joukosta. 




Kuvat ovat kaikki hovikuvaajan käsialaa, niin asukuvat kuin muutkin kuvat. Tällä kertaa ei kameralle tallentunut ihan niitä Porvoon kuuluisimpia näkymiä, joista kaupunki tunnistetaan vaan ihan tavallisia kaupunkikuvia vanhasta kaupungista. Kävinmme viime sunnuntaina Porvoossa viettämässä vähän kahdenkeskistä aikaa (kaikkien turistien kanssa) ja nauttimassa syksyn viimeisistä lämpimistä ruskapäivistä ja syömässä. Ja mikä sää! Ihana<3





Sitä ei ehkä oikein ymmärrä nyt arvostaakaan tarpeeksi miten ihana syksy meitä on tänä vuonna hellinyt. Sitä on vaan pitänyt jotenkin itsestäänselvyytenä. Ehkäpä tuo muistuu sitten mieleen ensi syksynä jollei samanlainen syyssää osu kahtena vuotena peräkkäin kohdalle. 



Asuna viimeisin viitta, jonka hankin jo viime kevään alennusmyynnistä Zalandolta, väreiltään ihanan syksyinen. Ja kun niin harvoin kuljen hameessa niin oli pakko katsastaa kaapista joku hame vaihteeksi päälle. Hame on siis kirpparilta joskus parilla eurolla ostettu pellavahame. Nilkkurit parin vuoden takaa. Näillä pärjäsi hyvin aurinkoisessa syyspäivässä<3

Viitta on muuten ihanan anteeksiantava vaate. Sen alta ei näy makkarat ja se käy ihan joka vartalotyypille ja näyttää aina yhtä hyvältä.

Lauantain linkkinä tällä kertaa moderni muodin ammattilaisen Anine Bingin blogi Anine´s World. Minulle ihan uusi tuttavuus. Skandinaavista muotialan ammattilaisuutta rapakon takana. Tykkäsin tosi paljon simppelista skandinaavisesta tyylistä. Joskus yksinkertaisuus on parasta ja vuosi vuodelta silmä alkaa hakemaan enemmän yksinkertaisuutta muotikuvissakin. Ehkä minustakin tulee vielä minimalistisen muodin ystävä jonain päivänä. 

Rentoa lauantaita<3


Finally I agreed to have my style pics taken at a public place. The thought of being stared at by people while taking the outfit pics has prevented this from happening before. Im not shy, but I dont enjoy being stared at... I know. Keeping a fashion or style blog is different. People are only looking at my pics not the actual me... 

This time we spent a lovely afternoon in the city of Porvoo with hubby. Porvoo is one of the most beautiful old town cities in Finland. This time there isnt any usual Porvoo pictures but just normal old city pictures from the old town. Porvoo town dates back all the way to the 1380s. I have been visiting Porvoo as long as I can remember. Its a gorgeous place to spent summer day or just take a stroll over the old city. 

The blanket cape Im wearing is actually from last spring sales. This was one of the first times I got to wear it. I love the fall colors and cape is always a goog choice. It can be worn by it self or you can even wear it over a jacket when it gets colder. It fits any body shape. It doesnt matter if you are tall or petit, slim or curved. Cape fits everyone. 


Saturday link is a modern fashion blog by a fashion professional Anine Bing. Anine´s world
It has this fresh minimalistic scandinavian feel to it. Enjoy!

Have a Great weekend<3 



keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Ihan pieni sisustusjuttu - Tiny home decoration posting...




Enkelin siivet ja nallekarhu.
Bengt. Karhun nimi on Bengt. Ihan oikeasti. Se lukee hänen jalassaan. 

Tiedättehän nuo hetket kun tulee valokuvausinspiraatio niin se vaan tulee? Ja sitten te saatte nähdä lopputuloksen täällä blogissa. Tällä kertaa inspiksen lähteenä olivat syksyisen illan pimeydessä palava kynttilä enkelinsiipineen ja pehmonalle. Kynttilä palaa eteisen peilin edessä ja Beng istuu tuossa pöytäni vieressä kylpyhuonehyllykössä joka joutui siihen olosuhteiden pakosta. Mokomalle hyllykölle ei ole muualla paikkaa. Se oli lainassa edellisestä asunnosta ja nyt palautui sattumalta kotiin, eikä sovi enää mihinkään kun kumpaankaan vessaan ei mahdu, kun toisessa on jo kaappi ja toisessa on vino seinä. Luulen että hyllykön kohtalona tulee olemaan Tori.fi, mutta siihen asti se on Bengt:n koti. 


Ja nyt seuraa tunnustus, minä keräilen pehmonalleja.. En vaan voi vastustaa niitä. Niitä istuskelee siellä täällä. Kaikki sai alkunsa kun 4 vuotiaana löysin orponallen. Kerron siitä sitten myöhemmin. 

Kynttilä ja enkelinsiivet valaiskoot teidänkin syysiltaanne<3 

First came inspiration. Then before I even knew I had the cameara in my hand. The teddy bear is called Bengt and the beautiful angel wings in a candle are a gift from a near friend. Im enjoying the dark fall evening with candles and Bengt. Let the candle shine a little light to you as well.

tiistai 20. lokakuuta 2015

Uusi harmaa neuletakki - New grey cardigan...





No nyt viimein pääsi esittelyyn tämä uusi harmaa neuletakkini. Tämä korvaa kahta vaatekaapista kulumisen ja nyppyyntymisen vuoksi poistuvaa vähän vastaavanlaista "vaarintakkia". Halusin uuden "vaarintakki" mallisen sen vuoksi että suuri osa neuletakeistani on sellaisia shaalikauluksellisia joiden kanssa ei oikein voi käyttää tavallista kauluspaitaa. Tämä malli taas on oivallinen kauluspaidan kanssa ja siten ehkä vähän "toimistokelpoisempi". Väriksi valikoitui vaalea harmaa. Uusi neuletakki on aivan taivaallisen lämmin ja vaikka onkin alesta hankittu, vanhoja hinnakkaampi. Elän toivossa ettei tämä uusi nyppyynny yhtä herkästi ja säilyy sitten pesusta huolimatta lämpöisenä ja meistä tulee vuosiksi kaverit. 


Mitä mieltä olette? Tuleeko tästä neuletakista talvivaatekaapin peruspilari vuosiksi eteenpäin? Materiaali on villan, mohairin ja polyamidin sekoitetta ja suloisen lämmin. Toimistolla jopa riisuin villiksen viime viikolla iltapäivän auringonpaisteen ajaksi. Muuten voisin asua tässä takissa 24/7.


Lämmintä alkanutta viikkoa<3 



I love my new light grey cardigan<3 Its fluffy, warm and so cozy. I wanted the model to be oversized and without any collar whatsoever because this is the simply best model to wear with a normal shirt. I bought this to replace 2 of my old ones which are so worn out that I might have to recycle them. What do you think? Im planning this cardigan to be one of my winter essentials for years from now. Its made of wool, mohair and polyamide. And Im in love! 

Enjoy your week<3

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kynsilakkailoja ja ajatuksia bloggaamisesta - Joy of nail colors and thoughts about writing a blog..


Joskus sitä tulee iloiseksi pienistä asioista ja pienet inspiksen hetket pääsevät kameran kuviin. Tänään ilon ja inspiksen aiheena olivat pari syksynpunaista Lumenen kynsilakkaa, jotka roikkuivat tuossa pöydän laidalla muiden kynsienhoitovälineiden ohessa. Minulla on usein tapana yhdistää tietokoneella oleminen ja kynsien lakkaaminen kun tuo tuskaisen pitkä kynsilakan kuivattelu kestää aina aikansa. Blogin kirjoittamiseen puolestaan saa menemään aikaa ihan kuinka pitkään tahansa. Valokuvien käsittely ottaa aikansa, tekstin kirjoittaminen oman aikansa ja kommentteihin vastaaminenn oman aikansa. Joskus mietin että mikä on se perimmäinen ajatus/syy/inspiraatio miksi tätä teen. Minulla on kohtuullisen pieni lukijakunta, kuukaudessa teitä vierailee sivuilla keskimääriin 2200-2500kpl maailmanlaajuisesti. Suurin osa lukijoista on suomalaisia, seuraavaksi suurin lukijaryhmä ovat yhdysvaltalaiset ja sen jälkeen vaihtelevasti muun maalaiset lukijat. Rekisteröityneitä lukijoita teitä on sekä Bloglovinin että Bloggerin puolella n. 30kpl. 


Hyvien blogien määrä on nykyään niin suuri, että siitä saa varmasti melkoisen blogiähkyn. Ainakin minä välillä saan. Olisi paljon enemmän hyviä ja mielenkiintoisia blogeja luettavana kuin on aikaa. Ehkä tuo ajan puute selittää uusia some sovelluksia kuten Instagram (johon en ole ehtinyt vielä tutustua enkä liittyä, ehkä myöhemmin), joissa seuraaminen ja katselu on nopeampaa ja ajankäyttö tehokkaampaa? Sain jo sentään otettua käyttöön Google+ palvelun, joka on sekin ollut työlistalla kauan. On mielenkiintoista nähdä missä olemme 10 vuoden päästä, jos vielä silloin blogia kirjoitan. Ovatko blogit jossain twitterissä joita luetaan työpaikan hississä ohimennen? 


Blogin kirjoittamisesta on tullut kuitenkin minulle tapa elää. Oma pieni nurkka jossa saan jakaa inspiroivia asioita ja kuvia teidän kanssanne. Ennen kuin blogit oli keksittykään, minulla oli tapana pitää valokuvapäiväkirjaa. Printattuja valokuvia tekstin kanssa. Blogin myötä aihepiiri ehkä vähän kaventui, mutta kuvapäiväkirja siirtyi luontevasti tänne. Suurin osa nykyteksteistä ja kuvista käsittelee pukeutumista ja pienempi osa sisustusta, hankintoja ja muuta kaunista josta saan inspiraatiota. Onko teillä siellä ruudun toisella puolella ajatuksia siitä, pitäisikö jatkaa juuri näin, laajentaa aihepiirejä vaiko peräti supistaa? Odotan ajatuksianne tästä aiheesta mielenkiinnolla.


Tämän päivän inspiksenä ovat syksyn ihanat punaiset kynsilakkavärit, oikealla Puolukkasurvos ja vasemmalla Kuun loisteessa. Puolukkasurvos on minusta ihan täydellinen syyspunainen. Kynsillä vähän tummempi kuin mitä purkista voisi ajatella. 

Mukavaa sunnuntai-iltaa<3


Sometimes its the small things that make me happy. This time I got inspiration from the new Lumene´s nail colors for this fall. I love the new "Lingonberry mash" (on the right) and the "In the moon glow" (on the left). As a Finnish company they use little diffrerent names in their colors that any more international company would use. I have practically lived in the color "Lingonberry mash" for couple of weeks now. I just love it on the nails<3 

I have this habit of combining blogging and doing my nails at the same time. Since it takes such a long time for nail colors to dry, its a perfect time to write the blog. Or read blogs. 

This got me thinking that I have been doing this writing for a quite a while now and I want to ask you what do you think about the content of this blog? I have been focusing on style, home decoration and some other small pretty things that make me happy, like cosmetics. But what do you want? Just style or all the topics above? 

Its a perfect sunday evening, enjoy and talk to you next week<3 



lauantai 17. lokakuuta 2015

Nahkahousut ja neuletakki lauantailinkin kera - Leather pants, cardigan and saturday link...




Kivaa messulauantaita sinne ruudun toiselle puolelle! Arvaan että osa teistä löytää tänään tiensä I love me-messuille katselemaan kaikkea kivaa. Täällä ei tänään messuilla vaan vietetään rauhallista syysviikonloppua. Aurinko vaan teki tälle päivälle katoamistempun. Tässä pääsi jo niin tottumaan ja nautiskelemaan aurinkoisista syyskeleistä, jotka ovat meitä tänä vuonna hellineet. Ei millään uskoisi että on jo todella yli lokakuun puolen välin ja vieläkin on lehtiä puissa. Osa tietysti pudonnut jo ja täällä Helsingistä pohjoiseen on jo paras ruska ohi. Helsingissä on tänä vuonna ihan poikkeuksellisen pitkä ja kaunis ruska, sitä on päässyt ihailemaan työpaikan ikkunoista. 


Nyt on korkea aika kaivaa nahkahousut komeron kätköistä ja vetäistä ne jalkaan lämmittämään. Niiden ihanimpia puolia on se että niissä ei heti tule kylmä. Tälläinen vilukissa osaa arvostaa kaikkea lämmintä. Tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, sen herkemmin palelee, mikä varmaan pitääkin paikkansa. Noh, vaihdevuosia odotellessa... 


Pitkä neuletakki ja nahkahousut käyvät moneen menoon. Yksi lempiyhdistelmistäni vapaa-ajan menoihin. Tuossa käsitellessäni noita kuvia tuli mieleen yksi miinuspuoli nahkahousuista eli polvipussit. Nahkahousuihin vääjäämättä sellaiset käytön myötä ilmestyvät. Minua se ei liiemmin häiritse, kuuluu samaan kategoriaan pellavavaatteiden ryppyisyyden kanssa eli kuuluu vähän niinkuin asiaan. 

Lauantain linkkinä tänään Jeans & a Teacup

Leppoisaa viikonloppua<3



A perfect warm combo for the free time during fall is leather pants and a long warm cardigan. You almoust never get cold wearing leather pants so they are perfect for this chilly weather. Together with a long and warm cardi you dont even need a jacket. If it gets a bit chilly just add a nice and warm wool scarf with this and you are ready to go! 

Saturdaylink today is Jeans & a Teacup.

Have a relaxing weekend<3 

torstai 15. lokakuuta 2015

Harmaa viitta hartioilla - Grey poncho...




Tuosta otsikosta tulee heti mieleen Juicen biisi "Viidestoista yö". Jokainen varmaan muistaa "tuskan viitta hartioilla". Tämä viikko on ollut varsinainen tuskan viikko, autoni nimittäin päätti hajota taas. Muutaman päivän autorumban ja sinne tänne pitkin iltaa ajelemisen, lyhyiksi jääneiden yöunien  ja autoasioden hoitamisen jälkeen tänään on ollut ihan luksusilta! Aikaa vähän itselle, perheelle, pitkälle suihkulle ja tuoksukynttilöille. Toivottavasti teidän viikkonne on sujunut vähän rauhallisemmin. 

Aamulla olin jo onneksi saanut auton korjaamolta ja oli ihana kääriytyä lämpimästi harmaaseen viittaan ja villahuiviin työmatkalle. Aina kun tarkenee ja alla on vähän pidempi neuletakki, viitta on kyllä ihanan pehmeä asuste, jossa on helppo liikkua. Tämän viitan olen hankkinut kirpputorilta ja se on ollut ahkerassa käytössä. Löytyykö teidän kaapistanne viittoja? 



Grey plaided poncho is a second hand find from last fall and its been one of my favourite outfits this fall. I adore warm and soft pochos and scarfs in chilly mornings. Easy to wear and cozy up. The best thing is that you can wear anything under it and dont have to think if your blazer or cardigan is too big to fit under it. 


lauantai 10. lokakuuta 2015

Blondi liilassaan ja lauantailinkki - Blonde in lilac and saturday link...






Nyt en taida olla taas trendikäs kun syksyn trendivärit ovat ehdottomasti harmaa ja musta ( tai onhan mulla harmaat farkut ja musta kevytuntsika), mutta minulle tuli paitsi kylmä, niin hinku pukeutua liilaan kun pakkanen alkoi paukkua aamuisin ja viimein olin käynyt vähän talvivaatteita läpi. Tämä viime talvena hankittu Espritin villasekoiteneule on ihan ehdottomasti yksi suosikki. Se on lämmin, iso, rento ja siihen on hyvä kääriytyä kylmällä. Kaulaliina on jostain ihan muualta ihan eri aikaan hankittu, mutta osuipa lähelle neuleen väriä ihan vahingossa. Neuletta oli muistaakseni saatavana vain tämä liila ja tummansininen. Sivussa on koristeena tuollaiset kullanväriset napit vielä pienenä yksityiskohtana. Jos tätä neuletta olisi saanut vielä ruskean ja beigen sävyissä, olisin varmasti hurahtanut ostamaan toisen samanlaisen.

Rennot bootsit vielä jalkaan ja kätevä kevytuntsikka takiksi, ei sitä ihminen paljon muuta tarvitse. Jostain syystä tässä asussa tuli poikamainen olo, mikä lie sen aiheuttanut? Vaan hovikuvaajakin sanoo että joissain asioissa olen muutenkin enemmän miesmäinen kuin miehet itse...:D 

Mikä siellä toisella puolella on syksyn lempiväri juuri nyt? Trendikäs harmaa vai jotain muuta?

Ihanaa kun on viikonloppu<3 

Lauantain linkkinä tällä kertaa ihana identtisten kaksosten Betsyn ja Katey:n kirjoittama huumorintajuinen Two peas in a blog

Tunnelmallista lauantaita, täällä palavat jo tuoksukynttilät ja ehkä otan yhden lasillisen viiniäkin illalla. 



I know how trendy grey is this fall, but Im not quite there yet. I went through my winter knits and came up with this woolen sweater from last winter. I just love the lilac color even its not trending this fall. What is your favourite fall color this year? Im looking for a new cardigan and I think its going to be grey, but in the meanwhile Im going to enjoy this old puppy and its warmth! Its warm and cozy and above all oversized and I love it. Somehow this outfit made me feel a bit tomboy but all the same, right now Im in love with the lilac.

Saturday link today is gorgeous Two peas in a Blog where you get to see identical twins Katey and Betsy. Enjoy reading!

Happy saturday <3 

 

perjantai 9. lokakuuta 2015

Auringonkukkia ja vanhoja villatakkeja - Sunflowers and old cardigans...




Perjantai-iltaa täältä pimeyden keskeltä!


Viikon blogihiljaisuuden jälkeen on taas mukava olla täällä, mennyt viikko on ollut vähän vuoristorataa, alkuviikko oli kiireinen ja keskellä viikkoa piti taas sairastaa flunssanpoikasta ja sen mukana tullut poskiontelo- ja päänsärky ja kuumeilu piti tehokkaasti poissa koneelta. 

Viikkoon on mahtunut auringonkukkia ja vanhoja villatakkeja, ihan sitä tavallista elämää. Lueskelin tuossa muutamia suomalaisia blogeja, enkä voi lakata ihmettelmästä miten toiset osaavat kirjoittaa niin mielenkiintoisesti tyylistä, elämästään ja itsestään. Tuntuu että itse ei aina osaa, eikä kahden aikuisen elämässäkään niin ihmeitä tapahdu kun on valinnut tälläisen vähän "downshiftaus"-tyylisen elämän maalla. 

Viikon jännittävin tapahtuma taisi olla maanantai-iltana kun tulimme hovikuvaajan kanssa ystäviltä kotiin. Ajelimme pimeää kotihiekkatietä ja tiukan mutkan takaa, jossa näkyvyyttä haittaa vielä tyhjilleen jäänyt vanha mökki, laukkasi irrallaan kaksi hevosta. Hovikuvaajalla on onneksi nopeat refleksit ja tajusi heti ajaa keskelle ajorataa ja pysäyttää auton hätävilkut päällä siihen kun hevoset pysähtyivät auton valoihin estäen näin hevosten pääsyn eteenpäin ja muiden pääsyn takaa hevosten päälle. Minä sitten puolestani ajattelin että koska hevosilla oli riimut päässä että lähden varovasti ottamaan niitä kiinni kun arvasin mistä olivat karanneet. No enpä osannut sitten riittävän hiljaa sulkea auton ovea perässäni ja konithan pyörsivät ympäri ja lähtivät laukkaamaan toiseen suuntaan. Onneksi omistajakin oli ehtinyt jo perässä tielle ja sai käännytettyä kopukat omalle pihatielleen ja pääsimme jatkamaan matkaa. Siis loppu hyvin kaikki hyvin. Vähän aikaa sitten ihmettelimme samalla tienpätkällä laukkaavaa valtavan kokoista vuohta. Sekin kyllä osasi pyörtää auton edestä kotiinsa päin. Samaan paikkaan kuin hevosetkin. Siis eipä täällä maalla kovin ihmeitä tapahdu ja itsestäni olen vähän huono kirjoittamaan. 

Tämän viikon ilon aiheena ovat olleet pellosta (luvan kanssa) itse poimitut auringonkukat, joita olen sijoitellut muutamaankin paikkaan kotona. 

Kuviin pääsi tällä kertaa vanha neuletakki, joka on aika siirtää jo kotikäyttöön nuutuneisuutensa puolesta ja hankkia uusi, mutta kerran se pääsi vielä töihin ja asukuviin. 

Mukavaa perjantai-iltaa<3 



The best thing this week has been sunflowers that I picked from the field near by. They bring little bit sunshine to this dark time of the year. I took the picture when the last sunbeams of the day came through the windows. Arent they pretty? 

Todays outfit is an old cardigan and this is the last time Im using it at the office. Its allready a bit worn down and its about time to get a new one. This old thing will transfer into a stay-home cardi. I doubt that I will find a same color anymore, but perhaps its time to be more stylish and wear grey that is in right now? 

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Unohtuneet salsahame ja nahkatakki asukuvat- Forgotten long skirt and leather jacket outfit pics...





Nyt tuli todistettua että 4-kympin jälkeen sitä ei muista viikon takaisia asioita enää. Ei edes sitä harvaa kertaa kun olen kulkenut hameessa. Mikä lie varhaisiän dementia iskenyt taas. Nämä kuvat on siis otettu viikko sitten lauantaina ja nyt ihan sattumalta bongasin ne kameran muistikortilta! Viipotettiin erinäisiä asioita hoitamassa hovikuvaajan kanssa ja ajattelin että nyt kerrankin toteutan pitkään hautuneen asukuvaidean kun on jo nilkkuriaika ja laitan hameen ja nilkkurit. 



Itse tykkäsin asusta ja ajattelin itsekseni että joo, näin mä alan pukeutua kun joskus pääsen eläkkeelle. Vähän boheemisti ja isoon hameeseen. Supermukava asu päällä ja tuli vähän kuumakin kun oli niin lämmin syyspäivä. Hameen ostin jo toissa kesänä 8 eurolla Elloksen löytönurkasta ennen polvileikkausta kun oli pakko saada jotain johon polven siteet mahtuvat ja ovat piilossa. Hametta olen harvakseltaan pitänyt mutta nyt se pääsi ensimmäisen kerran vasta asukuviin. 

Huivina tuollainen ohut neulottu puuvillahuivi, jonka olen saanut lahjaksi joskus ja väri on minusta aivan syötävä ihana. 

Kaunista sunnuntaita<3 

Now I have proved that as 40+ I tend to forget things very quickly. I had forgotten all about these outfit pics from last weekend. Long skirt with a leather jacket and booties. To me this was a kind of a perfect transition outfit from summer to fall with a little boho touch. What do you think?  

Have a beautiful sunday<3


lauantai 3. lokakuuta 2015

Neuletakkia koiralla, huivilla ja ilman sekä lauantailinkki - Cardigan with the dog and scarf and saturday link...




Viikko on taas mennä humpsahtanut ja on jo siirrytty lokakuun puolelle! Ajatelkaa, syyskuu vain katosi jonnekin. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on selvitty eilisestä myrskystä vähäisin vaurioin. Meillä myrsky oikeastaan ei tuntunut. Tälle seudulle se iski ehkä vähiten. Sähköt säilyivät ja puutkin ovat vielä pystyssä. Nyt paistaa aurinko ja on tulossa ihan täydellinen syyspäivä<3 

Viikko meni kuun vaihteen töiden, kotiaskareiden ja lenkkeilyn merkeissä. Illalla aikaisin tuleva pimeä vähän alkaa jo vaikuttamaan ja iltalenkin ja pienen iltapalan jälkeen olen ollut kyllä koko viikon jo aika lailla tasaraha. Bloggaamiseenkaan ei ole enää riittänyt energiaa. Tabletilla olen toisten blogeja lueskellut, mutten kommentoinut. Ihania syksyisiä asukomboja on blogeissa jo näkynyt. Musta ja harmaa tuntuvat olevan tämän syksyn käytetyimmät värit.


Vaalea neuletakki on ollut viikon käytetyin vaate, vieläkään ei ole tehnyt mieli siirtyä ihan syksyisen tummiin väreihin. Nilkkurit sentään otin jo käyttöön tällä viikolla ja sukat jalkaan ensimmäisiä kertoja. Vaalea huivikin melkein hukkuu samanvärisen neuletakin väreihin.


Kuvissa tällä kertaa myös yksi näistä meidän linssiluteista joka tyypillisenä paimenkoirana tahtoo olla siellä missä minäkin ja töistä tullessa asukuvien ottamisen aikaan tahtoo aina välillä liimautua jalkoihin... On kiva tulla kotiin kun on iloisia kavereita odottamassa<3 

Lauantailinkkinä tällä kertaa supertrendikäs Fashion me now, jonka kauniisiin kuviin ja trendikkääseen ammattiblogiin voisi uppoutua pitkäksikin aikaa. 

Aurinkoista ja ihanaa syyspäivää<3



The light sand colored open cardi has been my most used item this week. I still gravitate more towards light colors than darker autum colors, wonder why that is? Days have been busy and evenings have started to darken. I can feel the effect of coming dark time allready. Its still wonderfull to come home in a sunshine and take the outfit pics with my dogs hanging around...:D 

Saturday link today is very trendy and chic Fashion me now 
Enjoy reading and have a beutiful sunny Autumn day<3